Rekrutteringsfirma

Business Support Coordinator til KWS Scandinavia i Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du have en nøglerolle med fokus på effektiv koordinering, og trives du med at være bindeled mellem interne og eksterne interessenter? Kan du samtidig udvise et godt overblik og sikre deadlines internt og gode relationer til leverandører og myndigheder?

På vegne af vores kunde KWS Scandinavia søger vi en ny business support coordinator til deres kontor i Vejle. Hos KWS Scandinavia bliver du desuden en del af en succesfuld virksomhed med fastlagte processer, hvor et godt kollegaskab er værdsat.

Vil du med på holdet?

Du træder ind i et erfarent team af dedikerede mennesker, som betragter tillid, respekt og pålidelighed som de vigtigste elementer i et samarbejde.

I løbet af arbejdsdagen vil du håndtere en bred vifte af opgaver, hvor support og effektiv kommunikation er omdrejningspunktet. Ligeledes får du en bred kontaktflade, da du:

  • Booker og hjælper med rejseadministration
  • Koordinerer møder og referater
  • Opretter, indsender og modtager indkøbsrekvisitioner
  • Er i tæt kontakt med KWS's interne service center i Berlin
  • Planlægger og koordinerer opgaver for kontorets ungarbejdere
  • Fører kontrol med den juridiske dokumentdatabase og eventuelle opdateringer
  • Kontaktpunkt for leverandører
  • Supporterer kolleger i såvel Danmark som i Sverige og Finland

Hvad skal jeg kunne?

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling indenfor support eller kontoradministration. Du er vant til at gennemskue og håndtere udfordringer i en organisation med flere interessenter, ligesom det falder dig naturligt at kommunikere med flere nationaliteter på engelsk, som er koncernsproget.

Vi lægger vægt på, at du har en proaktiv tankegang og en vilje til at følge ting til dørs i en kultur med faste processer. Som person udstråler du god energi og autenticitet, ligesom du er meget serviceminded. Hvis du skulle beskrive dig selv yderligere, ville du fremhæve dit initiativ og din målrettethed. Du er handlingsorienteret og pålidelig, og du sætter en ære i at levere kvalitet til tiden. Derudover er du god til at opbygge gode interne relationer samt forretningsforbindelser med leverandører.

Om KWS Scandinavia

KWS Scandinavia A/S er et datterselskab i KWS SAAT SE & Co. KGaA koncernen, som er en af verdens førende planteforædlingsvirksomheder. KWS er en virksomhed med tradition for familieejerskab og har fungeret uafhængigt i 165 år. Virksomheden fokuserer på planteforædling og produktion og salg af frø til majs, sukkerroer, korn, grøntsager, raps og solsikke. KWS bruger avancerede planteforædlingsmetoder til løbende at forbedre landmændenes udbytte og planternes modstandsdygtighed over for sygdomme, skadedyr og abiotisk stress.

Har vi fanget din interesse?

Du søger jobbet hos FLAIR – tidligere Adecco, da vi varetager rekrutteringen af KWS’ nye business support coordinator. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant Jørn Skarregaard fra Adecco på tlf.: 28 92 86 74. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukkes stillingen ned.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vejle

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en landzonesagsbehandler, der også vil kunne bidrage til åben-land planlægning, lokalplaner eller udstykningssager afhængigt af kompetencer og udviklingsønsker.Derudover søger vi en by..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Sydjylland

    Vi søger en beskæftigelsessagsbehandler til Team Fleksjob og Ressourceforløb, hvor du kommer til at arbejde med ledige fleksjobvisiterede borgere. Vi tror på, at rigtig meget kan lade sig gøre, når..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Sydjylland

    Vi søger en administrativ medarbejder, der har lyst til at arbejde med det frivillige folkeoplysende foreningsliv i [xxxxx] med et rigt og aktivt foreningsliv.Vi har ca. 300 godkend..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (freelance) i Kolding

    Organiserende konsulent søges til HK Handel Sydjylland Har du lyst til at være en del af et team, der brænder for at styrke faglige fællesskaber og organisering på handelsområdet? En spændende mu..
    • Administrativ medarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
17. maj 2024 6
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 10
18. april 2024 11
17. april 2024 10