Teknisk konsulent til vores kundeservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Aaby

Internt har vi stor fokus på udvikling og da en af vores gode medarbejdere i afdelingen skal på en ny rejse hos os, søger vi derfor en ny kollega til holdet.

Har du erfaring som murer? Har du haft daglig gang på byggepladser – og drømmer du nu om at arbejde med produkterne samt processerne på anden side af bordet? Så kan vores næste holdspiller meget vel være dig.

Et stort overblik er en nødvendighed i denne stilling. Du modtager op mod 100 henvendelser om dagen, som kan komme fra entreprenøren, bygherrer samt virksomheder. Det er derfor vigtigt, at du formår at håndtere mangeartede opgaver på en gang. Ligesom du sørger for, at alle opgaver følges til dørs.
Fra dine tidligere jobs har du erfaring med at rådgive og vejlede i hhv. produkter og behov. Det er her din erfaring for og med produkterne og processerne spiller en vigtig rolle – for det er dig, kunderne forventer kan hjælpe og være løsningsorienteret. Du skal sammen med dine kollegaer tage førertrøjen på, når det kommer til at tilsikre, at kunderne altid får en professionel og den korrekte vejledning og rådgivning i vores produkter. Det er derfor altafgørende, at du også har interessen for at sætte dig godt ind i alle dine ansvarsområder og stræber efter at effektivisere dagligdagen.

Som vores nye tekniske konsulent i kundeservice vil din dagligdag primært bestå af:

  • Kundeforespørgsler
  • Skriftlig og telefonisk rådgivning
  • Projektspecifikke vejledninger, prissætning og mængdeberegning
  • Teknisk bistand til konsulenter
  • Undervisning
  • Produkttests under byggepladsforhold sammen med produktudviklingen på laboratoriet

For det bedste udgangspunkt for dig, vores kunder og os, ønsker vi du er:

  • Udlært murer med minimum 1-5 års erfaring
  • Har videreuddannet dig til bygningsingeniør eller bygningskonstruktør. Du har nemlig den vej igennem opbygget dig en alsidig og troværdig byggeteknisk erfaring med komplekst byggeri. Et succeskriterie i stillingen er nemlig, at du har den grundlæggende forståelse for byggeri og kender til den praktiske udførelse på byggepladsen – ligesom du den vej igennem har tillært dig at kommunikere med alle profiler.

Vi har brug for dig, der har lyst til og motiveres af, at have en bred kontaktflade. Det er en værdi for dig at yde den bedste service hver dag og når der kommer udfordringer, går du løsningsorienteret til dem samtidig med, at du kender vigtigheden for detaljen og strukturen i arbejdet.
Udover det bliver du en del af en forandringsvillig arbejdsplads, hvor vi alle sammen gør vores til, at hver dag er sjov og uformel selvom dagene til tider er hektiske.

OM LIP:
LIP har hovedsæde i Nørre Åby, Danmark, og har siden starten i 1967 produceret produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produktprogrammet var fra starten fliseklæb og fugemasser, der siden hen er udvidet med produkter indenfor gulvspartelmasser, vandtætning, silikone, epoxy, spartelmasser m.m. Alle vores produkter er løbende under intern såvel som ekstern kvalitetskontrol, således at vi altid kan leve op til vores slogan:

LIP - når der bygges på kvalitet! LIP Bygningsartikler A/S er i dag en international orienteret virksomhed.

Som en del af Bostik får vi støtten og ekspertisen til at gøre LIP endnu stærkere, men samtidig holde fast i vores vestfynske værdier!

ANSØGNING OG KONTAKT
Er du interesseret i denne spændende stilling hos LIP i Nørre Aaby? - Så send din ansøgning og CV ved at klikke på knappen ”Søg stillingen”.
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke ansøgning og CV på mail.
JKS Career varetager rekrutteringsprocessen. Grundet sommerferie forventes indledende samtaler at blive afholdt i ugerne: 33 + 34.
Såfremt du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Malene Sjeerback på [email protected] (afholder sommerferie: 28, 29 og 30).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Aaby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nørre Aaby
  • Fredag den 04. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kerteminde

    Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher din profil, hører vi gerne fra dig alligevel. Send os din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningslinket, hvor du også vil blive bedt om at udfylde e..
    • Administrativ medarbejder
    • Kerteminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Langeskov

    Vil du sætte gang i karrieren og blive en del af et dynamisk internationalt salgsmiljø? Drømmer du om en uddannelse i en stor og sund virksomhed, hvor du f..
    • Administrativ medarbejder
    • Langeskov
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Fyn

    Munkebo skole søger ny skolesekretærPå Munkebo Skole mellem nor og fjord søger vi en dedikeret skolesekretær med hjerne og hjerte på rette sted.En af vores dygtige skolesekretærer har søgt .
    • Administrativ medarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    FynBus Flextrafik søger ny engageret kollega til vores callcenter.Om callcentretVi er ansigtet udadtil. Vi betjener borgere, sundhedsfagligt personale, leverandører og chauffører.I callcentre..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nørre Aaby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nørre Aaby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1