Kunderådgiver til Customer Care

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Clever søger en Kunderådgiver med mod på at forme fremtidens e-mobilitet
Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi tror på, at vi sammen kan skabe en mærkbar forskel – ikke bare i dag, men i mange år frem. Og vi tror, at vi er mange derude. Lige nu søger vi en Kunderådgiver hvis fornemmeste opgave er at sikre den gode kundeservice.

Vil du med på rejsen mod at skabe en lysere fremtid og accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet?

Rollen som Kunderådgiver
Som Kunderådgiver er din primære opgave at levere en usædvanlig god kundeoplevelse, både for nuværende og potentielle nye kunder. Du vil bruge det meste af din dag på at hjælpe kunder, der har spørgsmål om elbiler, teknisk support ved ladestandere og generelle henvendelser om deres engagement hos os, både via telefon og e-mail. Dit smil skal derfor både kunne mærkes i din stemme og på skrift.

Det er en fuldtidsstilling med arbejdstid mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

Ønsker til vores nye kollega
Vi leder efter en udadvendt person, der naturligt leverer suveræn kundeservice, selv i travle perioder. Evnen til at lytte, afdække og forstå kundens behov er afgørende. Du arbejder struktureret, selvstændigt og løsningsorienteret. Du formår at formidle teknisk stof i øjenhøjde med kunderne. Erfaring fra bil- eller opladningsbranchen er en fordel, men vigtigst er din motivation for at gøre en forskel for vores kunder.

Hvad Clever tilbyder
Du får frihed og tillid under ansvar, mulighed for at præge rutiner og løsninger og så bliver du del af et team hvor vi sætter pris på at være hinandens bedste kollegaer. Det betyder at vi sætter hinanden først, hjælper hinanden og er gode til at anerkende hinanden. Og så er der ikke langt fra tanke til handling, selvom vi er over 300 kollegaer.

Du vil arbejde i top lækre omgivelser på Teglholmen med adgang til at låne paddleboards og havkajakker. Du kan også lære at strikke i vores krea-klub, opleve det kolde sus i vinterbadeklubben eller nyde en god cortado ved vores espressomaskine.

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever
Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.

I Clever bruger vi derfor vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi synes, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt vi gør.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi kan godt finde på at lukke opslaget ned før tid, hvis vi møder det helt rigtige match. Brug gerne din ansøgning til at fortælle os, hvorfor du søger netop dette job hos os i Clever. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.clever.dk/velkommen

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=54d34e9e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København SV
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    JobbetStillingen er i afdelingen, Forretningssupport, som er en backoffice afdeling der er involveret i mange forskellige af virksomhedens processer. Afdelingen beskæftiger sig med administrative o..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 6
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9