Sagsbehandler søges til det specialiserede voksenområde med fokus på unge borgere i alderen 18-30 år

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du lyst til at arbejde med unge mennesker med en fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse? Har du erfaring med myndighedssagsbehandling, og vil du være med til at styrke indsatsen overfor unge i alderen 18-30 år i Frederiksberg Kommune? Så er det måske dig, vi søger.

Socialafdelingen søger fra den 1. oktober eller hurtigst muligt herefter en sagsbehandler, som har lyst til at indgå i den tværfaglige indsats for unge mellem 18-30 år, som Frederiksberg Kommune har oprettet for at styrke indsatsen overfor unge i kommunen. Der er tale om en fast 37 timers stilling.

Om stillingen
Frederiksberg Kommune har samlet beskæftigelsesindsatsen, uddannelsesvejlederfunktionen og den sociale indsats i Ungecenter Frederiksberg. Således skal den unge kun henvende sig ét sted, når der er behov for hjælp med uddannelse, arbejde eller støtte i hverdagen. Denne organisering gør det muligt at arbejde tæt sammen med og om den unge ud fra et helhedsorienteret og borgerinddragende perspektiv.
I praksis betyder det, at du vil blive ansat i Socialafdelingen til at varetage Socialafdelingens kerneområde, men at du vil have din daglige gang, funktion og arbejde i Ungecentret, hvor du indgår i et tværfagligt team med tre andre sagsbehandlere fra Socialafdelingen samt medarbejdere fra beskæftigelsesområdet.

Målgruppen er unge mellem 18-30 år, som har særlige problemstillinger både indenfor uddannelses- og beskæftigelseslovgivningen samt servicelovsområdet. Din opgavevaretagelse vil være indenfor servicelovsområdet.

Målet er, at der arbejdes med afsæt i den kommunale ungeindsats, KUI, hvor den unge skal have en fælles plan med fælles mål og én sagsbehandler/kontaktperson med henblik på at opnå fast tilknytning til uddannelse og arbejde.

I Socialafdelingen arbejder vi efter voksenudredningsmetoden, og arbejder ud fra en recovery-orienteret tilgang, hvor vi har borgerens perspektiv, ønsker og mål i fokus, når vi udreder og følger op på vores indsatser. Vi har et tæt og godt samarbejde med kommunens bo- og dagtilbud på voksenområdet, borgernes pårørende og en mængde eksterne samarbejdspartnere på udsatte- og psykiatriområdet. Vi ønsker at indgå i et inddragende og virkningsfuldt samarbejde med borgerne.

Vi har fokus på effektstyring – dvs. hvorvidt vores indsatser virker - størst mulig selvhjulpenhed og rehabilitering af voksne med særlige behov. I Socialafdelingen og i det tværfaglige team har vi et særligt fokus på at understøtte og bibeholde borgernes kontakt til uddannelse og arbejdsmarked og på at kunne bibeholde eller opnå en selvstændig tilværelse i egen bolig.

Dine nærmeste kolleger bliver 15 sagsbehandlere, faglig konsulent og teamleder i Team for midlertidige indsatser i Socialafdelingen.

Dine arbejdsopgaver vil være:
  • Rådgivning og vejledning af unge mellem 18-30 år med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne og deres eventuelle pårørende
  • Sagsbehandling indenfor voksenområdet efter Servicelovens bestemmelser for voksne, herunder voksenudredninger og indstillinger til socialpædagogisk støtte og botilbud eller anden relevant støtte
  • Samarbejde med Familieafdelingen i overgangssager fra barn til voksen
  • Udarbejdelse af afgørelser
  • Udregning af egenbetaling ved ophold i botilbud
  • At indgå i en fælles opgaveløsning for borgeren sammen med de andre fagprofessionelle i teamet
  • At koordinere de enkelte sager på tværs af de fagprofessionelle i teamet og uden for teamet
  • At skabe gode arbejdsrelationer med borgere og pårørende såvel som botilbud og kontaktpersoner.


Vi forestiller os, at du:
  • Er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller har anden relevant uddannelse
  • Har erfaring som sagsbehandler inden for det specialiserede socialområde for voksne
  • Har erfaring med voksenudredningsmetoden og arbejder analytisk, systematisk, målrettet og resultatorienteret med ansøgnings- og opfølgningssager
  • Kan lide at arbejde i en organisation, der vil være under udvikling og forandring, og som du har lyst til at sætte dit præg på og kaste dine ideer ind i den konstante udvikling.
  • Kan bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag
  • Kan prioritere og organisere arbejdet, således at vi når vores mål
  • Er god til og trives med at kommunikere både på skrift og i tale
  • Er god til og trives med samarbejde med mange forskellige aktører
  • Er robust og besidder en vedholdenhed
  • Har et højt refleksionsniveau og er i stand til at reflektere over egen rolle i arbejdet
  • Er dynamisk, engageret, og anerkendende i din tilgang til borgere, pårørende, kollegaer og samarbejdspartnere
  • Er serviceorienteret, fleksibel og har et godt humør samt gode samarbejdsevner.


Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads, som lægger vægt på, at der er plads til faglig sparring og vidensdeling med kollegaer, faglige konsulenter og ledelse
  • Gruppebaseret faglig supervision
  • Varierede arbejdsopgaver med stor kompleksitet
  • Fokus på medarbejdertrivsel, høj faglighed og kvalitet i arbejdet.


Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at ringe til teamleder Randi Flowers på telefon 28 98 50 04.

Ungecentret Frederiksberg er beliggende på Finsensvej 86, Frederiksberg.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst med Socialrådgiverforeningen,
Frederiksberg Kommunal Forening (FKF) eller anden forhandlingsberettiget
organisation. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning. Løn forhandles med den forhandlingsberettigede organisation med udgangspunkt i dine kvalifikationer i forhold til stillingen.

Ansøgning
Ansøgningen sendes via Frederiksberg Kommunes hjemmeside, hvor du bedes
ansøge om den ledige stilling fra selve stillingsopslaget. Vedlæg CV og kopi af
eksamenspapirer.

Ansøgningsfrist er søndag den 26. september 2021.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 3.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    We are looking for a proactive, self-driven and detail-oriented Executive Assistant to provide effective and comprehensive administrative support to [xxxxx]’s Senior Leadership Team.The roleAs an .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Bliv praktikant i et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer:Vi søger en praktikant til et af vores rekrutteringsteams i København, som har blik for detaljen og kan holde hovedet..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
17. juni 2024 76
16. juni 2024 83
15. juni 2024 88
14. juni 2024 88
13. juni 2024 85
12. juni 2024 96
11. juni 2024 98
10. juni 2024 97
9. juni 2024 96
8. juni 2024 93
7. juni 2024 91
6. juni 2024 89
5. juni 2024 96
4. juni 2024 91
3. juni 2024 116
2. juni 2024 121
1. juni 2024 123
31. maj 2024 127
30. maj 2024 129
29. maj 2024 120
28. maj 2024 121
27. maj 2024 111
26. maj 2024 122
25. maj 2024 124
24. maj 2024 115
23. maj 2024 119
22. maj 2024 121
21. maj 2024 125
20. maj 2024 129
19. maj 2024 131
18. maj 2024 131

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer