PA / administrationskoordinator søges til Drift og Beredskab Sønderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Den 1. juli 2023 flyttede vi ind i et helt nybygget center for Drift og Beredskab Sønderborg. Centret sammenlægger tre af kommunens driftsafdelinger på én adresse under én ledelse og en fælles administration. Vores vision er at blive én arbejdsplads med en fælles arbejdspladskultur for alle centrets ca. 450 medarbejdere.

Vores chef har nu brug for en personlig assistent (PA), der tager selvstændigt initiativ i sin opgaveløsning og som kan koordinere administrationens opgaver. Befinder du dig desuden godt med at være et centralt bindeled mellem både kolleger og ledere, så glæder vi os til at møde dig!

Dine opgaver
Du vil i din rolle komme helt tæt på chef og ledelse, og skal bidrage til, at vi kan handle på vores vision for vores fælles arbejdsplads.

Dine primære opgaver er:

  • at være PA for centerchefen, herunder mødebookinger, kalenderstyring og mødeforberedelse
  • at servicere centrets ledergrupper med dagsordener og referater
  • at planlægge og facilitere ledelsesforløb med centrets ledergrupper
  • at lave analyser i forbindelse med at finde synergier i opgaveløsningen
  • at koordinere administrative opgaver
    • fx systematisering og opfølgning af opgaveporteføljerne i centret

  • at skrive dagsordner til relevante politiske udvalg
  • at håndtere andre administrative opgaver i samarbejde med administrationens øvrige kolleger

Dine kompetencer og færdighede
Din uddannelsesmæssige baggrund er af mindre betydning for os, men vi ser dog gerne, du har en vis erfaring med administration, og de opgaver der ligger inden for det felt. Har du også erfaring med sekretariatsopgaver, koordinering og ledelsesbetjening fra en tidligere stilling, eller har du været PA på toplederniveau, vil det være en stor fordel.

Vi forventer at du kan se dig selv i nedenstående kompetencer:

  • du trives med en bred og forskelligartet opgaveportefølje
  • du kan arbejde struktureret, analytisk, løsningsorienteret og selvstændigt med egne opgaver
  • du kan drive processer af udviklings- og personalemæssig karakter
  • du er kvalitetsbevidst og bruger et helhedsorienteret perspektiv i opgaveløsningen
  • du kan danne relationer på tværs af opgaver, personligheder og situationer
  • du har stor selvdisciplin og fokus på at levere resultater
  • du har gode skrivefærdigheder

og du har et naturligt blik for forskelligheder og værdien af disse. For at lykkes i stillingen er det nemlig essentielt, at du skaber gode relationer på tværs af såvel Drift og Beredskab Sønderborg som på tværs af forvaltningen. Har du allerede viden om, hvorledes en kommunal forvaltning fungerer, er det et plus, men ellers introducerer vi dig grundigt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et job i en helt ny driftsenhed. Vi er mange fagligheder samlet, og vi sætter stor værdi i at kende hinanden og fokuserer på at have et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor trivsel og fællesskab er i højsædet. Vi ønsker at være professionelle, imødekommende og synlige samarbejdspartnere for både borgere og kolleger i den kommunale organisation.

I administrationen er vi i alt seks kolleger og vores chef. Vi varetager opgaver inden for økonomi, budgetopfølgning, fakturering og personaleadministration – fx lønspørgsmål, ferieregistreringer og fravær. Desuden tager vi os af administration af rekrutteringer, skriver nyhedsbreve, betaler alle centrets regninger og varetager desuden sekretærfunktionen for vores Lokale Med Udvalg. I det daglige vil dine kolleger i administrationen være dine sparringspartnere, men du skal også samarbejde med kolleger fra hele centret og med centrets ledergrupper.

Vores arbejdsplads er placeret på Ingolf Nielsens Vej – i udkanten af Sønderborg by.

Løn og ansættelsesforhold
Du ansættes i en 37 timers stilling og aflønnes i henhold til aftale mellem relevant faglig organisation og Sønderborg Kommune.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Drift og Beredskab Sønderborg, Mette Pipper Bertelsen på mobil 2130 3506 eller mail [email protected]. Ansøgningen skal sendes elektronisk senest den 29. oktober 2023. Klik på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag. Samtaler afholdes den 16. november 2023. Tiltrædelse den 1. januar 2024, alternativt efter aftale.

Mere information om Drift og Beredskab Sønderborg

Drift og Service
Drift og Service har ansvaret for kommunens rengøringsområde, herunder såvel internt som eksternt leverede rengøringsydelser. Afdelingen har også ansvaret for drift af kommunens mange forskellige bygninger. Det gælder også for kommunens flådestyring, hvor der blandt andet skal arbejdes med grøn omstilling af bilparken. Afdelingen varetager derudover den interne servicefunktion på rådhuset i Sønderborg, herunder budfunktion, posthåndtering, kantinedrift, pedelfunktion mm.

Beredskab Sønderborg
Beredskab Sønderborg varetager det samlede brand- og redningsberedskab i Sønderborg Kommune. Afdelingen driver også Vagtcentralen med vagtordninger for såvel Sønderborg Kommune samt flere sønderjyske kommuner (vintervagt). Ud over selve slukningsarbejdet sørger Beredskab Sønderborg blandt andet også for kursus i førstehjælp og brandsyn i kommunens institutioner. Beredskab Sønderborg står også for driften af Hjælpemiddeldepotet, hvor borgerne fremadrettet kan prøve samt få udleveret hjælpemidler.

Entreprenørafdelingen
Entreprenørafdelingen er Sønderborg Kommunes entreprenørvirksomhed, der primært udfører drift og vedligeholdelse af kommunens vejnet og grønne områder samt en række forskellige opgaver for andre kommunale forvaltninger og institutioner (tidligere Vej & Park). Afdelingen har derudover ansvaret for drift af kommunens havne samt driften af Færgen Bitten.

Formålet med det nye center er at opnå en optimeret drift og synergi i løsningen af kommunale opgaver, som også skal give et økonomisk rationale. Det drejer sig blandt andet om optimering af administrative opgaver, bygningsdrift, fælles indkøb og maskinudnyttelse samt optimering af diverse vagtordninger.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6f826cdc)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Sønderborg
  • Søndag den 29. oktober 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en landzonesagsbehandler, der også vil kunne bidrage til åben-land planlægning, lokalplaner eller udstykningssager afhængigt af kompetencer og udviklingsønsker.Derudover søger vi en by..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en beskæftigelsessagsbehandler til Team Fleksjob og Ressourceforløb, hvor du kommer til at arbejde med ledige fleksjobvisiterede borgere. Vi tror på, at rigtig meget kan lade sig gøre, når..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Sydjylland

    Vi søger en administrativ medarbejder, der har lyst til at arbejde med det frivillige folkeoplysende foreningsliv i [xxxxx] med et rigt og aktivt foreningsliv.Vi har ca. 300 godkend..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (freelance) i Kolding

    Organiserende konsulent søges til HK Handel Sydjylland Har du lyst til at være en del af et team, der brænder for at styrke faglige fællesskaber og organisering på handelsområdet? En spændende mu..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4