Erfaren administrativ medarbejder med fokus på regnskab søges til Kompetencesekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring med økonomi, er struktureret og ønsker et selvstændigt ansvar? Så er et job som administrativ medarbejder i Kompetencesekretariatet måske noget for dig.

Kompetencesekretariatet er de statslige overenskomstparters fælles sekretariat for kompetenceudvikling. Sammen arbejder vi for at rådgive statslige arbejdspladser om kompetenceudvikling og for at medfinansiere statslige medarbejderes kompetenceudvikling. Alle vores tilbud er finansieret af den statslige overenskomst. Vi er et mindre sekretariat, hvor hver dag er forskellig. Fælles for vores opgaver er, at vi arbejder tæt sammen for at nå vores mål, og vi vil gerne invitere dig med på holdet.

Om stillingen
Stillingen er placeret i Administrationen, som blandt andet understøtter ledelsen og varetager en bred vifte af opgaver herunder ledelses- og udvalgsbetjening, gennemfører tværgående analyser samt udviklings- og it-projekter, fondsadministration og har ansvaret for HR, økonomstyring og strategisk styring.

Som administrativ medarbejder får du en udfordrende og travl hverdag i et spændende og ambitiøst miljø, hvor udvikling spiller en central rolle. Du får selvstændige ansvarsområder og en stor kontaktflade med både kollegaer, vores kunder og leverandøre.

Dine opgaver vil primært ligge inden for disse hovedområder:

  • Selvstændigt ansvar for opgaver inden for kontering, fakturahåndtering og rejseafregninger
  • Udgiftsopfølgning til Departementet
  • Ansvar for sekretariatets journal praksis og kvalitetssikring
  • Indgå i sagsbehandlingsteam om sagsbehandling af ansøgninger i Den Statslige Kompetencefond.
  • Ad hoc opgaver inden for sekretariatets samlede opgaveportefølje.

I takt med at Kompetencesekretariatets opgaveportefølje udvikles og ændres, skal du være parat til at påtage dig nye opgaver på linje med de øvrige medarbejdere i sekretariatet.

Om dig
Vi forventer at du:

  • Har en stærk administrativ baggrund med flerårig erfaring med regnskabsopgaver
  • Er selvstændig og i stand til at være proaktiv og samtidig sørger for at deadlines overholdes
  • God til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • Tænker kreativt, byder ind med egne ideer og løsninger og ikke går på kompromis med kvaliteten
  • Har en systematisk tilgang til opgaveløsningen
  • Har lyst til at indgå i fælleskabet på en lille arbejdsplads

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring fra staten og systemkendskab til IndFak2 og RejsUd/Ibistic, Navision Stat og Statens Budgetsystem.

Vi tilbyder
En spændende og alsidig hverdag med stor mulighed for selv at præge jobbet. Et godt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer og et kollegialt fællesskab med en uformel tone og god stemning. Et job i en visionær og ambitiøs organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling og hvor du får gode muligheder for faglig udvikling.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Stillingen indplaceres i løngruppe 2, trin 2 eller løngruppe 3, trin 1 alt efter erfaring. Der er mulighed for forhandling af individuelt kvalifikationstillæg.

Om os
Kompetencesekretariatet rådgiver statens arbejdspladser om kompetenceudvikling og varetager administrationen af Den Statslige Kompetencefond, som åbnede i 2019. I 2023 skal vi arbejde videre med vores 5 tværgående indsatser som understøtter kompetenceudvikling på statens arbejdspladser og evaluere Den Statslige Kompetencefond. Du kan læse mere om os på: https://kompetenceudvikling.dk/kompetencesekretariatet.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning samt CV og relevant dokumentation via dette link senest den 17. marts 2023, kl. 12. Tiltrædelse sker pr. 1. maj 2023.

Samtalerne forventes afholdt i dagene 20.-23. marts 2023.

Du er velkommen til at kontakte budget- og regnskabschef Lene Skovgaard Holm tlf. 61827015 eller administrativ sagsbehandler Bettina Jensen tlf. 61827017.

Du kan læse mere om os på https://kompetenceudvikling.dk/kompetencesekretariatet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Fredag den 17. marts 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0