Administrativ Overassistent NSE Geilenkirchen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du interesseret i en international spændende, selvstændig og udviklende administrativ stilling med meget bred kontakt- og snitflade, så er det måske dig vi søger til stillingen som administrativ overassistent.

Om os

Det Nationale Støtteelement Geilenkirchen (NSE GK), er beliggende i Geilenkirchen, Tyskland, hvor NATO E-3A Component er hjemmehørende. Et fantastisk sted, med masser af mulighed for at opleve både Tyskland og det meste af Europa på tætteste hold.

Elementet består af lederen og fire lokalansatte administrative medarbejdere, hvor de tre sidder på Geilenkirchen og en på et fremskudt kontor på Ramstein Air Base nær Kaiserslautern.
Det danske NATO kontingent på Geilenkirchen består af i alt 17 danske militære medarbejdere tilknyttet NATO, såvel flyvende som ikke flyvende.

Om stillingen

NSE GK støtter alt dansk militært statsudsendt personel, pt. 70 og deres medfølgende familier, der er udstationeret til Tyskland, Nederlandene, Spanien, Portugal, Norge, Ukraine, Georgien, Senegal, Mali og Kenya. I tilknytning hertil leverer NSE GK støtte, rådgivning og vejledning til Senior National Officer (SNO) for de respektive kontingenter, pt. 10 SNO´er.
Elementets primære opgaver er regnskabs-, bolig- og personeladministration. Derudover varetager elementet arbejdstid- og rejsestyring samt materieladministration. Elementet håndterer budgetlægning for alt personel, samt generelle administrative opgaver i samarbejde med FPS, FRS og FKO.
Din nærmeste foresatte er regnskabsfører og leder NSE GK, nærmeste chef er SNO Geilenkirchen. Du refererer i dit daglige virke til regnskabsføreren/leder NSE GK, varetager selvstændig sagsbehandling i relation til alle former for økonomiske og administrative sager og over for ham/hende ansvarlig for, at forvaltningen sker i overensstemmelse med nationale danske bestemmelser og lokale forhold. Fokus vil være på økonomi.

Du vil desuden få tildelt almindeligt forekommende administrative og praktiske opgaver i forbindelse med gennemførelse af eksempelvis Flagdag og andre repræsentative aktiviteter.

Du har en særdeles bred kontaktflade og mange mennesker er afhængige af din støtte. Du arbejder tæt sammen med hjemlige myndigheder, herunder FPS, FRS og FKO, samt med lokale NATO- og Host Nation myndigheder.

Om dig

Du er en erfaren overassistent, oversergent, seniorsergent eller tilsvarende, med en solid og bred administrativ og økonomisk erfaring fra funktioner som kontorfunktionær, administrationsbefalingsmand/specialist eller tilsvarende.

Det forventes, at du har den fornødne erfaring samt nødvendige uddannelser i forhold til opgaverne der skal løses, herunder relevante DeMars uddannelser i PERSYS, ØKOSYS, TID, REJS, FORMAT.

Det er en forudsætning at du har gode sprogkundskaber i engelsk. Gode tyskkundskaber vil ligeledes være en fordel, men ikke et krav.

Der vil blive lagt særlig vægt på kompetencer som ressourcebevidsthed, faglighed, samarbejdsevner, initiativ samt loyalitet i forhold til opgaveløsningen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er en civil fuldtids lokalansættelse ved NSE GK. Ansættelse er derfor ikke omfattet af udetillægsordningen, men omfattet af ”Agreement between the Parties to the North Atlantic Treaty regarding the Status of their Forces” (NATO SOFA), såfremt medarbejderen opfylder NATO SOFA artikel 1.b.

Aflønning sker i henhold til NATO Single Salery Spine uden adgang til det anciennitets baserede trin system. Stillingen er indplaceret og fastlåst NATO G8, First Step of the Grade, for Tyskland. Lønregulering følger NATOs regulering af NATO G8, First Step of the Grade.
Lønnen udgør euro 3.970,53 dvs. dkr. 29.580,45 pr. måned i aktuelt niveau.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for at forhandling af en tillægspakke. Hertil kommer en arbejdsgiver finansieret pensionsordning.
Opfylder medarbejderen NATO SOFA artikel 1.b., er der adgang til skattemæssige privilegier i overensstemmelse med NATO SOFA.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefsergent Per Dam Christensen på telefon +49 151 20451634.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte ansættende chef oberstløjtnant Knud Kjær Holmsgaard på telefon +45 6070 8111.

Ansøgningsfristen er den 14. august og ansættelsessamtaler forventes afviklet umiddelbart her efter.

Stillingen er til besættelse 1. oktober 2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Sætter du en ære i at være tilgængelig for beboerne og forstå dem? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende? Ønsker du et alsidigt jo..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0