Biblioteksformidler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Biblioteksformidler med stærke samarbejdsevner til
Vejen Kommunes Biblioteker

Har du lyst til at være med til at udvikle Vejen Kommunes Biblioteker som kommunal kulturinstitution? Og brænder du for at udvikle lokale samfund og skabe LæseLYST for Vejen Kommunes borgere?

Om jobbet

Vi søger en ny kollega til vores voksenbibliotek, som kan bidrage med nye formidlingstiltag for at højne læselysten lokalt.

De kommende år vil vi arbejde nysgerrigt, metodisk og legende med at udvikle vores fire biblioteksrum med tre styrende ord – LæseLYST, tilgængelighed og værested.

Vi søger derfor en initiativrig og selvstændig formidler og projektleder, som med gode samarbejds- og koordineringsevner mestrer at styre mange forskellige prøvehandlinger samtidig med at den røde tråd fastholdes.

Vejen Kommunes Biblioteker befinder sig i en spændende udvikling med et nyere hovedbibliotek i Vejen, som brugerne har taget overordentlig godt imod. Derudover er der biblioteker i Brørup, Rødding og Holsted. Vejen Kommunes Biblioteker står overfor et generationsskifte, og har i den forbindelse behov for nye kræfter der ønsker at omsætte bibliotekets mission og mål.

Derfor har vi brug for netop dig til at udvikle bibliotekernes rum og i samarbejde med bibliotekets øvrige medarbejdere skabe rum der inspirerer.
Vejen Kommunes Biblioteker er i gang med at finpudse vores kerneopgave og du kan være med til at folde den ud. Opgaverne er mange og varierende. Lige fra udlånsvagter til undervisning til projekt og udviklingsarbejde.

Du vil sammen med dine kolleger skulle indgå i arbejdet med at videreudvikle Vejen Kommunes Bibliotekers tilbud, men også gerne opfinde nye formidlingsaktiviteter, og meget gerne i samarbejde med borgerne og samarbejdspartnere.

Vi forventer af dig

At du har erfaring med biblioteksområdet eller andet kulturarbejde, rigtig gerne erfaring med at skabe formidlingsrum og at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund – formentlig som Bibliotekar DB/ cand. scient bibl. eller anden relevant faglig baggrund gerne på AC niveau inden for kulturformidling. Du skal være god til mennesker, kunne formidle i og uden for biblioteksrummet, og være vant til at samarbejde på mange forskellige niveauer. Vi er et mindre biblioteksvæsen, så derfor ligger der samtidig en forventning om, at du bidrager til den daglige drift der også er at finde på et bibliotek.

Endvidere forventer vi, at du har:

· Erfaring med at skabe biblioteksrum

· Har dokumenterede projektleder evner

· Øje for hvad det vil sige at arbejde på tværs af sektorer og kan færdes i en kommunal virkelighed

· Lyst til at være del af en mangfoldig og ofte meget varieret arbejdsplads, hvor få dage er ens

· Lyst til at deltage i at forme den daglige drift ved et moderne folkebibliotek

· Gåpåmod, nysgerrighed og er initiativrig

· God til processer og har en struktureret tilgang til dit arbejde

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder en organisation og en arbejdsplads der går op i at skabe en forskel for borgerne. Vi tilbyder samtidig en stilling, hvor ingen dage ligner hinanden, og hvor der skal være plads til at få den gode idé – og gøre noget ved den.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om 37 timer ugentligt inklusiv 1-2 aftenvagter samt vagt hver 7. lørdag. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2023. Du må forvente at have op til to arbejdssteder, biblioteket i Vejen samt i en af filialerne i Brørup, Rødding eller Holsted.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Vejen Kommune og relevant faglig organisation.

Om os

Vi er et bibliotek på vej ind i fremtiden og som vil noget sammen med Vejen Kommunes borgere. Vi har en uformel omgangstone, hvor humor er en del af dagligdagen og hvor vi passer på hinanden. Du kan finde mere information om Vejen Kommunes Biblioteker på vejbib.dk

Hvis du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig leder Gitte Højmark Pedersen 24463626 eller biblioteksleder Kasper Østergaard Grønkjær tlf. 29213850.

Ansøgningsfrist

21. februar 2023 og samtaler afholdes den 24. februar 2023

Børneattest

Vi indhenter børneattest.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejen Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b6b4c002)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vejen
  • Tirsdag den 21. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2