Ny kollega til vores Opkrævningsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vi søger en ny kollega til vores Opkrævningsteam. Her vil du få mulighed for at udvikle dig fagligt og bidrage til løse nogle af de kommende store udfordringer på området. Det handler blandt andet om onboardning til Gældstyrelsens nye inddrivelsessystem (PSRM) og om nye opgaver i forbindelse med, at staten overtager opgaven med opkrævning af ejendomsskatter fra kommunerne.

I jobbet får du får frie rammer til selv at tilrettelægge arbejdet og du bliver mødt med lydhørhed, når du har forslag til at gøre arbejdsgange mere smidige. Her er en venlig, hjælpsom og uformel omgangstone samt god sparring og dialog om opgaverne fra både dine kolleger og din leder.

Hvad er din baggrund?
Du har formentlig erfaring med opkrævning af kommunale krav eller kompetencer fra en regnskabsafdeling. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du er god til at lære nyt eller har erhvervet stærke administrative færdigheder på anden vis og har interesse for området. Det vil kræve, at du er kvik, systematisk, imødekommende og ansvarlig, og at du er god til at være i dialog med borgere og kollegaer løsning af opgaverne.

Dine opgaver og kompetencer
Du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver, som knytter sig til kommunal opkrævning. En stor del af din tid vil gå med telefon- og mailbetjening af borgere med gæld til kommunen, hvor du blandt andet skal indgå betalingsaftaler. Der vil også være bogførings- og afstemningsopgaver og andre opgaver, som kræver sagsbehandling. Derudover skal du bidrage til onboardning af PSRM (Gældsstyrelsens inddrivelsessystem) og til at løse de opgaver, som følger med at opgaven vedr. ejendomsskatteopkrævning overgår til SKAT. Det er en fordel, hvis du har interesse for opgaver, som vedrører systemunderstøttelse.

Du er imødekommende og serviceminded
Jobbet indebærer, at du taler meget i telefon med borgere og med medarbejdere fra andre enheder i kommunen. De skal have god hjælp af dig, også selv om samtalen kan være udfordrende, fordi borgeren står i en vanskelig situation.
Du er systematisk og ansvarlig. Du er i stand til at gennemføre alle dele af en arbejdsgang med høj kvalitet, og du er god til at prioritere i dine opgaver og kan planlægge din egen tid. Men du er også en del af et team, hvor vi hjælper hinanden, når der er travlt, og hvor vi spørger hinanden til råds, når der opstår tvivl.

Du er nysgerrig og tager initiativ
Du er nysgerrig på både dine egne og dine kollegaers opgaver. Du tager initiativ, hvis du kan se, der er noget som kalder på at blive drøftet eller løst uanset om det er en konkret opgave eller det handler om den måde vi arbejder sammen på.

Organisering af Opkrævningen i Gladsaxe Kommune
Opkrævningsteamet, som du bliver en del af, har ansvaret for opkrævning af kommunale restancer hos borgerne. Teamet er en del af Økonomisk Sekretariat i Center for Politik, Styring og Udvikling. Vi er tre medarbejdere i teamet, men vi har et tæt samarbejde med vores kollegaer i både regnskabsteamet og vores systemteam.

Ud over Opkrævning varetager Økonomisk Sekretariat opgaver indenfor budget og analyse, regnskab, løn, indkøb og udbud og RPA-processer samt tværgående dataunderstøttelse. Økonomisk Sekretariat er præget af en munter og professionel stemning. Folk kan lide at være her, og det er vi sikker på, at du også vil komme til.

Ansættelsesforløbet
Der er tale om 37 timers stilling og aflønning sker efter gældende overenskomst og forhandling af individuelle tillæg efter principperne i Ny Løn. Stillingen er til besættelse pr. 1. januar 2024.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan skrive til Charlotte Juel Baungaard på [email protected]. Du er også velkommen til ringe på mobil 21 15 70 88.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Send os din ansøgning senest mandag den 13. november 2023 kl. 10.

Vi forventer at holde samtaler i uge 46 og uge 47.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Søborg
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Taastrup

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Administrativ medarbejder
    • Taastrup
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i Brøndby

    Vi søger elever til Nørrebro, Amager & Brøndby! Vil du uddannes til salg uden de lange åbningstider?Drømmer du om en alsidig hverdag, hvor du bliver en del af et stærkt og dynamisk salgsteam so..
    • Administrativ medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 7
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 5
8. april 2024 4
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4