Supersekretær til Planer og Kort

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Der er fart på udviklingen i Lolland Kommune. Interessen for at etablere bl.a. boliger, turisme og grønne erhvervsvirksomheder er stærkt stigende. Vores planlæggere har drøntravlt, men ikke altid med det rigtige i forhold til at understøtte udviklingen i vores kommune. Vi mangler derfor en sekretær til vores team!

Vi drømmer derfor om at få ansat dig, der kan aflaste os på en række administrative opgaver og på de opgaver der ligger udenfor vores spidskompetencer. Vi forestiller os, at du som f.eks. HK’er eller lignende vil kunne udføre en række af de administrative opgaver du løser langt hurtigere og mere kompetent end vores fagmedarbejdere, som så til gengæld kan bruge deres superskarpe kompetencer til at løse de opgaver, som de er uddannet til og brænder for.

Om Lolland Kommune


I Lolland Kommune er afvikling vendt til udvikling. Når Femern Bælt-forbindelsen står færdig i 2029, bliver Lolland et knudepunkt mellem Tyskland, Fyn og Sjælland og dermed et en port mellem Europa og Skandinavien. Det enorme anlægsprojekt præger dagligt vores arbejde. Samtidig har vi spændende projekter med bl.a. udvikling af Lollands sydkyst, bosætning, grøn omstilling, klimatilpasning og erhvervsudvikling. Det kræver god planlægning på flere planer og derfor har vi i team Planer og Kort brug for dig.

Dit nye arbejde


Du vil komme til at arbejde i Teknik- og Miljømyndigheden under Planer og Kort. Vi arbejder med fysisk planlægning som bl.a. kommuneplan og lokalplaner og løser derudover opgaver omkring klimatilpasning, energiplanlægning, CO2-reduktion, fredningssager, områdefornyelse, korttegning, offentliggørelser m.m.

Teamet består af faggrupper, hvor vi fokuserer på enten bolig og detailhandel, ferie og fritid, klimtilpasning og den grønne dagsorden, erhverv og tekniske anlæg og endelig Kort og GIS. Du vil komme til at bidrage med at understøtte alle gruppernes, teamets og teamlederens arbejdsopgaver.

Lyder det som noget for dig, og er du dygtig til eller har mod på at lære at udføre nogle af nedenstående opgaver, så vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig. Listen er ikke udtømmende, er du god til noget andet, der kan aflaste os, så tilrettelægger vi opgaverne, når vi har lært hinanden at kende.

  • Læse korrektur
  • Oprette sager i vores arkivsystem (SBSYS)
  • Journalisere mails og andre dokumenter
  • Tage telefoner
  • Booke møder
  • Skrive referater
  • Besvare aktindsigtssager
  • Gøre dokumenter webtilgængelige
  • Bidrage til at vedligeholde kommunens hjemmeside
  • Udsende høringsbreve
  • Annoncere afgørelser og planer

Måske er vi også så heldige, at du kan bidrage med:


  • Forvaltningsretlig indsigt i øvrigt
  • Overholdelse af GDPR
  • Erfaring fra en politisk ledet organisation
  • Godt humør og gåpåmod

Teknik og Miljø som arbejdsplads


Du skal arbejde i Planer og Kort under Teknik- og Miljømyndigheden, hvor vi sidder sammen med en bygge- og en miljøafdeling samt et fælles sekretariat i Rødby. Vi samarbejder godt på tværs af teams, og har et godt socialt fællesskab, bl.a. via en aktiv personaleforening. Vi har en kantine med kantineordning, hvor du kan købe din frokost mandag til torsdag – fredag er fast hjemmearbejdsdag for de fleste i huset.

Vi er 16 medarbejdere i teamet, med vidt forskellige uddannelser, som arkitekt, skov- og landskabsingeniør, bygningskonstruktør, teknisk designer, civilingeniør, biolog, landmåler, agronom, forstkandidat og forskellige planlæggeruddannelser.

På en typisk dag på kontoret møder du ind på dit et- eller tomandskontor mellem kl. 7 og 9 alt efter dit behov. Vi har et ugentligt teammøde og ugentlige møder i de førnævnte faggrupper, hvor vi videndeler, fordeler sager og prioriterer opgaver. Skal du til møde ude af huset, på kursus e.l., kan du bruge en af husets biler. 

Vi vil tilrettelægge et oplæringsforløb og sammensætte en opgaveportefølje alt efter din erfaring og behov, og du kommer til at referere til teamets leder.

Yderligere information


Ved ønske om yderligere information om stillingen kan Teamleder Miriam Helsing kontaktes på tlf. 54 67 64 02 eller Planlægger Jeanette Richard på tlf. 54 67 66 03.

Lolland Lever Livet (Lollandleverlivet.dk) 

Firstmover (Firstmover.nu)

Fleksible udlejningsregler i Lolland Kommune (Lolland.dk)

Ansættelsesvilkår


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Ansættelsesprocedure


Ansøgningsfristen er søndag den 14. maj 2023.

Vi søger dog en kollega hurtigst muligt, så vi holder samtaler, når vi modtager relevante ansøgninger. Tøv derfor ikke for længe med at sende din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Rødby
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1