Sagsbehandlere (juridiske, skattefaglige eller ejendomsmæglere) til ejendomsvurderingsområdet – bliv en del af et nyt...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vi starter et nyt sagsbehandlerteam op, som skal arbejde med helt ny lovgivning inden for ejendomsvurderingsområdet. Teamet skal behandle borgernes klager over deres ejendomsvurdering. Det er en opgave, som du har mulighed for at præge udviklingen af. Som en del af en uafhængig klageinstans vil du bidrage til at sikre borgernes retssikkerhed. Bliv en del af et fagligt stærkt hold, hvor vi tager godt imod dig og tilbyder dig sparring og grundig oplæring.

Vær med til sagsbehandling i et fagligt stærkt miljø
Bliv en del af1. eller 21. kontori Skatteankestyrelsen i Odense, hvor vi i dag behandler klager over grundværdi for erhvervsejendomme, men også skal behandle klager over ejerboliger. Vi er klar til at byde velkommen til sagsbehandlere, som har lyst til at være med til at sagsbehandle de klagesager, der kommer ind over de nye offentlige ejendomsvurderinger. Du vil være med til at sikre retssikkerheden for borgerne og får mulighed for at arbejde med et nyt sagsområde.

Der er tale om to kontorer i udvikling og med et stærkt fagligt miljø. Vi er en blandet flok af både nye og erfarne kolleger, og de problematikker, vi møder i vores sager, klarer vi med hinanden på tværs i teamet. I forhold til arbejdet med ejerboliger modtager du undervisning, sparring og inspiration fra kolleger på andre af styrelsens kontorer. Vidensdeling, feedback og opbakning betyder generelt meget hos os, og du vil møde faglig sparring og ansvar, der styrker og udvikler dine kompetencer inden for den juridiske metode og sagsbehandling.

Vi lægger vægt på en uformel tone og omgangsform på kontorerne og har fokus på, at alle har det godt med hinanden. Vi sørger for, at du hurtigt bliver en del af fællesskabet ved at tage godt imod dig og sikre en grundig onboarding.

I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Dine ansvarsområder og primære opgaver

  • deltage i at starte et nyt sagsområde op, som omhandler ny lovgivning
  • udarbejde forslag til afgørelse fra Vurderingsankenævn og Landsskatteretten
  • ansvar for, at dine sager har den rette juridiske og faglige kvalitet
  • med til at sikre fagligheden på ejerboligområdet i et tæt samarbejde med de forskellige fagkontorer.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • fx er uddannet cand.jur., cand.merc.jur., ejendomsmægler, har en professionsbachelor i skat eller anden relevant (professions)bachelor. Du er måske nyuddannet eller på vej mod din afsluttende eksamen, eller du har flere års erfaring.
  • kan omsætte din faglighed til praksis og arbejde med fokus på drift, så sagerne bliver færdige til rette tid.
  • finder sagsoplysning interessant, tager ansvar, og bliver motiveret af at arbejde selvstændigt og kvalitetsorienteret mod et resultat.
  • deltager aktivt i faglig sparring, er nysgerrig på at lære mere, og kan kommunikere klart og tydeligt til alle modtagere.

Din nye kollega Nihal Önal glæder sig til at møde dig
”Jeg er ny på kontoret og er som nyuddannet blevet taget rigtig godt imod. Jeg synes, at alle i teamet griber dig fra første dag, så du får de rette forudsætninger for at blive mere selvstændig på sigt. Rent socialt føles det som om, at begge kontorer er et fælles kontor, hvor der er en uformel tone og plads til forskelligheder. Vi hygger os fx med morgenmad en gang om ugen eller tager i biografen sammen – her er rigtig god stemning. Jeg kan godt lide, at jeg i dette job bliver udfordret fagligt med et interessant sagsområde og plads til faglig sparring”, fortæller fuldmægtig Nihal Önal.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du…
… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest 2. august 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef i 1. kontor, Lone Byg eller fungerende kontorchef i 21. kontor, Mia Møller Mølgaard. I ugerne 28 og 29 kan Lone Byg kontaktes på telefon 3376 2458. I de øvrige uger kan Mia Møller Mølgaard kontaktes på telefon 3376 2349

Du kan forvente, at 1. samtaler afholdes i uge 32, og 2. samtaler afholdes i uge 33.

Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato er 1. oktober 2023 eller efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er som udgangspunkt Thomas B. Thriges Gade 44-48, 5000 Odense C. Skatteankestyrelsen ligger helt centralt i Odense få minutters gang fra stationen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Onsdag den 02. august 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    HR-konsulent til HR ForhandlingHar du lyst til at arbejde med en bred variation af forhandlingsopgaver? Og har du værktøjskassen i orden og erfaring med forhandling af overenskomstspørgsmål..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 11
14. maj 2024 11
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2