Dispatcher til fastansættelse på AMK vagtcentralen i Næstved

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Bliv en del af vores Dispatcher team og bliv en vigtig brik i Region Sjællands akutberedskab!

Opgaven som Dispatcher
Vi søger nye kolleger, som vil være en del af vores dygtige Dispatcher team, der løser en helt central og samfundsvigtig opgave i akutberedskabet. Du skal holde styr på vores mange præhospitale enheder, visitere og træffe de bedste beslutninger, når borgerne i Region Sjælland har behov for vores hjælp.

Du bliver ansat på AMK vagtcentralen i Næstved, hvor din primære opgave vil være at modtage, visitere, proaktivt planlægge og disponere akutte og planlagte opgaver til vores præhospitale enheder, samt besvare henvendelser på både telefoner radio.

Vi disponerer dagligt ca. 400 opgaver til vores præhospitale enheder. Enhederne disponeres til bl.a. akut sygdom, tilskadekomst og fødsler, samt udfører planlagte liggende sygetransport opgaver til og fra sygehuse og behandlingssteder.

Din centrale opgave bliver at sikre, at vi anvender vores beredskaber og enheder optimalt 24/7/365, og dermed leverer optimale resultater på vores servicemål.

Du skal trives med en uforudsigelig arbejdsdag, med både de travle og mindre travle dage.

Vi arbejder alle dage om året, og har primært 12 timers vagter fordelt på på dag-, aften- og nat, Derfor er det vigtig, at du trives med skiftende vagtrul, og at familien er indforstået med, at du arbejder weekend og helligdage.
Oplæring i funktionen som Dispatcher foregår som sidemandsoplæring i AMK-Vagtcentralen efter et tilrettelagt uddannelsesprogram over en periode på ca. 3-4 måneder. Tæt supervision, opfølgning og kollegastøtte er en selvfølge, ligesom du kan forvente en nærværende ledelse med flad struktur.

Udvikling af dig i funktionen som Dispatcher er dynamisk via Temadage, uddannelse, sparring og coaching. Vi har fokus på det bæredygtige arbejdsmiljø. AMK-vagtcentralen styrer og koordinerer alle opgaver og ressourcer, og har dermed et stort samfundsansvar.

En profil der sætter borgerne i centrum – er det dig?

  • Vi søger dig, der er ansvarsbevidst og detaljeorienteret, evt. har erfaring indenfor logistik eller vagtcentralarbejde, eller kommer beredskabsmæssig baggrund. Du har solid erfaring med IT på brugerniveau, og tilegner dig nemt viden indenfor det digitale område.
  • Du er mentalt robust og kan håndtere at være på en arbejdsplads, hvor vi hjælper borgere i nød, og hvor tragiske hændelser også er en del af hverdagen.
  • Du skal være god til at holde styr på mange informationer og har et godt overblik, og dermed er vant til, at have mange bolde i luften.
  • Du er klar og tydelig i din kommunikation, men også ”smilende” i telefonen og på radioen,
  • For at trives i jobbet er det vigtigt du interesserer dig for beredskabet og for at hjælpe andre, samt har masser af humor, gå-på mod og professionalisme.

Vi investerer i dig
Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegers arbejdsopgaver. Vi har en arbejdsplads med rummelighed og hvor vi vægter det gode arbejdsmiljø højt, med fokus på den sociale kapital, samt det psykiske og fysiske arbejdsmiljø.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med HK Offentlig.

Yderligere info
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte sektionsleder Alice Johansson på tlf. 93 56 66 48.

Yderligere oplysninger om Præhospitalt Center kan findes på regionens hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at der indgår test i ansættelsesforløbet.

Ansøgningsfrist
Upload din motiverede ansøgning, CV, samt relevante bilag.
Ansøgningsfrist er den 7. marts 2024, og der afholdes samtaler i uge 10 og 11.

Tiltrædelse
Den 01. maj 2024 eller efter aftale.

Bliv en del af noget større
Præhospitalt Center favner alle regionale ansatte, der arbejder med det præhospitale område. Det inkluderer Befordringsservice; Ambulance Sjælland; Kvalitet, Udvikling og Uddannelse; Administrationen samt den præhospitale forskningsenhed.

Når du arbejder i Præhospitalt Center, indgår du i et team af dygtige og passionerede kolleger. Du får en hverdag, hvor flere forskellige fagligheder arbejder for et stærkt regionalt akutberedskab – heriblandt læger, sygeplejersker, ambulancefolk og patienttransport-reddere, dispatchere samt befordringsservice. Sammen skaber vi et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og psykologisk tryghed.

Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet inden for akutberedskab, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum.

Dagligdagen i Præhospitalt Center kan være meget omskiftelig med uforudsigelige opgaver. Tag gerne et kig på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Næstved
  • Torsdag den 07. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2