Faglig, struktureret koordinator med kompetencer indenfor jura og beregning af økonomiske ydelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Faglig, struktureret koordinator med kompetencer indenfor jura og beregning af økonomiske ydelser
Vi vil gerne give flere mulighed for at søge denne nøglefunktion og genopslår stillingen som faglig koordinator for ydelses- og sanktionsområdet.

Beskæftigelsesindsatsen er under forandring, og alt imens vil borgere i Næstved Kommune fortsat have behov for hjælp til forsørgelse, og der vil fortsat være fokus på, at vores borgere får en god service indenfor de politisk fastsatte rammer.

I Center for Arbejdsmarked søger vi en systematisk og struktureret faglig koordinator. Er du typen, der sætter tydelige og klare processer højt? Kan du understøtte, at udbetaling til kommunens borgere sker på et fagligt korrekt grundlag, og ser du potentiale i samarbejde på tværs i organisationen? Så er du måske vores nye kollega.

Et center med klart formål
I Center for Arbejdsmarked arbejder vi for to hovedformål, som ydelsesområdet har en væsentlig opgave i at understøtte:
  • At hjælpe borgerne med at finde et varigt job, der matcher deres kompetencer og situation.
  • At forsyne virksomhederne med den arbejdskraft, de har brug for.


Ydelser, der håndteres og udbetales på et fagligt korrekt grundlag, er en væsentlig forudsætning for, at vi i Center for Arbejdsmarked opnår vores mål. Som faglig koordinator samarbejder du med hele organisationen, hvor du bidrager med dit høje niveau af faglig viden og din hands-on tilgang til opgaveløsningen.

Opgaver og ansvar
Som faglig koordinator på ydelsesområdet er det dig, der har ansvaret for at implementere og omsætte ny viden til tydelige og effektive arbejdsgange i forhold til beregning af borgerens forsørgelse og øvrige ydelser og sanktioner. Du får også ansvar for at følge op, drøfte og sparre med medarbejdere og samarbejdspartnere, så vi sikrer, at vores udbetalinger sker på et fagligt korrekt grundlag. Du er en imødekommende og professionel kollega, der yder sparring særligt i teamet, men også til de indsatser vi samarbejder med.

Du håndterer løbende opgaver som:
  • arbejdet med kommunernes ydelsessystem på en konstruktiv og kritisk måde, så systemets potentiale anvendes samt have fokus på mulige forbedringstiltag, som viderebringes i samarbejde med vores it-support
  • beregningsopgaver
  • udmønte ny lovgivning og praksis gennem sparring, dialog og undervisning
  • håndtere klagesagsbehandling
  • udarbejde og implementere nye arbejdsgangsbeskrivelser
  • ledelsestilsyn, hvor du gennemgår sager for at sikre, at alt stemmer overens med praksis og lovgivning.


Det er vigtigt, du er typen, der kan danne dig det fulde overblik, og du kan navigere i en stor, politisk styret organisation, hvor du er med til at sikre og implementere gode effektive arbejdsgange på tværs af hele centret.

Krav, ønsker og forventninger
Vi lægger vægt på, at du har en solid faglig baggrund med beregnings- og sanktionsopgaver – og gerne erfaring som ydelsessagsbehandler, socialfaglig sagsbehandler eller jurist indenfor det beskæftigelsesfaglige område. Det er en fordel, at du har viden om lov om aktiv socialpolitik og det beskæftigelsesrettede og forvaltningsretlige område. Det vægter højt, at du har et tværfagligt perspektiv på ydelsesopgaven.

Du kan være kommunalt uddannet, socialrådgiver/socialformidler eller jurist.

Vi er en organisation, der er under konstant påvirkning og forandringer. Stor foranderlighed kræver, at du let kan omstille dig og loyalt gennemføre forandringer med et fagligt perspektiv på organisationens retning som det bærende i din måde at arbejde på.

Se job- og personprofil her

Velkommen i Team beskæftigelse og ydelse
Ydelsesgruppen er en del af Team beskæftigelse og ydelse. Teamet har en bred portefølje af indsatser på det beskæftigelsesrettede og ydelsesfaglige område med 65 medarbejdere. Ydelsesgruppen er sammensat af administrative sagsbehandlere og sanktionsmedarbejdere. Du bliver også en del af en gruppe bestående af fire faglige koordinatorer.

Vi er et stort center og kan tilbyde dig udviklingsmuligheder indenfor dit faglige område og kompetenceløft, der understøtter dig i den nye funktion.

Ansættelsesprocessen
Bliver du indkaldt til samtale, vil du forud for samtalen få tilsendt en case, som du skal forholde dig til. Du skal være forberedt på at møde et stort ansættelsesudvalg, da det er vigtigt for os, at vi er bredt repræsenteret fra både medarbejdergruppen og ledelsen. Hvis du efterfølgende bliver indkaldt til anden samtale, vil du få en case nr. 2. Denne vil være en del af anden samtale.

Introduktion til jobbet
Den første måned vil du arbejde tæt sammen med vores dygtige, faglige koordinator på ydelsesområdet gennem mange år. Hun har valgt at gå på pension. Du vil også i introduktionsperioden arbejde tæt sammen med ydelsesteamet, hvor de fleste har arbejdet på området i rigtig mange år. Et dygtigt hold med en stor viden på området. Du vil selvfølgelig også komme godt rundt i organisationen i din introperiode. Vi lægger stor vægt på, at du hurtigt får mulighed at kende dit nye arbejdsområde og dine nye kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår
Tiltrædelse er 1. april 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår følger som udgangspunkt overenskomst indgået med HK/Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening.

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag.

Hvis du vil vide mere
Kan spørgsmål rettes til teamleder Helle Nygaard på telefon 2545 0461.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist tirsdag den 7. februar 2023.

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt fredag den 10. februar 2023.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=288f49e2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Næstved
  • Onsdag den 08. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 4
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 3
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4