Engagerede studentermedhjælpere til data- og administrationsopgaver samt formidling på videreuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København N

Har du lyst til at prøve kræfter med formidlingsopgaver eller dataopgaver ved siden af dit studie og samtidig få en værdifuld indsigt i efter- og videreuddannelse? Pædagogik og Skole søger lige nu to selvstændige og engagerede studentermedhjælpere til at understøtte arbejdet med efter- og videreuddannelse.

Om jobbet
Du vil indgå i et dynamisk og motiveret arbejdsmiljø, og de daglige opgaver er forskelligartede og varierer fra planlagte til hastende opgaver. Du vil varetage værdsatte funktioner på tværs af Pædagogik og Skoles tre afdelinger: ’Opvækst, Trivsel og Læring’, ’Skole, Undervisning og Læring’ og ’Uddannelse, Vejledning og Erhverv’, og du vil komme til at samarbejde bredt med kolleger i og uden for området Pædagogik og Skole. Fx:

  • Samarbejde med og understøtte områdets undervisere og konsulenter med fx økonomi, RejsUD og kontraktarbejde, herunder koordinering og bestilling ift. lokalebooking og mødeforplejning
  • Bistå med øvrige ad hoc-opgaver, fx processer vedrørende områdets kvalitetssikring af uddannelser og undervisningsevaluering
  • Samarbejde med og understøtte områdets undervisere og konsulenter med drift af vores uddannelser og store projekter, herunder projektassistance, planlægning og afvikling af arrangementer/konferencer
  • Varetage udarbejdelse af præsentationer, mødemateriale og mødereferater, korrekturlæsning og renskrivning af plancher samt øvrige formidlingsopgaver
  • Varetage researchopgaver, analysearbejde og databehandling ifm. afdækning af videreuddannelsesbehov hos vores kunder - hvilket kræver, at du er rutineret bruger af Excel
  • Bistå med øvrige ad hoc-opgaver, fx dataindsamling og produktion af markedsføringsmateriale

Derudover forventes du også som studentermedhjælper at hjælpe med forefaldende driftsopgaver, herunder indkøb/byærinder, afvikling af interne arrangementer, oprydning i køkken og kopirum, kopiopgaver, journalisering mv.

Om dig
Du er i gang med en videregående uddannelse og har interesse for uddannelse, administration og IT. Interesse for fagområderne Dagtilbud, Skole samt Ungdoms- og voksenpædagogik vil være et ekstra plus. Derudover forestiller vi os, at du:

  • har minimum 1,5 år tilbage af dit studie
  • tager initiativ og ansvar for dine opgaver
  • kan holde hovedet koldt og tungen lige i munden – også i travle situationer
  • har gode samarbejdsevner og er serviceminded
  • formulerer dig klart både skriftligt og mundtligt
  • har flair for administrative opgaver, systematik og kvalitetssikring
  • har kendskab til IT og Office pakken og er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer.

Om os
Københavns Professionshøjskole er en af hovedstadens og landets største institutioner for videregående uddannelse. I Pædagogik og Skole i Videreuddannelsen, er vi optagede af at skabe forandringer i praksis. Vi udvikler, tilrettelægger og gennemfører praksisnære kompetenceudviklingsforløb af høj kvalitet i tæt samarbejde med bl.a. Region Hovedstadens kommuner, interesseorganisationer og den private sektor.

Vi tilbyder
Som studentermedhjælper hos os, kan vi bl.a. tilbyde dig:

  • en afdeling med dygtige og ambitiøse kollegaer, der holder humøret højt – også når det går stærkt
  • et studenterjob, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig og får praktisk erfaring
  • gode muligheder for sparring og samarbejde med andre studentermedarbejdere
  • fleksibel arbejdstilrettelæggelse i forhold til dit studie.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start den 1. april 2024 eller snarest muligt. Arbejdstiden er ca. 10-15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie.

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200, København N.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk og om KP som arbejdsplads på vores karriereside.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledelsessekretær Anne Holmgaard på tlf.: +45 51632491.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 17-03-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København N
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du handlekraftig, serviceminded og god til beboerservice? Sætter du en ære i at være tilgængelig for beboerne og forstå dem? Er du imødekommende, hjælpsom og nærværende? Ønsker du et alsidigt jo..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. maj 2024 4
27. maj 2024 3
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 4
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3