Naturvidenskabelig kollega til kundeservice i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

I kundeservice er vi 15 kollegaer som løbende supportere vores kunder via mail og telefon inden for kemi og mikrobiologi. Hver dag sikrer vi at vores kunder får den bedste sparring og service. Det gør vi ved have et tæt samarbejde med laboranter og analyseansvarlige på tværs i organisationen. For hos os løfter vi i flok!

Som en del af Eurofins Steins Laboratorium A/S, arbejder vi med kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser og konsulentydelser med fokus på fødevare-, foder-, agro- og mejeriindustrien. Her tester vi blandt andet for næringsindhold og kvalitative indholdsstoffer, samt for uønskede stoffer og mikrobiologiske organismer. Vi hjælper fødevarevirksomheder med at finde vej gennem regler og lovgivning, blandt andet gennem analyser i forbindelse med frigivelse af produkter. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe høj sikkerhed inden for fødevarer og foder.

Vi søger dig med et kæmpe servicegen og en ’go fix’ attitude, der ønsker at bidrage til vores fælles udvikling.

Brænder du også for det naturvidenskabelige område og ønsker du at have en stor kontaktflade i en rolle, hvor du bliver bindeled imellem os og vores kunder? Så læs mere her.

Jobbeskrivelse

Som en del af kundeservice vil dit arbejde indebærer rådgivning og vejledning af kunder, Sikre rettidig udstedelse af analysecertifikater, Kommunikation mellem danske og udenlandske søsterselskaber, håndtering af kundereklamationer, opfølgning på leveringstider og medvirke til optimering af arbejdsprocesser.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

Du har en naturvidenskabelig uddannelse og flair for IT. Du taler og skriver dansk og engelsk. Det er en fordel hvis du har kendskab til analyser af foder- og fødevarer.

Personlige kompetencer

Du forstår at sætte kunden i fokus og leverer service med et smil på læben, selv når der er travl. Du er serviceminded og har både energi og lyst til at gøre en forskel. Du er lærenem, videbegærlig og god til at sætte dig ind i nyt teknisk stof, som du evner at formidle til alle typer af mennesker, både mundtligt og skriftligt

Som Analytical Service Manager bliver du en del af et kompetent team, hvor kvalitet og effektivitet vægtes højt. Det er derfor vigtigt at du er en teamplayer, som har lyst til at bidrage til at vi løbende optimere kvalitetsniveauet i afdelingen, via vidensdeling, samarbejde og drøftelser af komplekse opgaver.

Yderligere oplysninger

Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde.

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-).

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra premissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

Arbejdstid
37 timer som typisk placeres i hverdagene i tidrummet 7-18. Weekendarbejde vil på sigt forekomme da vi har en turnus, hvor man vil arbejde hver 4 weekend med fri i hverdagene ugen efter.

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgning
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Customer Service Manager Rebekka Hede Paulsen på tlf. +45 2686 4265 eller [email protected].

Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Søg jobbet". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.


På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vejen
  • Torsdag den 20. juli 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2