Medarbejder til Indgangen under Enhed for Myndighed og Indgangen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Baggrund
Myndighed og Indgangen er en central del af Center for Handicap og Psykiatri, hvor der for nylig er sat gang i en stor faglig, organisatorisk og økonomisk omstilling. Omstillingen afspejler et ønske og behov for at skabe et ’nyt’ voksensocialområde i Slagelse Kommune. Den nye retning har stor politisk opbakning og Socialudvalget er ved at formulere en ny strategi for det specialiserede voksenområde.

Formålet med Indgangen er at møde alle borgere og deres netværk nysgerrigt og åbent således, at den rådgivning og vejledning der tilbydes i Indgangen tager udgangspunkt i den enkeltes livssituation og ønsker og behov. I Indgangen vil borgeren blive hjulpet på vej og medarbejderne vil agere vejvisere og henvisere til de tilbud, der allerede er eksisterende i kommunens civilsamfund. Formålet er desuden, at borgere, som i dag modtager socialpædagogisk støtte eller bostøtte i eget hjem, rustes til i højere grad, at kunne håndtere sine udfordringer mere selvstændigt.

Du vil komme til at arbejde med og medskabe indenfor følgende kerneområder
  • Dialog og nærvær
    Du skal kunne møde, se, høre og forstå et andet menneske, lige der hvor vedkommende er nu og herfra åbne op for et nye perspektiver og derfra se fremad.
  • Lærings- og mestringsforløb
    Du skal kunne indgå i forløb, hvor borgeren kan tilegne sig intensiv og målrettet læring, foranlediget af ønsket om forandring.
  • Tovholder-funktion
    Sammen med borgeren skal du være med til at bygge bro til fx foreningslivet eller relevante enheder i Slagelse Kommune og derved skabe sammenhængen til det næste. Derudover skal du også trives i fx at koordinere og navigere i planlægningen af diverse samarbejds- og netværksmøder, samt kunne arbejde tæt med kollegaer.


Vi forventer, at du i mødet med borgeren vil turde stille borgeren de svære spørgsmål, men også turde sidde på dine hænder og lade borgeren lede sin egen proces. Samtidig skal du være imødekommende og nysgerrig på borgernes ønsker og egne ressourcer, kunne se spirende muligheder i netværket, civilsamfundet og på arbejdsmarkedet. Det er vigtigt at du har et åbent og udviklingsorienteret mindset.

Vi arbejder fortrinsvis efter servicelovens paragraf 12(råd og vejledning) og 82(forebyggelse).

Du skal ikke have svar på alting, men gerne have en inspirerende og positiv personlighed, at du formår at bruge dine personlige forudsætninger og faglige viden, afstemt efter situationen, opgaven, og de mennesker du står overfor.

Vi forestiller os, at du har erfaring med at samarbejde med mennesker, enten i form af undervisning, vejledning, sparring eller facilitering af forskellige aktiviteter.

Vi ser gerne, at du har kendskab til rehabiliterings- og recoverytænkningen, herunder til understøttende redskaber og tilgange, som fx Feedback Informed Treatment og Åben Dialog.

Vi forventer, at du ønsker at styrke din faglighed og praksis i tæt samarbejde og med sparring og feedback fra borgere/kollegaer og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder en forskelligartet og foranderlig hverdag, hvor du har stor mulighed for at præge dine egne arbejdsopgaver. Vi er en enhed under Enhed for Handicap og Psykiatri, som tilbyder et unikt, ambitiøst og tværprofessionelt arbejdsfællesskab, med et særligt fokus på at livet skal leves, ikke overleves.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.
Arbejdstiden vil, som udgangspunkt, være i dagtimerne på hverdage.
Enheden har adresse på Æblehaven 1 og 3 i Slagelse.

Ansættelse i enheden sker med virkning fra den 1. marts 2024.

Lønforhandling sker i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer.

Ved yderligere spørgsmål
kan du kontakte

Ansøgningsfrist
  • mandag den 22 januar 2024 kl. 23.59


Samtaler
  • Sommerhuset, ved siden af Æblehaven 3 i Slagelse, den 25. og 26. januar 2024.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Slagelse
  • Mandag den 22. januar 2024

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Sorø

    Sekretær med flair for web og formidling Brænder du for at levere god service og betjening af høj kvalitet? Har du positiv energi og arbejder struktureret? Kan du sætte dig i andres sted .
    • Administrativ medarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Holbæk

    Telefonist til fast 25 timers stilling i Informationen på Holbæk Sygehus - til dag-/aften og weekendvagter søges pr. 1. juli eller snarest derefter Da en af vores medarbejdere går på pension, .
    • Administrativ medarbejder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    If you are a service-oriented team player with a positive can-do attitude, who finds joy in providing exceptional service to others, we have an opportunity for you. As a Department Assistant, you w..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Om jobbet Er du interesseret i effektiv administration med varierende opgaver? Så kunne denne stilling være den perfekte mulighed for dig til at anvende dine kvalifikationer og din ekspertise til..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. maj 2024 6
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 3