Administrationshajer med hang til service, struktur, smil og samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er service og overblik en del af dit DNA? Og har du lyst til at arbejde med administration, koordination og eventuelt økonomi i et velfungerende sekretariat med friske kollegaer? Så er vi helt sikkert lige stedet for dig.

Vi har masser af spændende opgaver i vores Centersekretariat i Center for Arealer og Ejendomme. Og vi har brug for to nye kolleger, som har lyst til at arbejde både selvstændigt og sammen med andre om at løse administrative opgaver. Viften af afvekslende opgaver får hverdagen for dine kollegaer til at hænge sammen. Og du får masser af mulighed for at sætte dit præg på vores sekretariat, hvor det er et must, at du trives med at hjælpe andre og har et godt humør – også på de travle dage.

Vi arbejder med øget samarbejde om administrative opgaver på tværs af vores afdelinger, ligesom vi i sekretariatet er optaget af at udvikle et samarbejdende, administrativt team, som du kan være med til at præge.

Hvad er vores – og dine kerneopgaver?

Centersekretariatet med 12 medarbejdere beskæftiger sig med økonomi, politisk sagsbehandling, kommunikation, borgerhenvendelser, organisation, administration og ejendomsområdet. Service og kvalitet er kodeord for alt, hvad vi laver, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med tid til faglig sparring og godt humør.

Vores kerneopgave er at sikre, at Center for Arealer og Ejendomme er et professionelt og effektivt center. Vi udvikler og drifter alt fra dagtilbud, skoler og sportshaller til parker, byrum og veje, så borgerne har de bedst mulige fysiske rammer i et bæredygtigt perspektiv. Det er sjovt og udfordrende, og du er med, hvor det sker, da Centersekretariatet har fingeren på pulsen og er omdrejningspunkt for alt fra politikerbetjening til borgerspørgsmål, rekruttering og økonomistyring.

Hvad er dine arbejdsopgaver?

  • Vi har en række opgaver mht. både administration og økonomiopfølgning, som vi sammensætter til jer afhængig af profil:
  • håndtere borgerhenvendelser på mail og telefon
  • kalenderstyring, mødeindkaldelser, skrive referater osv.
  • bistand til rekruttering, journalisering, aktindsigtssager mv.
  • digitale arbejdsprocesser og superbruger i digitale systemer allround
  • være blæksprutten, der løser problemer og opgaver når de opstår
  • Bistå med kreditorbogholderi, bilagskontrol og bogføring
  • Styre og følge op på centerets centrale puljer


Dine konkrete opgaver tilpasser vi til dine kompetencer og interesser, så du selv er med til at forme din stilling og ser mening og udviklingsmuligheder.

Om dig
  • Er uddannet kontorassistent, gerne med speciale i offentlig administration eller har erfaring med administration og flair for tal
  • Er ansvarsfuld, servicemindet, initiativrig, åben, har gå-på-mod og er god til relationer med mange typer mennesker
  • Er god til at formidle både mundtligt og skriftligt
  • Trives både med selvstændigt arbejde og samarbejde med andre
  • Har fx kendskab til økonomisystemet SAP/OPUS
  • Har stærke it-kundskaber, gerne Outlook og Excel, og er ikke bange for at sætte dig ind i nye systemer
  • Er god til at prioritere og planlægge og er vant til korte tidsfrister


Du kan nok ikke sige ja til alt listen. Det vigtigste for os er, at du er interesseret i opgaverne, vores område og har et drive med lyst til at gå på opdagelse og finde nye løsninger.

Hvad kan vi byde på kollegialt?

Vi er engagerede og er begejstrede for vores opgaver. Vi prioriterer trivsel og arbejdsglæde højt, og i fællesskab har vi ansvar for et miljø med teamspirit, engagement, ansvarlighed, professionalisme og værdiskabelse. Samarbejde, samspil og synergi er nøglen til faglig og social succes hos os, så du har sparringspartnere og et fagligt fællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer – løn- og ansættelse er efter overenskomst med din faglige organisation. Herudover kan der forhandles tillæg i forhold til kvalifikationer.

Ansættelse sker som administrativ medarbejder i Center for Arealer og Ejendomme. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer. Arbejdsstedet er Lyngby Rådhus, pt. Toftebæksvej 12 i Lyngby, mens det permanente rådhus renoveres frem til medio 2024, som er placeret 2 minutters gang fra Lyngby Station og tæt på motorvejsafkørsel. Vi tilbyder fleksibel arbejdstid, god pensionsordning, personalearrangementer og en god kantine som laver morgenmad og frokost til os.

Ansøgningsfrist

Send ansøgningen via nedenstående link – vi holder løbende samtaler så søg endelig – sidste frist er den 17. marts 2024.

Tiltrædelse

Dato for tiltrædelse er 1. maj 2024 – gerne før.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Ida Amtoft på telefon 40 85 64 10 – [email protected].

Om Center for Arealer og Ejendomme

Center for Arealer og Ejendomme er Lyngby-Taarbæk Kommunes byg- og driftsherreorganisation. Vi servicerer derigennem 55.000 borgere og 4.000 ansatte ved at vedligeholde og optimere kommunens ejendomme så som skoler, daginstitutioner, idrætsanlæg, svømmehaller, kontorejendomme, omsorgsboliger, flygtningeboliger, veje og grønne områder. Den kommunale bygningsmasse har et samlet areal på 240.000 m2, og vi har samtidig ansvaret for 200 km veje og stier samt 75 ha grønne arealer og 71 ha naturområder.

Center for Arealer og Ejendomme består af ca. 260 medarbejdere, hvoraf ca. 60 af os er placeret på Rådhuset. Du kan se organisationsdiagrammer m.m. på vores hjemmeside https://www.ltk.dk/om-kommunen/organisationen.

Ansættelsesforhold
Stillingen er fuldtid

Tiltrædelse
1. maj 2024

Arbejdssted
Toftebæksvej 12, 2800 Kongens Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. juni 2024 4
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 2
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 3
16. maj 2024 2