Sagsbehandlere til klimatilpasning, varme og spildevand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du være med til at sikre klimatilpasning, varmeforsyning og vandafledning i både eksisterende og nye byområder? Agerer du hjemmevant i tværgående projekter med eksterne og interne aktører? Er du en habil sagsbehandler med flair for kommunikation og erfaring med politiske sagsfremstillinger?

Hillerød Kommunes By og Miljøafdeling har to stillinger ledige inden for varme- og spildevandforsyning. Arbejdet har stor betydning for at understøtte den grønne byudvikling via klimatilpasning og omstilling til vedvarende energi.

Forsyningsområdet præges af mange aktører
  • staten sætter rammer og mål via vandområdeplaner og planer for grøn omstilling
  • kommuner står for sektorplaner, myndighedsgodkendelser og miljøvurderinger
  • forsyningsselskaber varetager infrastrukturprojekter, anlæg og drift
  • borgere, virksomheder og grundejere er berørt både teknisk og økonomisk

Spildevandsforsyning har fyldt meget i mange år. Det seneste år har varmeforsyning fyldt mere end tidligere. Vi søger to sagsbehandlere, som har lyst til at arbejde med sektorplaner, byplanlægning og myndighedsgodkendelser inden for varme- og spildevandsforsyning.

Det vil ske i tæt samarbejde med vores dygtige byplanlæggere samt Hillerød Forsyning og forsyningsselskaber i nabokommunerne.

Nedenfor er skitse til to jobprofiler, som kan justeres afhængigt af ansøgerfeltet.

Jobprofil: Spildevand, myndighed og planlægning


Vandområdeplanerne sætter krav til udledning af spildevand fra renseanlæg, regnudløb og spildevandsoverløb. I Spildevandsplanen sætter kommunen retning for udvikling af kloakforsyningen, som anlægges og drives af Hillerød Forsyning. Det er et spændingsfelt hvor tekniske, økonomiske og politiske interesser mødes.

Den rivende byudvikling i Hillerød foregår selvfølgelig efter høje standarder, hvor byen kan tage hånd om skybrudsvand i blå- og grønne kiler og hvor vand fra tage genanvendes i husholdningerne. De eksisterende byområder skal på sigt udvikles, så belastningen fra afledning af spildevand reduceres.

Du er med til at understøtte de svære politiske beslutninger, som skal træffes ifm. udarbejdelsen af kommunens kommende spildevandsplan. Du er stærk i skriftlig formidling, og kan belyse komplicerede problemstillinger objektivt og hele vejen rundt, så beslutningsrummet står klart. Du og dine spildevandskolleger samarbejder om den kommende spildevandsplan, hvor rådgiver og forsyning også bidrager.

Du indgår desuden i projektgrupper omkring lokalplaner og byudviklingsprojekter, hvor du sikrer, at planerne tager højde for klimasikring og forsyningsmæssige forhold; f.eks. i det nye byområde Favrholm.

Derudover arbejder du med spildevandsplantillæg, sagsbehandling og borgerbetjening på spildevandsområdet samt miljøvurderinger ift. spildevand.

Du har erfaring med kommunal sagsbehandling inden for hhv. miljøbeskyttelsesloven, spildevandsbekendtgørelsen, miljømålsloven og miljøvurderingsloven.

Jobprofil: Varmeplan, spildevand og klimatilpasning


Strategisk energi- og varmeplanen blev vedtaget i juni 2023 som en del af kommunens samlede klimaplan, hvor også klimatilpasning indgår.

I de kommende år skal der arbejdes videre med konkret planlægning, miljøvurderinger, projektgodkendelser mv. Det skal ske i et tæt samarbejde med Hillerød Forsyning og forsyningsselskaber i nabokommunerne.

Du er ankerperson på varmeområdet. Du har overblikket og sørger for den løbende kontakt til Hillerød Forsyning om processer for varmeprojekter mhp. at koordinere projekternes myndighedsbehandling, hvor vi sikrer at projektforslagene er i overensstemmelse med krav i lovgivning og varmeplan. Du er selv sagsbehandler på nogle af sagerne, mens andre behandles af dine kolleger i miljø. I samarbejde med kommunikationsfolkene koordineres
kommunikationen fra forsyning og kommune, så borgere, grundejere og virksomheder oplever smidige og gennemsigtige processer for udrulning af fjernvarme.

