Ledelse, Administration, Økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Økonomidirektør til UNICEF Danmark

Fonden UNICEF Danmark søger en ny økonomidirektør til en spændende, udfordrende og meningsfuld stilling. Med en omsætning på over 400 millioner kr. og store krav fra donorer om omkostningseffektivitet er rollen som økonomidirektør et vigtigt omdrejningspunkt for UNICEF Danmarks udvikling og drift.

Om jobbet
UNICEF Danmark er sat i verden for at samle penge ind fra danske virksomheder, fonde og privatpersoner til fordel for alle verdens børn. Det forpligter, og rollen som økonomidirektør kræver en dyb økonomisk faglighed og en leder med stort L, som kan bidrage til UNICEF Danmarks fortsatte udvikling. Som økonomidirektør bliver du det centrale omdrejningspunkt for økonomifunktionen i en af de største humanitære indsamlingsorganisationer i Danmark. Med en bred portefølje af partnere og donorer har UNICEF Danmark været igennem en periode med stor vækst, hvilket stiller krav til stærk økonomistyring og kontinuerlig udvikling af hele direktørområdet. Som medlem af direktionen bliver du tæt sparringspartner for generalsekretæren og den øvrige ledelse, og du får ansvaret for faglig og ledelsesmæssig udvikling af en økonomiafdeling med 5-7 dygtige medarbejdere. Stillingen indeholder et væsentligt internationalt islæt qua UNICEF Danmarks tilhørsforhold til UNICEF globalt.

I rollen som økonomidirektør bliver du ansvarlig for:

  • Strategisk finansiel ledelse, understøttelse af forretningsudvikling og ledelsesbeslutninger
  • Årlig budgetlægning og løbende opfølgning, både i forhold til den danske og den internationale organisation, samt vores kontor i Grønland
  • At sikre effektive forretningsprocesser til styring og kontrol gennem forecasting, planlægning og effektiv rapportering i overensstemmelse med dansk lovgivning, samt UNICEFs globale finansielle regler og retningslinjer
  • Udvikling af administrationsområdet i tæt samarbejde med HR-chefen
  • At UNICEF Danmark har en effektiv og sikker IT-drift, databaser mv. i samarbejde med ekstern IT-partner
  • At UNICEF Danmark har de rette systemer til at sikre transparens og ’good governance’ – fra whistleblower-ordning til efterlevelse af god fondsledelse med videre
  • Deltagelse i UNICEFs internationale samarbejde på økonomiområdet

Om kandidaten
Den rette profil til stillingen har mindst 5 års relevant erfaring som økonomichef/CFO, hvor fokus har været på stabil, kvalitetsbevidst og proaktiv økonomisk drift og rapportering. Du trives i rollen som spillende træner og har sandsynligvis prøvet lidt af hvert inden for økonomi, samt bidraget til udviklingsopgaver og tværgående projekter. Jobbet kræver en person med en både dyb og bred ”værktøjskasse” i forhold til at kunne løse både store og små udfordringer i det daglige arbejde. Du har en relevant videregående uddannelse som HA, cand.merc., HD(R) eller lignende, og behersker engelsk på højt niveau. Du er samtidig en erfaren, tydelig og positiv leder, der arbejder tillidsbaseret, motiverende og er åben og tilgængelig i din omgangsform med alle kollegaer. Samtidig motiveres du af at arbejde for en vigtig sag.

Som person er du god til at samarbejde med interne såvel som eksterne interessenter, og vi lægger vægt på, at du er tydelig i din kommunikation og formidling til målgrupper på forskellige niveauer. Du arbejder struktureret og systematisk, tager ansvar for helheden og følger opgaverne til dørs med respekt for deadlines, og er ikke bleg for selv at træde til og løse opgaver hands-on.

UNICEF Danmark tilbyder
En spændende, udfordrende og meningsfyldt stilling i et dynamisk og internationalt miljø. Du bliver en del af en organisation med et stærkt brand og høj troværdighed.
UNICEF Danmark har en stærk organisationskultur og et spændende, positivt arbejdsmiljø båret af medarbejdere med høj faglighed, stor kompetence, og en dyb motivation for at gøre en forskel i børns liv.

Arbejdssted hos UNICEF Danmark er på Rentemestervej i København NV. hvor medarbejderne er ansat på danske vilkår. Der må påregnes moderat rejseaktivitet.

Ønsket startdato: Senest 1. januar 2024 og gerne 1. november 2023.

ANSÆTTELSESPROCES
Hvis du vil høre mere om stillingens faglige indhold, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Janne Ebbe: [email protected]. Øvrige spørgsmål kan rettes til HR-chef, Jette Kayerød Christensen: [email protected].

Upload venligst ansøgning og CV senest den 21. september kl. 9:00.

Første samtaler afholdes fredag den 22. september og anden samtaler afholdes tirsdag den 26. september. Inden anden samtale løses en case. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Læs mere om UNICEF Danmark på www.unicef.dk.

UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen afhænger af frivillige bidrag. UNICEF Danmark er en af 34 såkaldte nationale komiteer, der har til opgave at fundraise til indsatsen for verdens børn. I 2022 gik 85,3% procent af omsætningen til formålet, hvilket kræver en effektiv organisation. UNICEF Danmark har kontor i Københavns Nordvest-kvarter, hvor 140 medarbejdere arbejder dedikeret for at nå de fastsatte mål og derudover sikre, at børns rettigheder i både Danmark og Grønland bliver overholdt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Vær med til at fortsætte Godt Smil succesen som klinikleder i Syd/Vest Sjælland Som klinikleder i Godt Smil er din primære rolle, at sikre den daglige drift af dine klinikker, som er placeret i s..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vi søger lige nu to studentermedhjælpere på vegne af vores kunde, til anerkendt virksomhed centralt i København. Her søger vi dig, der kan være med til at sikre, at kontorerne altid er ryddelige og..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. maj 2024 129
19. maj 2024 131
18. maj 2024 131
17. maj 2024 132
16. maj 2024 134
15. maj 2024 129
14. maj 2024 111
13. maj 2024 106
12. maj 2024 104
11. maj 2024 102
10. maj 2024 108
9. maj 2024 109
8. maj 2024 108
7. maj 2024 100
6. maj 2024 94
5. maj 2024 99
4. maj 2024 97
3. maj 2024 107
2. maj 2024 100
1. maj 2024 103
30. april 2024 106
29. april 2024 78
28. april 2024 79
27. april 2024 73
26. april 2024 79
25. april 2024 76
24. april 2024 70
23. april 2024 66
22. april 2024 63
21. april 2024 69
20. april 2024 70

Værd at vide når du søger job som administrativ medarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer