Koordinator til Administrationen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Koordinator til Administrationen i Medicoteknik

Kan du se dig selv i rollen som koordinator, hvor du får udfoldet dine planlægningsevner og sans for organisation? Har du lyst til at være en del af et attraktivt, dynamisk og stærkt fagligt arbejdsmiljø, hvor du sammen med dine dygtige kolleger skaber værdifulde løsninger for patienterne? Så har vi rette stilling til dig.

Vi søger en dygtig, engageret og struktureret medarbejder som kan understøtte og udvikle fagligheden i den regionale enhedsorganisation.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som placeres i Administrationen i Medicoteknik.

Administrationen understøtter ledere og medarbejdere med administrative drifts- og udviklingsopgaver.

Du bliver en del af et team med gode kolleger som respekter, hjælper hinanden, dyrker holdånden og det gode arbejdsmiljø. Det er vigtigt for os, at vi udvikler os og sammen som team og fejrer vores successer

Administrationen består pt. af 5 medarbejdere; økonomimedarbejder, kvalitetskonsulent, HR-specialist, HR medarbejder og SoMe/studentermedhjælper.

Din nye rolle

Din hovedopgave bliver, at koordinere arbejdet med det regionale auditørkorps inden for røntgenområdet i samarbejde med Medicotekniks fysikere.
Herudover er dine arbejdsopgaver centret omkring vores fagråd for fysikerfunktion og regional opsamling på sikkerhedsmeddelelser og utilsigtede hændelser.

Din profil

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at duhar kendskab til det danske sundhedsvæsen hvilket er et must. Du kan planlægge aktiviteter i tæt samarbejde med det kliniske personale, støtter op om faglig sparring og videndeling på tværs af regionen. Din arbejdstilgang er struktureret, du kan prioritere, skabe overblik over opgaver og overholde deadlines. Du er kvalitetsbevidst, har gode samarbejdsevner og bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Hovedopgaven bliver, at koordinere arbejdet med det regionale auditorkorps inden for røntgenområdet i samarbejde med Medicotekniks fysikere, herunder planlægning, styring og opsamling på audits. Administrativt bindeled mellem auditorer og kliniske afdelingsledelser ift. opsamling på udførte audits.

Logning af protokolændringer og sikkerhedsvurderinger på billeddiagnostisk udstyr. Herudover er dine arbejdsopgaver centreret omkring vores fagråd for fysikerfunktionen og regional opsamling på sikkerhedsmeddelelser og utilsigtede hændelser. Du skal understøtte og udbygge arbejdet i fagrådet for fysikerfunktion, herunder planlægning af mødeaktiviteter og referatskrivning.

Du refererer i organisatoriske forhold til den medicotekniske chef. Dit primære arbejdssted er på hovedkontoret i Odense som er fysisk placeret på OUH, men der kan forekomme kørsel til Medicotekniks øvrige matrikler, det er derfor en forudsætning, at du har kørekort (B).

Vi ser gerne, at du:

  • har relevant administrativ uddannelse
  • har erfaring med planlægning i sundhedssektoren, en klinisk afdeling eller tilsvarende
  • har gode formidlingsevner, mundligt og skriftligt og har gode it-kompetencer
  • tager initiativ, er serviceminded og engageret
  • er ansvarsbevidst og professionelt serviceminded, har gode samarbejdsevner og godt humør

Medicoteknik er en spændende arbejdsplads i et dynamisk sundhedsteknologisk miljø.

Hos os er en uformel omgangstone, gode kolleger og et ansættelsesforhold med frihed under ansvar under værdibaseret ledelse. Du vil have stor medindflydelse på tilrettelæggelsen af egne arbejdsopgaver og adgang til kollegaer, der hjælper og sparrer med hinanden. Derudover har vi mulighed for gode muligheder for såvel faglig som personlig kompetenceudvikling.

I hele organisationen praktiserer vi frihed under ansvar, og vi har en uhøjtidelig, venlig og humoristisk omgangstone, hvor sammenhold og fællesfølelse prioriteres højt. Vores medarbejdere er ansat på en flekstidsordning og har en række andre personalegoder.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for tildeling af individuelle tillæg.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 10. marts2024.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 20. marts 2024.
Ansættelse pr. 1. maj 2024 eller snarest muligt.
Ansøgning skal sendes via rekrutteringssystem.

Yderligere oplysninger

Oplysninger vedrørende stillingen kan fås hos Medicoteknisk chef Steffen Pryds på telefon 9944 0210.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense C
  • Søndag den 10. marts 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense

    Do you possess excellent organizational skills and attention to detail? Have you worked in project management and administration before? Our Fill & Finish Expansions team at [xxxxx] is seeki..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Er du vores nye kollega, og har du lyst til et job, hvor din primære arbejdsopgave bliver at støtte op om vores afdelingsledelse og sikre, at de praktiske og administrative opgaver i hverdagen fung..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Ansættelse pr. 1. august 2024 eller efter aftale.Har du erfaring med vagtplanlægning og koordinering af dagligt fremmøde, og kunne du tænke dig at koordinere arbejdsplanlægning for vores personal..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Er du en struktureret projektleder med erfaring fra sundhedsvæsenet og interesse for innovation? Så vil vi gerne høre fra dig..Syddansk Sundhedsinnovation søger en projektleder til vores enhed f..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. juni 2024 8
14. juni 2024 8
13. juni 2024 9
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 10
6. juni 2024 10
5. juni 2024 10
4. juni 2024 9
3. juni 2024 13
2. juni 2024 13
1. juni 2024 13
31. maj 2024 12
30. maj 2024 9
29. maj 2024 10
28. maj 2024 8
27. maj 2024 8
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 11
23. maj 2024 11
22. maj 2024 12
21. maj 2024 11
20. maj 2024 11
19. maj 2024 11
18. maj 2024 11
17. maj 2024 10
16. maj 2024 10