SMK søger en medarbejder til opgaver med eventplanlægning og -afvikling (ansættelse som timelønnet student eller HK-a...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

SMK søger en medarbejder til opgaver med eventplanlægning og -afvikling (ansættelse som timelønnet student eller HK-ansættelse på deltid)

Har du lyst til at være en del af Danmarks nationalgalleri?

Statens Museum for Kunst (SMK) søger en medarbejder til arbejde med afvikling af kommercielle events og fotoskydninger. Vi tilbyder varierende opgaver, hvor der bliver mulighed for at arbejde med kommercielle kunder om store og små events, fotoskydninger samt afvikling af museets arrangementer i forbindelse med udstillingsåbninger og øvrige særarrangementer.

Vi søger enten en studerende, der læser på en relevant uddannelse eller en person med uddannelse indenfor kontorfaget eller tilsvarende. Se nærmere nedenfor om kvalifikationer og løn- og ansættelsesvilkår.

Stillingen er organisatorisk placeret i museets Administrationsafdeling, som varetager opgaver vedrørende økonomi & regnskab, HR & løn, IT, journalisering, events, intern service samt kunsthåndtering. Kommerciel udlejning sørger for at udleje faciliteter til diverse kommercielle møder og events, rundvisninger samt filmoptagelser og fotografering. I perioder vil der være arbejdsopgaver tilknyttet direktionen, hvilket både kan være forefaldende administrative opgaver eller bistand ift. arrangementer, hvor museet er vært.

Du vil få erfaring som eventkoordinator i event og konferencebranchen i en statslig kulturinstitution. Udover at sidde med koordinering og planlægning af eksterne arrangementer, vil du også få erfaring med udstillingsåbninger og andre interne arrangementer.

Du får en bred kontaktflade med danske og udenlandske virksomheder, bureauer m.fl. samt mulighed for at samarbejde med kolleger fra SMK, så som sikring, drift, husets forpagter samt kolleger fra øvrige afdelinger.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være følgende:

  • Oprette reservationer og sende tilbud til kunder
  • Fremvise og klargøre vores lokaler og modtage gæster på mødedagen
  • Planlægge kommercielle og direktionsrelaterede events i samarbejde med kunder, bureauer og teknikerne
  • Afvikle og evaluere eksterne kommercielle events og fotoskydninger i samarbejde med øvrige kollegaer på museet
  • Afvikle og evaluere private udstillingsåbninger og øvrige interne arrangementer
  • Markedsføringsaktiviteter og salg
  • Oprettelse af fakturaer i Navision
  • Forefaldende arbejde i Administrationsafdelingen og i Direktionen

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone, hvor du skal kommuni­kere med mange typer af mennesker og holde mange bolde i luften på én gang.

Museet vil være den smukke ramme for din arbejdsplads. Opgaverne løses i tæt samarbejde med museets eventsansvarlig og direktionsassistent.

Kvalifikationer

Vi søger enten en studerende, der læser på en relevant uddannelse eller en person med uddannelse indenfor kontorfaget eller tilsvarende.

Du skal have stor interesse for eventbranchen, og lyst til at lære alle aspekter omkring kommercielle aktiviteter i en kulturinstitution.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra servicebranchen og stor forståelse for detaljer og kundeservice.

Du skal være ansvarsbevidst, serviceminded og have en god situationsfornemmelse. Du skal brænde for at skabe den gode oplevelse og for at få ting til at gå op i en højere enhed.

Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner, godt overblik, evne til at kommunikere med mange forskellige organisationer og mennesker samt forståelse for, at de eksterne arrangementer er en del af en større organisation. Der afholdes events og arrangementer, som foregår om aftenen/natten, hvor det forventes, at du skal være til stede, hvorfor der forventes fleksibilitet ift. arbejdets tilrettelæggelse.

Rutine og erfaring med almene kontoropgaver, Excel og it-systemer samt gode engelske sprogkundskaber vil være en fordel.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Aflønning sker i henhold til organisationsaftalens timeløn for studerende eller hvis du ikke er studerende i henhold til HK-overenskomstens løngruppe 1 eller løngruppe 2, sats 1 afhængig af baggrund.

Arbejdstiden er i gennemsnit 10-15 timer om ugen fordelt på 2 faste ugentlige arbejdsdage efter nærmere aftale. Aften- og weekendarbejde vil forekomme. Arbejdsdagene fastlægges nærmere efter aftale.

Vælges det at ansætte en studerende ansættes som denne som timelønnet. Vælges en person med anden baggrund end studerende ansættes denne som månedslønnet.

Arbejdsstedet er Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K.

Tiltrædelse fra den 1. juni 2023.

Hvis du bliver tilbudt stillingen, skal du fremvise en straffeattest. Ansættelse sker med forbehold for museets godkendelse af eventuelle informationer, der måtte fremkomme i forbindelse med straffeattesten.

Ansøgning mv.

Du søger jobbet via vores e-rekrutteringssystem på SMKs hjemmeside https://www.smk.dk/article/jobs/, hvor du under "jobs" følger anvisningerne.

Du bedes uploade ansøgning, CV og dokumentation for bestående eksaminer på nuværende uddannelse.

Du modtager en automatisk udsendt mail som kvittering for vores modtagelse af din ansøgning mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning mv. senest den 14. maj 2023.

Om SMK

SMK er en statsinstitution under Kulturministeriet og er Danmarks hovedmuseum for billedkunst. Se mere på www.smk.dk.

Spørgsmål

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte eventansvarlig og udstillingsproducent Aaste Stegarud på 25527202, [email protected].

SMK ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0