Rybners søger planlægger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Har du analytiske evner og er god til struktur?

Kan du lide at være styret af data og overholde deadlines?

Har du lyst at indgå i vores centrale planlægningsteam, der koordinerer og skemalægger aktiviteter for vores elever på erhvervsuddannelserne?

Planlægning af aktiviteter og ressourcer sker med afsæt i LEAN-principper om standardiserede processer, tidsplaner og rette timing, så opgaven løses første gang. Du skal have en særlig interesse i at lade dig styre af processen samt af data. Dine logistiske evner samt gode overblik skal bidrage til analyser af holddannelser, således at planlægningen understøtter god læring samt sikrer økonomisk rentabilitet i skolens udbud af skoleforløb.

Herudover er det afgørende for en god planlægning, at samarbejdet med det pædagogiske team sættes i centrum. Med afsæt i en fagfordeling blandt undervisere og aktiviteter, skal kabalen gå op, så det er muligt for underviseren at levere en god undervisning. Det er også vigtigt, at underviseren trives, hvorfor balance i skemaet mellem undervisningsopgaver, forberedelse og øvrige opgaver er en væsentlig faktor, som man skal have for øje.

Målet for god planlægning er, at

  • underviseren oplever så få skemaændringer, som muligt
  • underviseren har et skema over kendte aktiviteter i så god tid, at god forberedelse kan finde sted
  • løbende dialog med de pædagogiske team sikrer, at skemaet både tilgodeser behov i læringsmiljøet samt opfylder økonomiske måltal
  • databaserede analyser af KPI`er sikrer optimal udnyttelse af vore ressourcer i den enkelte afdeling og på tværs af afdelingerne
  • skabe balance mellem kvalitet, økonomi og arbejdsmiljø, hvilke parametre er fokuspunkter i Rybners.

Vi kan tilbyde

Et spændende job på en uddannelsesinstitution, som har udvikling for øje. Ingen dage er ens. Det enkelte menneske er i centrum, og der er i stillingen gode udviklingsmuligheder både personligt og fagligt. Vores opdrag er, at ”elever og kursister skal blive så dygtige, som de kan”. Det samme gælder vores ansatte. Vi synes selv, du får nogle fantastiske kolleger, der alle vil gøre sit til at du falder godt til. Du får gode og fleksible arbejdsforhold og vi sætter pris på et godt arbejdsmiljø.

Vi forventer, at

  • du har en relevant videregående uddannelse
  • du arbejder meget struktureret på et højt detaljeringsniveau samtidig med, at du kan bevare overblikket – også i pressede situationer
  • du har datadisciplin og kender vigtigheden af, at opgaver dokumenteres, følges og afsluttes
  • du er løsningsorienteret og vil tage ansvar for at nå teamets målsætning
  • du er en teamplayer med godt humør og er god til at samarbejde med andre personalegrupper i organisationen
  • du har flair for IT-systemer, og har et solidt kendskab til Excel. Du er i stand til at trække data og bearbejde data fra systemet eksempelvis i en ressourceanalyse. Måske har du allerede kendskab til systemer som TimeEdit, LUDUS samt Microsoft Office
  • du går forrest, når udvikling skal til og er i øvrigt indstillet på at navigere i et politisk styret system
  • du kan arbejde projektorienteret med nye udviklingsopgaver og kan bidrage med relevante metoder til analyse, opfølgning og evaluering.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til Cirkulære om organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) Cirkulære af 21. marts 2022 samt Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) af 21. marts 2022. Lønnen bliver fastlagt efter principperne for Ny Løn.

Det ugentlige timetal er 37 timer.

Du vil forud for ansættelse elektronisk blive bedt om at give samtykke til, at vi kan indhente straffeattest samt børneattest.

Ansøgning

Hvis du synes at jobbet lyder spændende, og passer ovennævnte kvalifikationer på dig, kan du søge den ledige stilling ved at klikke på "Søg jobbet" og udfylde skemaet efter anvisning.

På Rybners vil vi gerne modtage ansøgninger elektronisk via vores rekrutteringssystem, da vi ønsker at sikre den bedst mulige og mest effektive behandling af ansøgningerne, herunder at efterleve persondataforordningens krav.

Når du har sendt din ansøgning modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på at denne e-mail og senere e-mails fra Rybners kan være modtaget i din mappe "uønsket post".

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Samtaler forventes afholdt den 22. februar 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Esbjerg
  • Mandag den 19. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
11. maj 2024 5
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 4
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 6
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 3
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 6
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7