2 lønmedarbejdere søges til Koncern Løn i Sundhedsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du lønmedarbejder med kendskab til løn- og personaleadministration i Staten? Har du lyst til at arbejde med udviklingen af nye arbejdsgange, og trives du i et travlt arbejdsmiljø sammen med kollegaer? Så er du måske vores nye kollega i Koncern Løn.

Om os
Koncern Løn er organisatorisk placeret i Sundhedsstyrelsen sammen med Koncernregnskab. Vi har ansvaret for lønadministration og HR-grunddata for hele Indenrigs- og Sundhedsministeriets koncern med i alt ca. 3.500 ansatte. Du bliver en del af en sektion på 11 dygtige og engagerede medarbejdere, der servicerer ministerområdets departement og styrelser med sikker personaleadministration og løbende ledelsesinformation inden for HR-området.

Din hverdag hos os
Som lønmedarbejder får du en central rolle med at understøtte institutionernes ledere, medarbejdere og lokale HR-funktioner med en bred vifte af administrative opgaver inden for løn- og personaleadministration. Koncern Løn varetager på vegne af institutionerne håndtering af data til Statens HR, HR Løn, Lønportalen samt varetager opgaver forbundet med tidsregistreringssystemet mTIME. Hertil kommer diverse opfølgninger på refusioner og visse lønrelaterede regnskabsdata og besvare løbende henvendelser om arbejdstid/tidsregistrering, ferie, lønrelaterede spørgsmål fra ledere og medarbejdere.

Du vil komme til at løse administrative opgaver på tværs, men bliver tilknyttet en af ministerområdets institutioner, hvor du arbejder tæt sammen med institutionens lokale HR-funktion.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • udføre en bred vifte af administrative opgaver inden for løn- og personaleadministration, herunder ansættelser, ændringer i arbejdstid og løn, fratrædelser, honorarudbetalinger, løbende lønkontrol mv.
  • rådgive og vejlede ledere og medarbejdere omkring arbejdstid, ferie mv.
  • indgå i andre opgaver afhængig af dine interesser og kvalifikationer, fx digitalisering, specialistopgaver mv.

Opgaverne løses i tæt samspil med enhedens ledelse og kollegaer og de lokale HR-funktioner i Indenrigs- og Sundsministeriets departement og styrelser.

Din baggrund
Du har en relevant professionsbachelor, en kontoruddannelse i offentlig administration eller lignende. Vi ser gerne, at du har erfaring fra det statslige område og med systemer som Statens HR, HR-løn, Lønportal, mTIME mv. Det vigtigste er dog, at du har en bred erfaring med løn- og personaleadministrative processer og systemer.

Herudover forventer vi, at du:

  • brænder for administrativt arbejde
  • sætter en ære i at levere korrekt og rettidig lønadministration
  • kan arbejde struktureret og effektivt samt bevare overblikket i en til tider travl hverdag
  • trives med at arbejde teambaseret, hvor vi hjælper hinanden for at nå i mål
  • har god talforståelse, en grundlæggende økonomiforståelse og er velformuleret
  • fungerer godt i en omskiftelig arbejdsdag
  • bidrager til et godt social fællesskab.

Vi tilbyder
Koncern Løn er i efteråret 2022 blevet reorganiseret, og vi er fortsat i gang med at gennemføre en ambitiøs faglig og organisatorisk udvikling af vores processer, produkter og samarbejdsflader. Den udvikling vil du i høj grad blive en del af samtidig med, at du understøtter en sikker lønadministration. Du bliver en del af et dynamisk tværfagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver.

Vi bor i nyrenoverede lokaler med skøn udsigt over Islands Brygge, hvor vi vægter et uformelt og energisk samarbejde præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

Om ansættelsen
Vi har 2 ledige stillinger. Du vil blive ansat som kontorfunktionær i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.

Vil du vide mere?
Du kan få mere at vide om jobbet ved at henvende dig til sektionsleder Susanne Bengtsson på tlf. 2465 9750.

Er du interesseret?
Klik på ’søg stillingen’ og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 48.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Tirsdag den 28. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    We are looking for a proactive, self-driven and detail-oriented Executive Assistant to provide effective and comprehensive administrative support to [xxxxx]’s Senior Leadership Team.The roleAs an .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Bliv praktikant i et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer:Vi søger en praktikant til et af vores rekrutteringsteams i København, som har blik for detaljen og kan holde hovedet..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 7
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 6
5. juni 2024 8
4. juni 2024 9
3. juni 2024 8
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 8
30. maj 2024 10
29. maj 2024 9
28. maj 2024 8
27. maj 2024 9
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 10
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10