Sekretær til nyt friplejehjem i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Slagelse friplejehjem åbner for beboere til februar 2024, og vi søger nu en sekretær med løn- og bogføringserfaring til at varetage administrative opgaver i forbindelse med hjemmets opstart og videre drift.

Slagelse friplejehjem er et nybygget plejehjem med 63 boliger, og når hjemmet er fyldt, vil vi være 70-80 faste medarbejdere i huset. At være sekretær på Slagelse friplejehjem vil ud over kontakten til både beboere og kollegaer byde på en bred vifte af forskellige opgaver. Noget af det vil ligge fast fra starten, og du vil også være med til at sætte præg på og udvikle din stilling, efterhånden som tiden skrider frem.

Det bliver en spændende opstartstid, og der er rig mulighed for at byde ind med gode ideer, erfaringer og viden i mange forskellige typer opgaver - og allerede fra start være med til at få etableret den rette kultur og ånd i huset, som får huset til at leve og blive et rigtigt HJEM for beboerne.

Dit ansvar og dine opgaver

Som sekretær på Slagelse friplejehjem bliver du en central person, som har et stort medansvar for at hverdagen fungerer, og dine opgaver vil blandt andet være:

  • At passe receptionen/omstillingen og tage godt imod alle, som kommer i receptionen
  • At oprette nye medarbejdere i lønsystemet og holde data ajour
  • Administration i forbindelse med indflytning og fraflytning af beboere.
  • Bogføring i bank og andre systemer.
  • Vagtplanlægning i tjenestetid
  • Sagsbehandling herunder dagsordner og referater fra ledermøder, MED-møder, beboer- pårørenderåds møder mm
  • Opdatering af hjemmeside og sociale medier, eventuelt i samarbejde med andre medarbejdere.
  • Øvrige ad hoc administrative opgaver fx løn og personaleadministration m.v.

Hjemmet er en del af Danske Diakonhjem, og vi arbejder tæt sammen med forskellige konsulenter på hovedkontor i Vejle inden for løn, bolig og regnskab, hvor der altid er hjælp og sparring at få, ligesom du også vil få andre sekretær-kollegaer fra andre diakonhjem som sparringspartnere.

Vores forventninger til dig

Vi søger en person, som er serviceminded og imødekommende, og som er god til at samarbejde i mange forskellige relationer. Du er fleksibel, struktureret, selvstændig, ordentlig og detaljeorienteret med dit arbejde, og du har overblik og kan bevare roen og overblikket i hverdagen, også når det hele går stærkt. Du sætter stor pris på at kommunikere og have kontakt med andre mennesker.

Vi forventer, at du har nemt ved IT og teknik, og at du har en relevant kontoruddannelse og/eller erfaring med lignende opgaver, herunder at du:

  • Har erfaring med brug af lønsystem, gerne KMD
  • Har god talforståelse og erfaring med bogføring
  • Er en tydelig og god kommunikator både på skrift og i tale
  • Har erfaring med vagtplanlægning eller er interesseret i at lære det, samt har kendskab til de overenskomstmæssige arbejdstidsaftaler inden for pleje området.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil bidrage til åbningen af et nyt, moderne friplejehjem og gøre hjemmet til et godt sted at leve og en god arbejdsplads, hvor vi møder mennesker med tillid og imødekommenhed, så alle føler sig velkomne på hjemmet.

Du vil få stor selvbestemmelse på egen arbejdsdag og dermed et stort ansvar for at relevante opgaver bliver løst på hjemmet. Vi vil have fokus på faglighed og udvikling, og der vil være åbenhed og plads til idéer og initiativer, ligesom du får mulighed for at lære og udvikle dig som menneske og fagperson.

Vi deltager alle i måltidsfællesskabet, og hjemmet vil bære præg af ledelse i øjenhøjde og en uformel omgangstone, hvor vi alle har ansvaret for den gode stemning.

Vi håber, du har lyst til at være med i opstartsteamet, og glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

Praktiske oplysninger

Ansættelsen er på mindst 37 t/uge og vil fortrinsvis være placeret i dagtimerne. Aften og weekend kan forekomme i mindre grad i forbindelse med fællesarrangementer.

Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte forstander Rikke Folmer Mouritzen på telefon eller mail: 5855 0400, [email protected]

Tiltrædelse: 1. januar 2024

Ansøgningsfrist: 16. november 2024.

Samtaler vil finde sted i uge 47.

Ansættelsessted er Slagelse friplejehjem, Kalvehaven 3, 4200 Slagelse.

Ansøgningen med relevante bilag sendes via link her fra siden.

Om Slagelse friplejehjem og Danske Diakonhjem

Slagelse friplejehjem er en del af Danske Diakonhjem, og vi har en holdning til omsorg, som tager afsæt i, at det enkelte menneske er unikt og værdifuldt. Vi respekterer andres holdninger, meninger, værdier og levevis, og vi giver plads til livsglæde, medindflydelse og engagement for beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere.

Danske Diakonhjem er landets største ikke-kommunale aktør inden for plejehjem og friplejehjem, og i øjeblikket har Danske Diakonhjem 45 hjem og godt 3.000 medarbejdere. Organisationen arbejder non-profit, og målet er at levere hjemlig, hjertevarm og respektfuld pleje og omsorg.

Læs mere om hjemmet og vores baggrund på https://www.slagelsefriplejehjem.dk/ og Facebook-siden: https://www.facebook.com/slagelsefriplejehjem


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Slagelse
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Holbæk

    Vi er et stærkt fagligt team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, talepædagoger og neuropsykolog, og neurologer der sammen med patienten og .
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Om jobbet Her er højt til loftet og der er stor grad af fleksibilitet og selvstændighed i hverdagen. Du vil møde engagerede kollegaer og ledere der værdsætter din indsats, som vi ved, har stor be..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sorø

    Sekretær med flair for web og formidling Brænder du for at levere god service og betjening af høj kvalitet? Har du positiv energi og arbejder struktureret? Kan du sætte dig i andres sted .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holbæk

    Telefonist til fast 25 timers stilling i Informationen på Holbæk Sygehus - til dag-/aften og weekendvagter søges pr. 1. juli eller snarest derefter Da en af vores medarbejdere går på pension, .
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3