Administrativ medarbejder til Tilsyn og Rådgivning Vest (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers SV

Har du erfaring med administrative opgaver? Har du lyst til at arbejde med de IT-systemer, som understøtter vores risikobaserede tilsyn? Så er det dig, vi søger!

Om Tilsyn og Rådgivning Vest
Tilsyn og Rådgivning Vest er en enhed i Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi fører tilsyn med autoriserede sundhedspersoner, udfører planlagte og reaktive tilsyn med behandlingssteder samt varetager tilsyn på ældreområdet. Derudover yder vi sundhedsfaglig rådgivning til sundhedsvæsenet og andre myndigheder om bl.a. medicinhåndtering, journalopbevaring, trafikmedicin, retslægelige ligsyn og anmeldelsespligtige smitsomme sygdomme.

Vi er en del af det nationale sundhedsberedskab og har en døgnbemandet beredskabsvagt. Vi er desuden uddannelsesafdeling for speciallægeuddannelsen i samfundsmedicin.

Vi har kontorer i henholdsvis Randers og Taulov (pr. 1. januar 2024 Randers og Kolding) og dækker det geografiske område, som svarer til Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Syddanmark.

Vi er cirka 70 medarbejdere, hvoraf langt de fleste har en sundhedsfaglig baggrund som enten læge eller sygeplejerske, men der er også flere jurister, andre akademikere og administrativt personale ansat.

Vi er opdelt i fire sektioner:

  • Organisationstilsynet
  • Individtilsynet
  • Rådgivningsaktiviteten vedr. smitsomme sygdomme, miljømedicin, beredskab mv.
  • Administrationen

Din hverdag hos os
Du vil blive tilknyttet vores organisationssekretariat. Dine opgaver vil bestå af diverse administrative opgaver bl.a. vagtplanlægning og vedligeholdelse af vores CRM-system, hvori vi registrerer oplysninger om vores organisatoriske tilsyn.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har erfaring med administrative opgaver og med rollen som koordinator. Det er desuden en stor fordel, hvis du har en sundhedsfaglig baggrund og kendskab til vores arbejdsområder.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • er struktureret og hurtigt kan skabe et overblik
  • kan sikre fremdrift i opgaveløsningen og beslutningsprocesserne
  • finder det spændende at være i en støttefunktion og at varetage opgaver for flere forskellige faggrupper
  • har gode kommunikative evner
  • har gode kompetencer inden for IT, herunder anvendelse af Excel, dokumenthåndterings- og journaliseringssystemer.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et aktivt og tværfagligt miljø, som giver dig mulighed for, i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, at anvende og udvikle dine kompetencer.

Vi har en uformel omgangstone og et tæt samarbejde præget af et stort fagligt engagement og gensidig respekt. Samtidig arbejder vores to kontorer tæt sammen og er præget af et godt og tæt kollegialt fællesskab både fagligt og socialt med fokus på udvikling og læring.

Vi lægger vægt på at understøtte fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøftes løbende mellem leder og medarbejder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Om ansættelsen
Ansættelsen er på fuld tid og tiltrædelse ønskes pr. 1. marts 2024. Der er tale om et barselsvikariat og dermed en midlertidig stilling af 8 måneders varighed til og med 31. oktober 2024.

Den fysiske adresse vil være Kokmose 12, 6000 Kolding eller Falstersvej 10, 8940 Randers SV.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation for akademikere i staten

eller

efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende it-medarbejdere.

Ansøgningsfrist er den 7. januar 2024.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til enhedschef Charlotte Hjort, tlf. 7222 9331.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 9. januar 2024 i tidsrummet 12:00-16:00.

Du kan læse mere om Tilsyn og Rådgivning Vest på Tilsyn og Rådgivning Vest - Styrelsen for Patientsikkerhed (stps.dk)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Randers SV
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Viby J

    Er du en passioneret mødebooker-profil med stærke evner inden for salg og leadgenerering? Har du erfaring med B2B-salg og ønsker at være en afgørende spiller i vores strategiske forretningsområde i..
    • Administrativ medarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb Du opnår en helhedsforståelse af logistik og proces, fra kundens behov til varelevering og betaling. Sammen udarbejder vi en uddannelsesplan med fokus p..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Tilst

    Trives du med en travl hverdag med mange forskellige administrative opgaver inden for fakturering, løn og sagsadministration? Som kontorassistent i [xxxxx] kommer du ind i en af Danmarks..
    • Administrativ medarbejder
    • Tilst
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Århus

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Randers SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Randers SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
1. april 2024 1