Byrådssekretariatet søger en medarbejder med indgående kendskab til arbejdet i en politisk ledet organisation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Har du lyst til og flair for ledelsesbetjening på et højt niveau? Er du serviceminded, kvalitetsbevidst og har du sans for detaljen? Trives du i en dynamisk organisation, og vil du gerne have en bred opgaveportefølje? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet
Byrådssekretariatet søger en skarp, struktureret og selvstændig profil, der har overblik og kan kvalitetssikre opgaver og kommunikation.

Du får til opgave at understøtte direktøren, der har ansvar for områderne Børn og Skole, Arbejdsmarked og Borgerservice samt Social og Familie, og vil naturligt indgå i samarbejde med mange forskellige faggrupper på tværs af forskellige fagområder. Du bliver ansat i en stilling, hvor opgaverne er mange og forskellige - og hvor det er afgørende, at du med sikker hånd får løst disse hurtigt og med høj kvalitet. Der vil også være opgaver op imod sekretariatschefen, og opgaver, der går på tværs af både chef- og direktørområder, der bl.a. omhandler udarbejdelse af sager til politisk behandling.

Du kommer til at arbejde i en politisk ledet organisation, hvor der ofte er stor kompleksitet, korte deadlines, højt tempo og krav til præcision. Det er derfor også vigtigt, at du har flair for koordination og analyse, og at du har særdeles præcise formidlingskompetencer – både skriftlige og mundtlige.

Udpluk af opgaver du kommer til at løse:

  • Administrativ servicering af direktør, herunder kalenderadministration og mødeforberedelse.
  • Faglig sparring til sekretariatschef og direktør, herunder ledelsesinformation.
  • Udarbejdelse af sagsfremstillinger og notater.
  • Udarbejdelse og håndtering af dagsordener mv. for Social- og Handicapudvalget og nedsatte styregrupper ol. under direktørens område
  • Diverse konkrete opgaver for direktør, herunder deltagelse i og evt. projektstyring i forskellige fora.
  • Mulighed for tværgående ad hoc opgaver i organisationen.
  • Diverse administrative opgaver

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og flere års erfaring fra lignende stilling. Vi forventer, at du:

  • har stor erfaring i udarbejdelse af sagsfremstillinger og notater mv.
  • har en god analytisk sans, arbejder disciplineret og strategisk med fokus på både helhed og detalje.
  • har erfaring med tværgående projektarbejde.
  • har god sans for koordinering og planlægning.
  • har gode formidlingskompetencer – både skriftligt og mundtligt.

Derudover forventer vi, at du er ansvarsfuld, forstår at samarbejde på tværs af organisationen, er fleksibel og villig til at påtage dig de forskellige ad hoc opgaver, der vil lande på dit skrivebord.

Du har selvfølgelig god flair for IT, og du trives i et travlt miljø uden at miste overblikket og det gode humør. Til gengæld tilbyder vi et spændende og alsidigt job med mulighed for personlig og faglig udvikling.

Du bliver en del af Nyborg Kommunes Byrådssekretariat, der består af 15 medarbejdere og en chef. Vi arbejder med mange forskelligartede opgaver fx kommunikation og presse, jura, forsikring, bosætning, sekretæropgaver, fundraising, valg og meget andet. Vi er fagligt kompetente og meget forskellige, men sammen er vi stærke i bestræbelserne på at opfylde vores kerneopgave med at understøtte, at Nyborg Kommune er et attraktivt sted for borgere og virksomheder at bosætte sig i og besøge – og at potentialet bliver udfoldet i et forpligtende samarbejde.

Vil du vide mere om Byrådssekretariatet - og kommunen generelt - så klik ind på Nyborg Kommunes hjemmeside.

Stillingen er på 37 timer/uge, og Nyborg Kommune forventer at kunne tilbyde administrative medarbejdere fleksibel fredag senest pr. 1. januar 2024. Denne fleksible ordning vil indebære, at der som udgangspunkt vil være mulighed for at placere sin arbejdstid på ugens første fire dage og dermed skabe en 4 dages arbejdsuge.

Yderligere information:
Løn- og ansættelsesvilkår jf. gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Tina Andersen, tlf. 6333 6803 eller på mail [email protected].

Ansøgningsfrist 30. november 2023
Ansættelsessamtaler forventes gennemført 11. december 2023. Ved behov for 2. samtale forventes denne afholdt 15. december 2023
Tiltrædelse: 1. februar 2024 eller snarest derefter

I Nyborg Kommune har vi røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cb1d2345)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Nyborg
  • Torsdag den 30. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Kerteminde

    Kan du ikke finde et ledigt job, der matcher din profil, hører vi gerne fra dig alligevel. Send os din motiverede ansøgning samt CV via ansøgningslinket, hvor du også vil blive bedt om at udfylde e..
    • Administrativ medarbejder
    • Kerteminde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Langeskov

    Vil du sætte gang i karrieren og blive en del af et dynamisk internationalt salgsmiljø? Drømmer du om en uddannelse i en stor og sund virksomhed, hvor du f..
    • Administrativ medarbejder
    • Langeskov
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    HR-konsulent til HR ForhandlingHar du lyst til at arbejde med en bred variation af forhandlingsopgaver? Og har du værktøjskassen i orden og erfaring med forhandling af overenskomstspørgsmål..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1