Erfarne akademiske sagsbehandlere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Har du erfaring med behandling af sager fra en offentlig myndighed, fx en kommune eller en styrelse? Vil du arbejde i et juridisk miljø med stærk faglig sparring og mange muligheder for kompetenceudvikling? Nævnenes Hus, søger sagsbehandlere til Miljø- og Fødevareklagenævnet, Planklagenævnet og Byggeklageenheden.

Nævnenes Hus er i stadig udvikling, og vi har fået tilført en række samfundsvigtige opgaver blandt andet vedrørende den grønne omstilling, realisering af klimaloven og initiativer for at imødegå høj inflation.

Vi søger i øjeblikket også nye kollegaer til andre områder i styrelsen: https://naevneneshus.dk/karriere/ledige-stillinger/

Sager og opgaver

Vi søger akademiske medarbejdere til vores teams, der behandler sager i Miljø- og Fødevareklagenævnet, Planklagenævnet og Byggeklageenheden. Du vil få ansvaret for at udarbejde afgørelser og forelægge disse for formanden eller nævnet.

Nævnenes Hus har ambitioner om at skrive afgørelser i høj kvalitet og være effektive i vores sagsbehandling. Vi forventer derfor, at du sætter en ære i at træffe juridiske afgørelser på et fagligt højt niveau, så de berørte parter hurtigt kan få afklaring i deres sager.

”Du er med til at behandle sager af stor samfundsmæssig betydning. Sagerne indeholder ofte komplicerede, juridiske vurderinger, og vi står derfor klar med engagerede kolleger og ledere, der deler ud af deres viden og giver dig sparring og feedback, som understøtter dig i din faglige udvikling,” siger teamchef Ioana Fodor.

Du får en unik mulighed for at arbejde med planretten, miljøvurderingsloven eller miljøretten i praksis, og samtidig vil du kunne udvikle dine kompetencer inden for den juridiske metode og forvaltningsretten. Du vil blive en del af et fagligt stærkt fællesskab af engagerede og dygtige jurister, der samarbejder om opgaveløsningen med fokus på produktion, trivsel og faglig udvikling.

Onboarding hos Nævnenes Hus Når du bliver ansat hos os, deltager du i et introduktionsforløb som strækker sig over nogle uger. Det består blandt andet af oplæg om fagområdet og arbejdet i et sekretariat, sideløbende med at du bliver lært op i at behandle konkrete klagesager. Du bliver klædt godt på til at varetage dine opgaver og får et fælleskab med dine nye kollegaer.

Du vil få stort fagligt ansvar og selvstændigt varetage sagsbehandling af en portefølje af sager. Du har mulighed for at blive specialist på området samtidig med, at du videreudvikler dine kompetencer inden for generel sagsbehandling, skriftlig fremstilling, juridisk metode og forvaltningsretten. Du har også mulighed for at påtage dig andre opgaver, såsom undervisning og projektarbejde, hvis det har din interesse og hermed bidrage til optimering og udvikling af systemer og sagsgange.

Om dig Vi er en stor juridisk arbejdsplads, som søger nye kollegaer, der har opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer via erfaring fra sagsbehandling i en kommune eller anden styrelse. Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk baggrund, som fx biolog, geolog, agronom, ingeniør eller anden tilsvarende uddannelse, samt at du:

• har et højt fagligt ambitionsniveau og et stort engagement
• har interesse for offentlig ret, herunder forvaltningsret
• har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner
• arbejder mål- og driftsorienteret
• er interesseret i at bidrage til udviklingen af det faglige og sociale miljø.

Derudover er du grundig, kvalitetsbevidst, resultatorienteret og god til at prioritere. Du arbejder struktureret med komplekse problemstillinger, og du lægger vægt på at opnå en faglig korrekt løsning.

Om Nævnenes Hus Nævnenes Hus er en vigtig del af vores demokratiske retssamfund med lige ret for alle. Vi understøtter en smidig, hurtig og tilgængelig måde at løse konflikter på, når de opstår mellem borgere, virksomheder og myndigheder. Det er vi stolte af, for det giver mening!

Vores ca. 200 medarbejderes kerneopgave er at bistå en række uafhængige domstolslignende klage- og ankenævn med kompetent juridisk og teknisk forarbejde, så nævnene kan træffe juridisk rigtige afgørelser, effektivt og i rette tid. Vi vægter faglighed, viden og kompetenceudvikling højt og har fokus på sparring, udvikling og det sociale kollegaskab. I Nævnenes Hus er vi primært jurister, og vi har et tæt samarbejde med nævnenes formænd, som kan være landsdommere, præsidenter fra byretterne eller professorer. Vi har derfor et meget stærkt juridisk miljø.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation. Alt efter kvalifikationer og erfaring kan der være tale om indplacering som special- eller chefkonsulent.
Ansættelsesstedet vil være på Toldboden 2, 8800 Viborg – som er under 5 minutters gang fra bus- og togstation. Vi har fleksibilitet i forhold til arbejdstid og sted, herunder gode muligheder for hjemmearbejde.

Vi ønsker stillingerne besat pr. 15. august 2023.

Din ansøgning med beskrivelse af motivation, lidt om dig selv og dine juridiske interesser samt CV og eksamenspapirer skal være hos os senest 5. junij 2023. Du kommer ind på vores online ansøgningsmodul ved at klikke på "søg stillingen”.

Vi forventer at afholde samtaler i maj og den første uge i juni, og vi indkalder løbende til samtaler, så send os gerne din ansøgning allerede i dag.
Vi benytter tests i rekrutteringsprocessen.

Vil du vide mere? Hvis du vil vide mere om jobbet, så kontakt gerne Ioana Fodor på telefon 7240 5960, Klaus Meinby Lund på telefon 7240 5640 eller Sanne Lehrmann på telefon 7240 5801.

Læs mere om Nævnenes Hus og øvrige jobmuligheder på www.naevneneshus.dk.

I Nævnenes Hus tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Viborg
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 3
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2