Administrativ medarbejder/specialist til Trollesbro i Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du være med til at bygge et stærkt fundament for de pædagogiske tilbud på Trollesbro? Er du kontoruddannet og har du et skarpt blik på personaleadministration og organisatorisk drift og udvikling? Så har vi stillingen til dig.

På Trollesbro bidrager vi alle til at der hver dag leveres et fagligt stærkt pædagogisk tilbud til et stort antal borgere. Du bliver en vigtig del af en helhed på Trollesbro, hvor vi alle ser os ansat til to lige vigtige ting; samarbejdet og den faglige opgave.

Der er gang i den på Trollesbro og der sker hele tiden noget – ofte noget nyt. Vi er et center med vokseværk, og har netop fået botilbuddet Freydal ind i tilbudsviften. Vi er med til at finde løsninger på mange udfordringer på det sociale område. Din kommende leder Inge fortæller:

Trollesbro danner rammen om næsten 100 ansattes virke. Det kræver en sikker hånd og systematik i opgaveløsningen. Vores stab er en central kraft, og i en foranderlig dagligdag fordrer det et kreativt mindset at lykkes som team og få løst opgaverne bedst muligt.

Husets behov ændrer sig i løbende, og vi arbejder fx mod en mere digital hverdag. Det kan være udfordrende, og du skal derfor være klar på at udfordre og nytænke arbejdsgangene i samarbejde med dine kolleger og ledelsen.

Dine primære opgaver vil være


  • administrative opgaver omkring centrets personaleadministration (registrering fravær/nærvær, refusion, brugerændringer og brugeroprettelser, mv.)
  • Udarbejdelse af ledelsesinformation og understøttelse af ledelsens arbejde (fx i.f.t. lønforhandling, ressourcer, gennemstrømning, sygefravær mv.)
  • Tovholder på ansættelsesprocesser (opslag af stillinger, planlægge ansættelsessamtaler, lønforhandling, mv.).
  • Konkrete initiativer i forhold til tiltrækning og tilknytning af fagligt kompetente medarbejdere
  • Onboarding af nye kolleger (rammer for onboarding program og bidrag med indhold)
  • Vagtplanlægning i tilbud, der benytter KMD Vagtplan
  • Tilrettelægge og koordinere kompetenceudviklingstiltag med ledelse og MED-udvalget
  • Bidrage til organisatoriske udviklingsprocesser
  • Bidrage til kommunikations- og PR opgaver, fx hjemmeside, intranet, samarbejdsrum og forskelligt informationsmateriale


Der vil løbende være forskellige administrative opgaver, som ”falder uden for kategori”. Der skal du også være klar til at bidrage. Du får i samarbejde med kolleger og ledelse naturligvis selv indflydelse på arbejdsopgaver og planlægningen her af.

På Trollesbro benytter vi Enneagrammet som et værktøj til at understøtte samarbejdet i teams og på tværs. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Enneagrammet – måske endda på Practitioner niveau? Hvis ikke kan en uddannelse i det måske være noget for dig?

Du samarbejder tæt med husets 4 afdelingsledere og centerleder, og naturligvis også med de øvrige seks kolleger i staben, som hver især løfter forskellige opgaver.
Vi planlægger, sparrer og videndeler på team- og tavlemøder, og vi har fokus på at udvikle og konsolidere staben som et stærkt og løsningsfokuseret team.

Du skal bl.a. vælge os, fordi


  • Du kan få mulighed for at gøre en forskel for den borgerrettede indsats!
  • Du får masser af ansvar og mulighed for udvikling, men du står aldrig alene. Vi hjælper og støtter hinanden som kolleger og ledelse, og vi har det socialt godt sammen på Trollesbro.
  • Du får et veltilrettelagt introduktionsprogram inklusiv en mentor, så vi sikrer, at vi hjælper og støtter dig bedst muligt.

Vi ønsker os


  • Du skal have lyst til at arbejde med både drift og udvikling. Du har formentlig en kontoruddannelse, fx kommunom eller lign., men vi er åbne for andre muligheder. Vigtigst er at du har værktøjer til HR og personaleadministration, og at du kan sætte dem aktivt i spil.
  • Du arbejder systematisk og struktureret og kan drive opgaver på egen hånd, men ved også hvornår der er behov for at afstemme og justere. Du har blik for at optimere processer og kan kommunikere og formidle bredt.
  • Samarbejde og kreativ, løsningsorienteret tænkning er naturligt for dig, og du er anerkendende og reflekterende i mødet med borgere, kolleger og samarbejdspartnere.
  • Du har kendskab til KMD OPUS og KMD Vagtplan eller andre personaleadministrative systemer. Du er superbruger i Microsoft Office, herunder også Sharepoint. Og måske har du erfaring med Canva og ved – eller har lyst til at lære – noget om hjemmeside administration?

Om Trollesbro


Trollesbro er et center under Hillerød Kommune, og vores kerneopgave er at støtte borgere i sårbare positioner, så de kan leve det liv de ønsker og så deres muligheder og ressourcer sættes i spil på en måde, der giver mening for dem. Vi har en lang række forskellige tilbud efter Servicelovens paragraffer. Huset er tværfagligt sammensat af pædagoger, SSA, ergoterapeuter, håndværkere, omsorgsmedhjælpere og det administrative personale.
Du kan læse mere om os på Trollebos hjemmeside.

Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte centerleder Inge Engel Christensen på telefon 72 32 36 01 eller mail [email protected]

Ansøgningsfrist og samtaler


22. juni kl. 08.00.
Ansættelsessamtaler den 26. juni.

Ansættelse


32-37 timer pr. uge (aftales).

Tiltrædelse


1. august 2023

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nordsjælland
  • Torsdag den 22. juni 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Humlebæk

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Administrativ medarbejder
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Birkerød

    Hos Novafos har vi ambitioner om at være et forsyningsselskab helt i front, når det gælder udvikling af grønne, stabile og innovative løsninger, der leverer rent og sundt drikkevand, laver vigtig k..
    • Administrativ medarbejder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Allerød

    Kan du arbejde effektivt og målrettet? I [xxxxx] har vi løbende behov for ekstra hænder, der kan arbejde med telefonbetjening, løse administrative opgaver samt sagsbehandling. Vi er på udkig .
    • Administrativ medarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hillerød

    Would you like to lead a department/unit of engaged people who do their best to deliver excellent business support? Are you an inspiring and empowering Leader who take pride in seeing your team suc..
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. maj 2024 53
30. april 2024 52
29. april 2024 27
28. april 2024 29
27. april 2024 26
26. april 2024 30
25. april 2024 32
24. april 2024 34
23. april 2024 31
22. april 2024 35
21. april 2024 37
20. april 2024 39
19. april 2024 42
18. april 2024 42
17. april 2024 44
16. april 2024 43
15. april 2024 46
14. april 2024 47
13. april 2024 46
12. april 2024 47
11. april 2024 48
10. april 2024 54
9. april 2024 54
8. april 2024 51
7. april 2024 54
6. april 2024 56
5. april 2024 54
4. april 2024 54
3. april 2024 55
2. april 2024 55
1. april 2024 62