Du indgår også i spildevandsteamet og behandler spildevandssager om f.eks. tilslutning, udledning, nedsivning, LAR, samletanke samt generelle henvendelser om spildevandsforhold.

Du indgår i projektgrupper omkring lokalplaner og byudviklingsprojekter, hvor du sikrer, at planerne tager højde for klimasikring og forsyningsmæssige forhold.

Du har erfaring med kommunal sagsbehandling indenfor enten spildevand og/eller varme. Erfaring med projektledelse vil være en fordel. Du har en skarp pen og er god til formidling til både høj og lav samt i forsamlinger.

Derfor skal du vælge os


Du kommer til at arbejde i en kommune i rivende udvikling. Du skal arbejde i By og Miljø afdelingen med base i sektionen Natur, Miljø og Klima. Du vil referere til sektionsleder Vibeke Meno. Der er stort politisk fokus på vores arbejdsområder inden for Natur, Miljø og Klima, med løbende afvejning af balancen mellem beskyttelse, benyttelse og udvikling.

Vi er 18 gode og søde kollegaer, som arbejder bredt med beskyttelse af miljøet, naturen, vandområderne og klimaet. Sammen med dine kolleger tilrettelægger du selv dit daglige arbejde. Derfor skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret og være bevidst om, hvornår du skal bede om hjælp.

Der er en uformel stemning på kontoret, hvor vi sparrer med hinanden om opgaverne og deler gode grin. Du får i høj grad indflydelse på tilrettelæggelse af opgaveløsningen og vi har en tillidsbaseret tilgang til hinanden. Du vil få mange kontakter til dygtige kollegaer i kommunens øvrige afdelinger, som arbejder med byudvikling, trafik og projekter på kommunale ejendomme.

Vi arbejder i storrumskontor på et moderne rådhus på Trollesmindeallé i Hillerød. Der er flexrum til fordybelse og projektarbejde. Vi har fokus på trivsel og den gode balance mellem arbejdsliv og fritid; herunder mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 dage om ugen afhængigt af opgaveløsningen. Vi har gode IT-faciliteter, fællesområder og motionsrum.

Videndeling og samarbejde på tværs er i fokus, og vi øver os løbende på de nye samarbejdsformer. I vores pauser drikker vi både kaffe og the samt dyrker bevægelse/motion eller laver andre aktiviteter, som er med til at styrke det gode sammenhold. ”Torsdagsbrød” anses for ugens kollegiale højdepunkt.

Løn- og ansættelsesvilkår


Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Løn aftales via den forhandlingsberettigede organisation. Begge er faste stillinger på fuld tid. Vi glæder os til at modtage to nye kolleger og satser på tiltrædelse 1. november 2023.

Ansøgningsfrist


Vi skal have din ansøgning senest 4. september kl. 8.00. Indsend din ansøgning med relevante bilag via link her på siden. Anfør gerne hvilken af jobprofilerne du ser dig selv ind i.

Vi afholder ansættelsessamtaler 13. og 14. september. Eventuelle 2. samtaler vil blive holdt den 18. september.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Vibeke Meno på telefon 72 32 21 20.

Du kan læse mere om Hillerød Kommune på www.hillerod.dk.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nordsjælland
  • Mandag den 04. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
29. april 2024 27
28. april 2024 29
27. april 2024 26
26. april 2024 30
25. april 2024 32
24. april 2024 34
23. april 2024 31
22. april 2024 35
21. april 2024 37
20. april 2024 39
19. april 2024 42
18. april 2024 42
17. april 2024 44
16. april 2024 43
15. april 2024 46
14. april 2024 47
13. april 2024 46
12. april 2024 47
11. april 2024 48
10. april 2024 54
9. april 2024 54
8. april 2024 51
7. april 2024 54
6. april 2024 56
5. april 2024 54
4. april 2024 54
3. april 2024 55
2. april 2024 55
1. april 2024 62
31. marts 2024 66
30. marts 2024 64