Studieadministrativ koordinator til Studieservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du lyst til at bidrage til et godt studie for vores studerende ved at arbejde med studieadministrative opgaver sammen med dygtige kolleger? Har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er du måske vores nye kollega i Studieservice på Det Sundhedsfaglige Fakultet.

Om jobbet
Som studieadministrativ koordinator bliver du en del af et administrationsfagligt miljø med høj puls og mange forskelligartede opgaver. Du bliver en vigtig del af Københavns Professionshøjskoles (KP) samlede arbejdsfællesskab. Vi arbejder i teams og vægter samarbejde om nye arbejdsprocesser og -procedurer højt.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Daglig administration af studerendes uddannelsesforløb fx praktik, eksamensafvikling, studiestart, dimission mm. på administrationsuddannelserne
  • Registrering af data og information i de studieadministrative systemer esas, WISEflow, ITSLearning, PraktikPortalen, Sag og Dokument (KP’s digitale arkivsystem)
  • Kommunikation med studerende primært via mail, telefon og vores Service desk kaldet Basen
  • Samarbejde med undervisere, semesterkoordinatorer, studievejledere, uddannelsesledere m.fl. vedr. ovenstående.

Om dig
Vi forestiller os, at du enten er kontoruddannet eller har en uddannelse inden for offentlig administration og forvaltning. Derudover forventer vi, at du:

  • har udpræget systemsnilde og ved, at pålidelige data er en forudsætning for god studieadministration og sagsbehandling
  • arbejder systematisk og struktureret i studieadministrative systemer som fx esas, Praktikportal, WISEflow, ESDH, O365 eller tilsvarende
  • kan lide at have kontakt med studerende og ved, at god dialog er nøglen til at forstå udfordringer
  • er selvstændig, udadvendt, initiativrig og serviceminded
  • er god til at prioritere opgaverne – også når der er travlt
  • tager ansvar, er omhyggelig og struktureret
  • er en god kollega med en positiv indstilling til dit arbejde og har gode samarbejdsevner.

Studieadministrativ erfaring fra lignende uddannelsesinstitution samt kendskab til studieadministrative systemer vil være en fordel, men er ikke et krav.

Om os
Københavns Professionshøjskole leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet. Vi har ca. 20.000 grunduddannelsesstuderende og udbyder 22 grunduddannelser og 40 diplomuddannelser.

Studieservice er et af 5 ressourceområder og har ca. 165 medarbejdere fordelt i 7 afdelinger. Vi varetager opgaver inden for studieadministration, Studievejledning, SU og optag, eksamens- og praktikadministration, international udveksling, uddannelsesjuridisk bistand, skemalægning, projektledelse og ledelsesinformation. Du bliver en del af et team med erfarne kollegaer, en elev og et par studentermedhjælpere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studieadministrativ koordinator med start den 1. november 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Der tilbydes flextid.

Du bliver ansat i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade 26, 2200 København N. Der kan også forekomme møder og opgaver på andre af KP's lokationer.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mia Mørkeby Johnsen på tlf.: +45 24296372.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 21-09-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 39.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København N

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 9
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 9
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 5
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 2