Bogholder- og Administrationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense V

Vi søger en Bogholder- og Administrationsmedarbejder i Svømmeskolen i H2Odense Svømmeklub

Vil du være en del af H2Odense - en forening i rivende udvikling indenfor såvel konkurrencesvømning som svømmeskolebranchen?

Vi søger lige nu én eller to engagerede og dygtige medarbejdere med erfaring i bogholderi og/eller administrationsarbejde, der ønsker at være med til at drive og udvikle vores Svømmeskole og samt H2Odense generelt. Vi søger del- eller fuldtidsmedarbejdere afhængigt af hvad du kan tilbyde. Som Bogholder/Administrationsmedarbejder vil du have en central rolle i vores forening.

Om dig:

Du skal være i stand til at håndtere forskellige opgaver og have en god evne til at organisere og prioritere dit arbejde. Vi søger en kandidat, der er selvdrevet og proaktiv, og som kan arbejde både selvstændigt og i samarbejde med Bestyrelsen samt ledelsen af Svømmeskolen og Konkurrenceafdelingen. Du skal have gode kommunikationsevner og være i stand til at samarbejde med kollegaer på tværs af afdelinger. Du skal have lyst til at blive en del af en forening i konstant udvikling.

Om os:

I H2Odense vil du blive en del af en forening med omkring 2700 medlemmer, der brænder for at give babyer, børn, unge og voksne en god oplevelse i vandet og et fællesskab at mødes i. Vi er et lille team, der arbejder tæt sammen, og kan derfor hurtigt sætte gode ideer og tiltag i verden. Som ansat hos os vil du være med til at drive en forening, der tilbyder gode vandaktiviteter for alle aldersgrupper og på alle niveauer i Odense. Du vil få mulighed for at få erfaring med mange forskellige ansvarsområder, hvilket vil give dig en bred vifte af kompetencer og udviklingspotentiale. Hos H2Odense får du et fleksibelt arbejde, hvor der er plads til både dine foreløbige kompetencer samt mulighed for at udvikle dig yderligere. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er nøglen til succes, og værdsætter vores medarbejderes bidrag og ideer.

Dine primære ansvarsområder:

  • Du har ansvaret for at opretholde en effektiv og venlig medlemskontakt, herunder besvarelse af telefonopkald og e-mails
  • Du har ansvaret for at opdatere diverse platforme foreningen har, såsom hjemmesiden og vagtplaner
  • Du vil komme til at håndtere registrering af nye medlemmer, opdatering af medlemsoplysninger og sikre korrekt fakturering
  • Du har ansvaret for lønafvikling
  • Du har medansvaret for daglig drift af Svømmeskolen og vores kontor
  • Du har ansvaret for overholdelse af budgetter
  • Du vil koordinere og planlægge foreningens aktiviteter og booking af faciliteter
  • Du har herudover løbende ad hoc-opgaver

Ansættelsesforhold

Der er tale om en fastansættelse. Vi tilbyder både fuldtids- og deltidsansættelse. Arbejdspladsen er som udgangspunkt er på vores kontor i Odense V, beliggende på Stadionvej 50a, Svømmernes Hus. Men der er også mulighed for hjemmearbejdsdage efter behov. Da det er foreningsarbejde, kan der forekomme aften- og weekendarbejde i særlige perioder, dog i sjælden grad. Så hvis du har behov for fleksibilitet i dit arbejde ift. tid og sted, er det også en mulighed hos os.

Lønnen forhandles alt efter den stilling der i fællesskab bliver aftalt.

Formalia og rekrutteringsprocessen:

Vi ser frem til at høre fra dig snarest muligt om din interesse for stillingen som Bogholder- og administrationsmedarbejder hos H2Odense.

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, så tøv ikke med at sende os din ansøgning og dit CV til Bestyrelsesformand Asger Kjærgaard-Vistisen [email protected].

Ansøgningsfrist 30. november 2023. Vi forbeholder os retten til at besætte stillingen inden hvis den rette kandidat melder sig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at Bestyrelsesformand Asger Kjærgaard-Vistisen [email protected] eller Svømmeskoleleder Signe Løvgreen på [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Odense V
  • Torsdag den 30. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Odense

    Do you possess excellent organizational skills and attention to detail? Have you worked in project management and administration before? Our Fill & Finish Expansions team at [xxxxx] is seeki..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Er du vores nye kollega, og har du lyst til et job, hvor din primære arbejdsopgave bliver at støtte op om vores afdelingsledelse og sikre, at de praktiske og administrative opgaver i hverdagen fung..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Ansættelse pr. 1. august 2024 eller efter aftale.Har du erfaring med vagtplanlægning og koordinering af dagligt fremmøde, og kunne du tænke dig at koordinere arbejdsplanlægning for vores personal..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Odense C

    Er du en struktureret projektleder med erfaring fra sundhedsvæsenet og interesse for innovation? Så vil vi gerne høre fra dig..Syddansk Sundhedsinnovation søger en projektleder til vores enhed f..
    • Administrativ medarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Odense V

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Odense V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1