Teknisk kundesupporter til ladeløsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vil du være med til bidrage til den grønne omstilling og levere markedets bedste opladningsløsning? Så har vi et job til dig.

Markedet for opladning af elbiler udvikler sig mere end nogensinde før. HomeCharge tilbyder ladeløsninger til private, erhverv og boligforeninger. Derudover sælger vi ladeløsninger via forhandlere. HomeCharge har en solid markedsandel, og det skal vi udbygge yderligere en teknisk kundesupporter til vores team.

Om stillingen

Stillingen er en nøglefunktion hos os, da vi vægter kundeservice og hurtig fejlafhjælpning som noget af det allervigtigste i vores tilgang til markedet. Dine opgaver vil være:

  • Tage imod og besvare henvendelser fra kunder via telefon, mail og chat
  • Håndtering af kunde- og fejlsager sammen med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Fejlsøgning og fejlafhjælpning på ladebokse/ladeløsninger
  • RMA håndtering (håndtering af defekte ladebokse)
  • Rådgive kommende kunder om den rette ladeløsning til dem
  • Administration og rådgivning af eksisterende kunders ladeløsninger
  • Opdatere og ajourføre vores CRM
  • Håndtering af kundesager sammen med interne og eksterne samarbejdspartnere

Din tilgang til verdenen

Som person er du imødekommende, proaktiv, struktureret samt kundeorienteret. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med at arbejde og kommunikere med både private og erhvervskunder. Du er god til at få afsluttet dine opgaver og er indstillet på at gå hele vejen for, at kunden får en god oplevelse. Samtidig er du arbejdsom, selvkørende og fleksibel.

Du trives godt med teknik og afhjælpning af teknisk fejl - Vi klæder dig naturligvis på ift. det teknik-og processpecifikke om vores ladeløsninger.

Du har erfaring fra lignende stilling og ønsker at arbejde med kundesupport og fejlafhjælpning. Du skal være god til at samarbejde på tværs og arbejde med mange forskellige og har stærke kommunikationsegenskaber.

Om HomeCharge

Vi er en agil og digital virksomhed, hvor der er højt til loftet og høj fleksibilitet. Du er med til den største omstilling af transportsektoren nogensinde, og den skal du være med til at præge, så kunderne får den rigtige ladeløsning fra start. Vi leverer kun kvalitetsladebokse fra Easee og Zaptec til markedet. Vi er tidligere årets Easee partner i Europa.

Arbejdsstedet er på Teglholmsgade 1, 2450 København SV, hvor vi har kontor og lager. Vi arbejder en del hjemmefra, men har faste mødedage i løbet af ugen. Vi møder mellem 06:30 og 18, alt efter hvad der passer den enkelte medarbejder for at få hverdagen til at gå op.

Du tilbydes at blive en vigtig del af holdet i en dynamisk og digital vækstvirksomhed, hvor du i høj grad vil kunne påvirke udviklingen og sideløbende booste din egen udvikling. Vi tilbyder gode og ordnede forhold.

Se gerne mere om HomeCharge på: www.HomeCharge.dk

Send os dit CV sammen med en kort og motiveret ansøgning for, hvorfor du er den rette for HomeCharge. Opstart er fra 1. februar 2024 eller senere. Jobsamtaler bliver afholdt løbende, indtil den rette kandidat er fundet, så tøv ikke med at sende din gennemarbejdet ansøgning allerede nu.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f4916f6a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København SV
  • Mandag den 05. februar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1