Internationale ægteskaber er mere end kærlighed - derfor har vi brug for dig!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vil du være med til at sikre, at de danske ægteskabsbetingelser bliver påset for danske og internationale borgere? Ønsker du et stærkt samarbejde på tværs af faglighed og mulighed for at anvende dine sprogkompetencer i et fagligt aspekt?
Så håber vi på at høre fra dig!

Sagsbehandlere til en vigtig samfundsopgave
Kontoret for Internationale ægteskaber er en specialiseret enhed, der skal sikre, at de danske ægteskabsbetingelser er opfyldt, når et internationalt par ønsker at blive viet i Danmark. Sagsbehandlerne skal sikre, at der ikke sker proformaægteskaber eller dokumentsnyd. En stor del af vores sager er fuldt oplyst ved modtagelsen og får en godkendelse med det samme. Den anden del af sagerne vil kræve yderligere undersøgelser, før afgørelse kan træffes.

Kom godt fra start
Susi Lissner, der er startet i et af vores teams fortæller her om jobbet:

”Jeg har arbejdet i flere forskellige virksomheder, men jeg har ikke tidligere oplevet et så gennemtænkt velkomstforløb som hos IÆ. Du får også en ”buddy”, helt genialt.

Den første måned kommer man overordnet rundt om de forskellige opgaver i kontoret, hvor man får en oplæring i de IT-programmer der benyttes i IÆ samtidig med, at man får et lille indblik i det arbejde der foregår i et team. Sideløbende deltager du i et ”on boardingforløb” arrangeret af HR. Her bliver du guidet igennem hele FRH og får nyttige informationer.

Efter den første måned starter arbejdet og ikke mindst oplæring i det team du er blevet placeret i. Hver morgen tilrettelægger man sammen med teamet arbejdsdagen, der i stor udstrækning består af selvstændig sagsbehandling og telefonisk kontakt til borgere og bureauer. Ikke to dage er ens og man er altid omgivet af hjælpsomme og fagligt dygtige kollegaer der medvirker til, at det er rart at komme på arbejde.”

Vi kan derudover love dig, at du får lov at finde din indre detektiv frem, når du skal undersøge forskellige nationale og internationale databaser, hvor du vil få mulighed for at udbygge din faglighed og dine kompetencer inden for en spændende og anderledes del af Familieretshuset. Du vil blive en del af en kultur, hvor det psykiske arbejdsmiljø er i højsædet og vi prioriterer faglig sparring og godt kollegaskab.

Stærke kompetencer på sigt
Du skal arbejde med at påse at de danske ægteskabsbetingelser er opfyldt. Opgaverne spænder fra dokumenttjek af pas og id-kort, tjek af udenlandske skilsmisser, udarbejdelse af godkendelser til afholdelse af proformasamtaler med de par, hvor det vurderes at være nødvendigt. Du vil skulle tilse, at parterne har lovligt ophold i Danmark samt sikre, at der ikke er sket misbrug af rettigheder.

Det er i alle vores arbejdsprocesser vigtigt, at du har et øje for detaljer og respekt for procedurer og arbejdsgange.

Du vil også få mulighed for at indgå i et bredt samarbejde med nationale og internationale interessenter, netværk og samarbejdspartnere. Det kunne fx. være gennem deltagelse i ERFA møder med landets kommuner eller dialogmøder med danske og udenlandske ægteskabsbureauer.

Opgaven er kompleks, og derfor har vi brug for sagsbehandlere, som har lyst til at opbygge kompetencerne til at kunne løse sagsbehandling i et internationalt perspektiv.

Fokus på floweffektivitet
Du vil opleve, at kontoret har stor fokus på balancen mellem kvaliteten i arbejdet og effektiviteten for borgeren gennem både floweffektivitet og forbedringsmål.

Vi forventer ikke, at du vil kunne løse opgaverne fra dag et. Derfor sørger vi for, at du får en grundig oplæring, så du bliver klædt godt på til at kunne varetage opgaverne selvstændigt. Ud over vores daglige drift er vi i gang med at optimere vores processer og arbejdsgange – så vi værdsætter kollegaer, der gerne vil give sit bidrag med.

Der er mange veje ind i jobbet
Du kan have en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration eller taget en professionsbachelor i samme. Du kan også gennem din tidligere erfaring have opbygget gode forudsætninger for at kunne arbejde med de beskrevne arbejdsopgaver samt have sproglige kompetencer inden for tysk, engelsk, fransk, arabisk eller spansk. Det vigtigste er dog, at du:

  • motiveres af at yde en god sagsbehandling med borgeren i fokus.
  • kan veksle mellem det selvstændige arbejde og samarbejdet med andre.
  • arbejder struktureret.
  • kan udtrykke dig klart i tale og skrift på dansk og engelsk.

Ansøgning, kontakt og løn
Kan du se dig selv som sagsbehandler hos kontoret for Internationale ægteskaber, så send os din motiverede ansøgning med CV, eksamenspapirer samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Familieretshusets hjemmeside senest d. 6. november 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt 14. november i uge 46.

Vi har flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse.

Ønskes yderligere oplysninger om arbejdsopgaverne, er du meget velkommen til at henvende dig til funktionsleder Anne Lorentzen på telefon 91 33 46 86 eller funktionsleder Maisa Mahmutovic på telefon 51 63 48 04.

Du kan også læse mere om Familieretshuset arbejdsopgaver på vores hjemmeside eller medarbejderinterviewet fra afdelingen her.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Familieretshuset i Odense.

Du vil blive omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes

Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.(HK).

Om Familieretshuset
Familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie. Familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål. Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    HR-konsulent til HR ForhandlingHar du lyst til at arbejde med en bred variation af forhandlingsopgaver? Og har du værktøjskassen i orden og erfaring med forhandling af overenskomstspørgsmål..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
14. maj 2024 11
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2