Rekrutteringsfirma

Dynamisk Administrationschef med ansvar HR og bemanding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydsjælland

Foodjob Nordic søger nu en dygtig Administrationschef med stærke analytiske evner, empati, gennemslagskraft og værdikædeforståelse til bygrowers A/S. Virksomheden er en stærk spiller på det europæiske marked inden for potteplanter med mere end 140 dedikerede medarbejdere, et væksthusareal på 215.000 m2 og en årlig produktion på over 28 mio. planter. Se mere omkring virksomheden på www.bygrowers.dk

Der er tale om en spændende, nyoprettet stilling som led i et generationsskifte, der skal supportere og udfordre den Administrerende Direktør og den øvrige ledergruppe inden for bl.a. HR, myndigheder, kommunikation og personale. Stillingen har et væsentligt udviklingspotentiale. Du bliver en del af ledergruppen med reference til den Administrerende Direktør.

Som Administrationschef har du fokus på samarbejde og de gode processer, og dine kerneopgaver er at sikre velfungerende administrative processer inden for HR og produktionsøkonomi/timeforbrug, samt grundig og rettidig opfølgning på timeforbrug og ressourcebehov overfor produktion og planlægning. Du bliver en vigtig sparringspartner for hele den øvrige organisation, da din viden, erfaring, overblik, beregninger og analyser vil danne grundlag for at optimere beslutningskraften, så vi sikrer virksomhedens marginudvikling og fokus på effektive processer, der sikrer en velfungerende arbejdsplads, hvor det er rart at være.

Hos bygrowers A/S betragter man medarbejderne som den vigtigste ressource til at skabe forretningsmæssig succes. Alle skal trives og være godt rustede til de udfordringer, som de kan møde i deres arbejde, og samtidig gør bygrowers sit bedste for at skabe nogle gode rammer for deres personlige udvikling. Administrationschefen forankrer og driver personale- og HR området, så der er styr på aftaler, kontrakter, MUS-samtaler og at medarbejderne hvert år har mulighed for at gennemføre forskellige efteruddannelsesforløb for at styrke deres faglige, sproglige og personlige kompetencer.

Du bliver en del af virksomhedens ledergruppe som den øverst ansvarlige for personale og administration, der er derfor rig mulighed for sparring med det øvrige lederteam på tværs af organisationen. Som en del af en grundig oplæring vil værdikædeforståelse og generel økonomiforståelse fylde en del i opstarten af jobbet, men på sigt er ønsket, at stillingen også kan varetage det fulde ansvar for administrationen og HR-funktionen. Det forventes således, at du aktivt kan tackle en række forskellige opgaver, hvoraf de mest oplagte kan nævnes:

  • Generel økonomistyring, herunder især effektivitet (løntimer), bemanding og indirekte omkostninger
  • Personaleadministration, herunder bemanding, kontrakter, udvikling og efteruddannelse
  • Forretningsudvikling inden for processer, fastholdelse af medarbejdere og rekruttering
  • Afstemning af lagre og forecast i samarbejde med produktion og økonomiansvarlige
  • Effektivitetsopfølgninger samt andre KPI’er
  • Deltage i relevante netværk med myndigheder og organisationer
  • Deltage i budget- og årsafslutningsprocesser

Kandidatprofilen
Den rette kandidat er udadvendt, drevet af nysgerrighed, gode relationer og af at formidle komplekse sammenhænge. Du har en relevant uddannelsesbaggrund inden for HR/økonomi/personale, og gerne allerede erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed. IT er et af dine interesseområder, og du er en erfaren bruger af ERP-systemer og Excel. Du har en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne, og du er god til at skabe overblik over store mængder data.

Med udgangspunkt i din solide økonomiske forståelse og interesse for personaleadministration udfordrer du proaktivt vores eksisterende beregninger og processer på alle niveauer i organisationen, og søger konsekvent efter de grundlæggende årsager og forklaringer på uoverensstemmelser i en verden, der er meget omskiftelig og foranderlig.

Som person er du imødekommende, selvstændig og vedholdende. Din måde at arbejde på er struktureret og med stort overblik, men du vil også finde det naturligt at gå ned i detaljerne, når opgaven kræver det. Du interesserer dig for hele forretningen, og du motiveres af aktivt at bidrage til at optimere virksomhedens indtjening. Endelig ved du også, at nøglen til indflydelse og opbakning hænger tæt sammen med din evne at skabe tillid og relationer til kollegaer i andre afdelinger i tværfagligt samarbejde.

Vi tilbyder:
Du tilbydes en spændende stilling med taletid og indflydelse i en organisation med effektive beslutningsveje. Du kommer til at arbejde sammen med den øvrige ledelse og kolleger fra alle afdelinger om at skabe resultater, og du vil opleve et stærkt ønske om at basere beslutninger på fakta og analyser. Samtidig er virksomheden præget af en ukompliceret og upolitisk tone, hvor der er korte veje fra kvalificeret forslag til beslutning. Andre væsentlige kendetegn for bygrowers A/S vil være:

  • Indflydelse og frihed under ansvar i en virksomhed med en handlingsorienteret beslutningsproces
  • Et arbejdsmiljø med entreprenørånd, sammenhold og højt præstationsniveau
  • En åben og respektfuld tone, hvor tingene siges lige ud
  • Løn efter kvalifikationer

Stillingen er placeret på virksomhedens hovedkvarter i Odense SØ.

Kontakt og ansøgning
Kontakt Mads Clemmensen fra Foodjob Nordic på [email protected] eller tlf. 2912 6119, hvis du har spørgsmål til stillingen. Ansøgning og CV bedes fremsendt hurtigst muligt.

Ansøgninger vurderes løbende. Alle ansøgninger behandles naturligvis med fuld diskretion.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende på Sydsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Sydsjælland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere på Sydsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Sydsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Sydsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Sydsjælland over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. maj 2024 54
15. maj 2024 54
14. maj 2024 35
13. maj 2024 34
12. maj 2024 35
11. maj 2024 35
10. maj 2024 34
9. maj 2024 33
8. maj 2024 33
7. maj 2024 32
6. maj 2024 31
5. maj 2024 32
4. maj 2024 30
3. maj 2024 33
2. maj 2024 32
1. maj 2024 35
30. april 2024 34
29. april 2024 11
28. april 2024 13
27. april 2024 9
26. april 2024 13
25. april 2024 14
24. april 2024 15
23. april 2024 13
22. april 2024 17
21. april 2024 19
20. april 2024 19
19. april 2024 18
18. april 2024 18
17. april 2024 16
16. april 2024 16