Ledelsessekretariatet i [xxxxx] søger nye kollegaer, som er skarpe og imødekommende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Har du lyst til at arbejde tæt på ledelsen og sikre skarpe beslutningsoplæg til ministeren og vores direktion? Vil du være med til at koordinere tværgående initiativer, der bidrager til endnu bedre it- og dataunderstøttelse af børne- og undervisningssektoren? Så har vi en spændende stilling til dig.

Om arbejdsopgaverne

Hos os får du en hverdag med mangeartede opgaver og faglige udfordringer. Du kommer til at arbejde tæt på direktionen og styrelsens kontorchefer, som du typisk vil være i daglig kontakt med. Gennem dine opgaver vil du også få et tæt samarbejde med andre kontorer i styrelsen og ministeriet.

Du vil bl.a. få en vigtig rolle i at:

  • udarbejde og kvalitetssikre beslutningsoplæg til ministeren, departementschefen, ministeriets koncernledelse og vores direktion
  • betjene direktionen, bl.a. ved at bidrage til mødeforberedelse, udarbejde præsentationer i forbindelse med oplæg samt bistå med diverse interne projekter, såsom at understøtte styrelsens arbejde i en række nye lederudvalg.
  • koordinere og bidrage til tværgående opgaver i styrelsen, fx folketingsspørgsmål og høringer
  • koordinere og følge op på nye politiske udspil om it, digitalisering og data

Du kan også få en rolle i at:

  • bidrage til forskelligartede kommunikationsopgaver på vores hjemmeside, LinkedIn og intranet i samarbejde med vores koncernenheder for kommunikation og HR.
  • planlægge et medarbejderseminar for hele styrelsen og meget mere

Den præcise opgaveportefølje tilrettelægges i samspil med dine kommende kollegaer. Du vil derfor hurtigt blive god til at forstå de mange processer, overvejelser og beslutninger, der er forbundet med arbejdet i en politisk organisation. Vi sørger altid for, at du kan få hjælp og sparring med det, du har behov for, uanset om du er en erfaren kandidat eller nyuddannet – og det er afgørende for os, at det er rart og sjovt at gå på arbejde.

"Du vil få en vigtig rolle i at sikre skarpe og gennemarbejdede oplæg til ministeren og til os i direktionen, så beslutninger træffes på et solidt grundlag."(Thomas Fredenslund, direktør)

Om ledelsessekretariatet

Du bliver en del af styrelsens ledelsessekretariat i Kontor for Økonomi og Ledelsesbetjening. Vi arbejder bl.a. med minister- og direktionsbetjening, koordinering af en lang række initiativer inden for it, digitalisering og data. Vi driver også en række interne projekter og opgaver for direktionen, som sikrer videreudviklingen af STIL som organisation.

”Vi går op i at have en ordentlig og samarbejdende kultur. Vi har et tæt samarbejde med direktionen og en bred kontaktflade til resten af STIL, departementet og Styrelsen for Undervisning og Kvalitet”. (Sara Hagedorn, fuldmægtig i ledelsessekretariatet)

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.soc. eller cand.scient.soc. Vi ser gerne, at du har erfaring med lignende opgaver fra en styrelse, et departement eller anden offentlig/politisk organisation. Nyuddannede, der har haft relevant studiejob et lignende sted, kan også komme i betragtning til stillingerne.

Vi forventer, at du:

  • er god til at samarbejde på tværs af både faglige og organisatoriske skel, da du løbende skal være i dialog med kollegaer i mange forskellige kontorer og med forskellige fagligheder
  • er god til at skrive og kan hurtigt sætte dig ind i komplekse problemstillinger inden for it, digitalisering og data, når du fx skal hjælpe ledelsen med skarptskårne beslutningsoplæg
  • har overblik og er god til at procesplanlægge, så du sikrer, at alle de relevante parter bliver inddraget og hørt i de opgaver, du arbejder med

Vi lægger vægt på, at du er imødekommende, kan samarbejde med andre fagligheder og lette hverdagen for vores direktion ved at bringe dine generalistkompetencer i spil.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst for AC-fuldmægtige i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen ske på specialkonsulentniveau.

Stillingen ønskes besat snarest muligt eller senest 1. maj 2023.

Dit arbejdssted vil være Styrelsen for It og Læring, Teglholmsgade 1, 2450 København SV.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Agnes Egsgaard på telefon: 20 46 61 35 eller pr mail: [email protected].

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest den 26. februar 2023 ved at klikke på ”Søg stillingen”.

Vi afholder samtaler løbende og senest i uge 9-10.

Hvis du indkaldes til 2. samtale, kan der komme en case eller test, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser efter kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring (STIL)

STIL er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet, der gennem it, digitalisering og data arbejder for at sikre fagligt stærke uddannelser og dagtilbud til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data – og derved forbedre børn, unge og voksnes læring.

STIL beskæftiger ca. 370 medarbejdere i København og Aarhus.

Du kan også læse mere om STIL på vores hjemmeside stil.dk og om ministeriet på uvm.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København SV
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Global Head of Maersk Air Cargo is looking for an Executive AssistantAbout Maersk Air CargoAt A.P. Moller-Maersk we have a vision that’s larger than the ocean: To provide truly in..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 3