[xxxxx] søger en ny kollega i administrationssektionen (S18)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense V

Vil du gerne være en del af en spændende arbejdsplads og vil du være med til at servicere og administrere frivillige medlemmer i Hjemmeværnet? Så er denne stilling måske noget for dig.

Om os

Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn er en operativ national myndighed under Landsdelsregion Vest. Det er en spændende og dynamisk arbejdsplads med plads til personlighed og udvikling.

Ved Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn er vi 18 militære og civile medarbejdere, der forestår den daglige planlægning og gennemførsel af distriktets opgaver. Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn består af ca. 1300 frivillige aktive hjemmeværnsmedlemmer fordelt på 21 underafdelinger, og dertil en stor reserve. Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn er en del af det nationale forsvar og beredskab, hvor vi indsætter styrker på landjorden fra Hjemmeværnet og Forsvaret, gennemfører uddannelses- og øvelsesaktiviteter og yder støtte til det omkringliggende civile samfund.

Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn er en arbejdsplads, hvor der er plads til det hele menneske, og hvor omgangstonen er professionel, men stadigvæk afslappet og personlig. I dagligdagen er der rum til både sparring inden for det faglige virke, samt en gensidig støtte på tværs af hele staben.

Om stillingen

Du skal indgå i et team i administrationen og vores vigtigste opgave er, at levere administrativ støtte til frivillige, hvorfor det er vigtigt, at du trives i den rolle.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:
• Forvaltning af frivilligt personel.
• Besvarelse at telefonopkald.
• Løbende ajourføring af telefonliste.
• Deltagelse i diverse møder.

Der må forudses nogen rejseaktivitet i forbindelse med kurser, seminarer og møder. Der vil forekomme aften- og weekendarbejde.

Om dig

Du er kontoruddannet og det er vigtigt, at du har gode IT kvalifikationer.

Har du desuden kendskab til forvaltning i Forsvaret herunder Hjemmeværnet samt SAP/Demars og statens journaliseringssystem KESDH er det en fordel.

Som person er du en fleksibel og struktureret. Du skal kunne håndterer at have flere bolde i luften af gangen. Du vil have kontakt med mange mennesker igennem en arbejdsdag, så for at trives i denne stilling, skal du være socialt anlagt.

Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt. Du skal kunne samarbejde med kollegaer, frivillige hjemmeværnssoldater og reservepersonellet, og du møder dem, hvor de er, herunder særligt at have respekt og forståelse for diversiteten.

Det er ønskeligt at du har kendskab til brugen af Office-pakken, DeMars (SAP) og KESDH, samt at du har kørekort til kategori B. Afhængigt af dine forudgående kvalifikationer må du påregne kursus- og uddannelsesvirksomhed.

Det er en fordel, hvis du er bosiddende på Fyn og har kendskab til Hjemmeværnet, lokale forhold og geografi.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for
Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende
fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).
Afhængigt af dine kvalifikationer og færdigheder, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er på 37 timer ugentligt inkl. frokostpause.
Du vil få fast tjenestested i Odense V.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af administrationssektionen, Ulla Schmalfeldt, på mail: [email protected] eller på telefon 7213 2711.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er søndag, den 1. oktober 2023 og vi forventer at holde samtaler i uge 43. Stillingen er til ansættelse pr. 1. januar 2024.

Du søger stillingen via linket, og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset uden baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense V
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig at være en del af vores vagtplanlæggerteam og stå for planlægning og styring af det daglige fremmøde for en tværfaglig gruppe af social-og sundhedsassistenter, sygeplejersker og .
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Medarbejder til team Controlling i Regnskab og Økonomistyring i Økonomi, Planlægning og Data på OUH.Er du en teamplayer, der elsker fælles opgaver og har den helt store interesse for budget og re..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    HR-konsulent til HR ForhandlingHar du lyst til at arbejde med en bred variation af forhandlingsopgaver? Og har du værktøjskassen i orden og erfaring med forhandling af overenskomstspørgsmål..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (studiejob) i Odense C

    Elsker du at lege med sproget og formidle de gode fortællinger? Er du god til at kommunikere til forskellige målgrupper på både interne og eksterne platforme? Og har du mod på alsidige understø..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1