Kundeservicemedarbejder til Drømmefabrik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Hos GO DREAM har vi siden 2007 levet og åndet for oplevelser. Vi tænker i oplevelser, drømmer om oplevelser og lever dem ud. Vi har derfor gjort det til vores mission at samle et stort sortiment af meget forskellige oplevelser, som vi håber kan give vores kunder inspiration og mulighed for at tilføre lidt krydderi på tilværelsen. Vi arbejder i en verden fuld af adrenalin, smag, forkælelse, eventyr og sjov.

GO DREAM søger nu en stabil og positiv medarbejder til vores Kundeomsorg, der proaktivt kan tage ansvar for at hjælpe vores kunder. I Kundeomsorgen vil du blive en del af et ungt og dynamisk team, som stræber efter at yde ekstraordinær kundeservice.

Stillingen er fuld tid, og din arbejdstid vil ligge i hverdagene inden for vores åbningstid. Åbningstiderne er mandag til fredag: 8:00-16:00.

Arbejdsopgaverne er primært, men ikke begrænset til:

  • Besvare opkald: mange af vores kundehenvendelser foregår via telefonen. Det er derfor vigtigt, at du ikke er bange for at tage en dialog telefonisk og også formår at "smile" gennem telefonen.
  • Håndtere mails: udover telefoner har vi også en del kundekontakt på e-mail, hvorfor vi også forventer, at du er i stand til at give en god service på skrift.

Om dig:

Du brænder for at yde formidabel service gennem telefon, e-mail og sociale medier. Da en del af arbejdet foregår på skrift, forventer vi, at du begår dig flydende på dansk både i tale og på skrift. Du kan hjælpe os med at opretholde vores høje serviceniveau, og du vil blive målt på en række performance-mål. Hos GO DREAM elsker vi at sætte mål for os selv og også måle os selv, så det skal du være motiveret for at deltage i.

Allervigtigst er det dog, at du finder en glæde i at hjælpe vores kunder med hvad end, de henvender sig med - og at du gør dette med et smil på læben.

For at være en succes i jobbet forventer vi, at du kan:

  • Besvare 30-50 telefonkald dagligt; afhængig af periode og travlhed.
  • Besvare 30-60 mails dagligt; afhængig af periode og travlhed.
  • Kan du tale svensk eller norsk, er det et plus, men ikke en nødvendighed.

Hvad tilbyder vi dig - GO DREAM som arbejdsplads

Vi er ca. 35 kollegaer i GO DREAM, og vores hyggelige kontor ligger i Sølvgade tæt ved Kgs. Have. Heraf arbejder de ca. 30 af os til dagligt, og så har vi også et team af kørende sælgere fordelt over Danmark. Som arbejdsgiver tilbyder vi, udover spændende udviklingsmuligheder; et dejligt arbejdsmiljø baseret på sammenhold og et aktivt socialt liv, fleksibilitet, en god stemning med masser af grin, forståelse for livet generelt, men vi tilbyder selvfølgelig også en attraktiv pakke med pension, frokostordning og en lang række goder, bl.a. sundheds- og ulykkesforsikring samt adgang til vores oplevelser.

Her kan du læse Lauras oplevelse af at komme ind som ny i Kundeomsorgen:

"Mine nye kollegaer er virkelig hjælpsomme og vil rigtig gerne lære fra sig. Det er super rart at der altid er en klar til at hjælpe, når man står med en svær sag. Derudover har de også været super søde til at tage imod mig og være nysgerrige på at lære mig at kende, hvilket har været utroligt fedt at mærke."

Laura, Customer Care Assistant

Du vil selvfølgelig blive godt modtaget og få en grundig introduktion til både din nye rolle men også hele vores virksomhed, vores systemer, processer m.m.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at arbejde på verdens bedste drømmefabrik, så send din motiverede ansøgning og dit CV via knappen "Ansøg dette job" så hurtigt som muligt. Vi vil også rigtig gerne modtage en video fra dig!

Vi forventer opstart i stillingen 1. august 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Teamleder for Kundeomsorgen, Emma Wallin, på tlf. 5060 6474 eller mail [email protected]

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0d4a8bfd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0