Administrativ medarbejder til [xxxxx] i Ringsted eller Brabrand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Administrativ medarbejder til Marinehjemmeværnet i Brabrand eller Ringsted.

Er du ansvarsfuld, struktureret og fokuseret på kvalitet i opgaven?
Så hører vi gerne fra dig, vi har nemlig lige nu en spændende stilling som planlægger i Marinehjemmeværnets Operations- og Planlægningssektion.

Om os

Vi er ca. 38 dedikerede civile og militære medarbejdere, der med udgangspunkt fra kontorerne i Ringsted, Brabrand og Korsør støtter op om de frivilliges mange aktiviteter ude ved de lokale flotiller og ombord på Marinehjemmeværnets fartøjer og øvrige enheder.
Vi arbejder i en uformel kultur med mange varierede opgaver. Vi sætter medarbejdernes trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.
Tjenesten i Marinehjemmeværnet er ganske særlig, idet vi arbejder for en ulønnet, frivillig styrke, der forvaltes og motiveres af vilje mere end af pligt.
Tjenesten er dermed særlig udviklende på det faglige og menneskelige plan. Dagligdagen er påvirket af en fri og uformel omgangstone.

Marinehjemmeværnets Operations- og Planlægningssektion står for den primære støtte til de frivillige marinere i flotillerne i forhold til opgaver såsom planlægning af årsprogram, planlægning og gennemførelse af øvelser, planlægning og gennemførelse af operativ evaluering af de frivillige flotiller og besætninger. Derudover driver Operations- og Planlægningssektion udviklingen af Marinehjemmeværnets operative virke, og koordinerer indsættelser til støtte for Søværnet, det øvrige forsvar og eksterne myndigheder som Politiet og Toldstyrelsen. Operations- og Planlægningssektionen varetager i den sammenhæng koordinationen og sagsbehandlingen med Hjemmeværnskommandoen, Søværnet og øvrige interne og eksterne myndigheder omkring planlægnings-, øvelses- og indsættelsesmæssige forhold for Marinehjemmeværnets operative kapaciteter. Operations- og Planlægningssektionen har et tæt samarbejde med vores frivillige marinere, som naturligt inddrages i opgaveløsningen.

Om stillingen

Som planlægger vil du indgå i Marinehjemmeværnets Operations- og Planlægningssektion, som udover dig består af sektionschefen samt seks militære og én civil medarbejder.
Din primære opgave vil være planlægning af alle Marinehjemmeværnets aktiviteter.
Derudover vil du blive ansvarlig for håndteringen af administrative systemer i sektionen hvor du vil stå for kontrollen og opdateringer af disse.
Du vil i perioder få tildelt andre ad hoc opgaver i sektionen alt efter kompetencer og din motivation for opgaven.
Vores planlægningsofficer, der primært arbejder med udvikling af MHV kapaciteter og opgaver, vil være din tætteste samarbejdspartner. Sektionen er geografisk fordelt med medarbejdere i både Ringsted og Brabrand.

Om dig

Vi ønsker os, at du har en kontoruddannelse inden for offentlig administration, eller har anden relevant uddannelse.

Du er som person struktureret og detaljeorienteret og er god til at systematisere opgaver.
Du må meget gerne have kendskab til WorkZone eller andet sags- og dokumenthåndteringssystem, men dette er ikke et krav. Det vil derudover være en fordel hvis du er fortrolig med brugen af Microsoft Excel
Du er som medarbejder og menneske serviceminded, velorganiseret, omhyggelig og sætter en personlig stolthed i at overholde indgåede aftaler og tidsfrister.
Du er grundig, ansvarsbevidst og i stand til at arbejde på egen hånd. Din tilgang til opgaver er organiseret, hvor du altid er villig til at støtte andre parallelt med varetagelsen af dine egne opgaver.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, samt at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Operations- og Planlægningssektionen, orlogskaptajn Daniel Kjærgaard Ammitsbøl på telefon 7216 3613; Mail: [email protected]. Du er også velkommen til at kontakte vores HK tillidsrepræsentant, kontorfuldmægtig Helle Høj Boesen på telefon 7282 0458; Mail [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Nur Arabaci Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 99 35.

Ansøgningsfristen er den 26. december 2023, og vi forventer at afholde samtaler umiddelbart derefter med tiltrædelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Du opfordres til at vedhæfte dokumentation for relevant uddannelse. Du har også mulighed for at vedhæfte andre relevante dokumenter eller du kan medbringe disse ved en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Ringsted
  • Tirsdag den 26. december 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Sorø

    Sekretær med flair for web og formidling Brænder du for at levere god service og betjening af høj kvalitet? Har du positiv energi og arbejder struktureret? Kan du sætte dig i andres sted .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holbæk

    Telefonist til fast 25 timers stilling i Informationen på Holbæk Sygehus - til dag-/aften og weekendvagter søges pr. 1. juli eller snarest derefter Da en af vores medarbejdere går på pension, .
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    If you are a service-oriented team player with a positive can-do attitude, who finds joy in providing exceptional service to others, we have an opportunity for you. As a Department Assistant, you w..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Om jobbet Er du interesseret i effektiv administration med varierende opgaver? Så kunne denne stilling være den perfekte mulighed for dig til at anvende dine kvalifikationer og din ekspertise til..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1