Ledelsessekretær til Center for Borger og Arbejdsmarked

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Har du lyst til at skabe sammenhæng og understøtte ledelsen i Borger og Arbejdsmarked? Har du en systematisk tilgang til opgaveløsningen, og trives du med en stor kontaktflade og en varieret opgaveportefølje? Så er du måske vores nye ledelsessekretær!

Dine primære arbejdsopgaver
Som ledelsessekretær vil dine primære arbejdsopgaver være at understøtte centerchefen og den interne ledelse ved bl.a. at:
  • planlægge og afvikle møder
  • koordinere processer
  • sikre systematiske opfølgninger

Du deltager i afdelingsleder-, teamleder- og porteføljerådsmøder, hvor du har ansvaret for dagsordener, referater og efterfølgende koordination ift. aftaler og opgaver. Du deltager desuden i MED-udvalgsmøder, hvor du ligeledes har en sekretærfunktion samt bidrager ad hoc ved øvrige samarbejdsmøder med deltagelse af ledelse.

Du vil have et tæt samarbejde med centerchefen samt de 8 teamledere og 5 afdelingsledere i Borger og Arbejdsmarked. I samarbejdet vægtes fortrolighed højt, da du vil få indsigt i fortrolige sager, samt porcesser og beslutnigner før de meldes ud i organisationen. Der vil blive tilknyttet en ny afdelingsleder i sekretariatet pr. 1. januar 2023. Balancen mellem opgaver fra centerchefen og sekretariatslederen er derfor endnu ikke lagt fast og vil være noget, som vi finder ud af sammen. Derudover vil du i forbindelse med forskellige opgaver have samarbejdspartnere på tværs af kommunens centre.

Du kan læse mere om ansvarsområder og arbejdsopgaver i funktionsbeskrivelsen her. Som ledelssessekretær vil du opleve, at der udover de faste opgaver vil være en del ad hoc opgaver herunder hasteopgaver. Du vil derfor opleve at skulle have gang i flere opgaver samtidig, og at du skal prioritere og omprioritere egen opgaveløsning, når akutte opgaver tikker ind.

Vi lægger vægt på at du
  • har en struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsningen
  • kan være selvkørende og selv tage initiativ, da mange forskellige opgaver lander på dit bord
  • kan navigere på forskellige ledelsesniveauer og trives med at befinde dig i fortrolige rum
  • kan begå dig i forskellige systemer og er god til at lære nye systemer at kende samt hjælpe kolleger med at begå sig i systemerne

Som vores kommende kollega bidrager du med
Du er imødekommende og sætter dig ind i vores organisation. Ved deltagelse i møder på de forskellige ledelsesniveauer får du hurtigt et indblik i vores arbejdsgange, og du er med til at sikre, at strukturen fortsætter. Du trives med de faste arbejdsopgaver, men er også klar til at stå til rådighed, når der er brug for det. Samtidig har du lyst til at være en del af vores kollegiale fællesskab.

Om os i Arbejdsmarkedssekretariatet
Du vil blive en del af et sekretariat bestående af 11 engagerede kolleger med vidt forskellige fagligheder. Derfor har vi i de fleste tilfælde ikke et direkte fagligt samarbejde, men vi bruger hinanden til sparring og hjælper der hvor vi kan. Vi har et godt sammenhold og sætter pris på, at der er plads til også at have det sjovt sammen.

I Borger og Arbejdsmarked bliver du en del af
Vores center rummer både borgerservice og hele beskæftigelses- og ungeindsatsen mfl., og er derfor et stort arbejdsfællesskab, som bygger på mange forskellige faglige, personlige og kulturelle baggrunde. Vi arbejder aktivt med at optimere og udvikle sammenhængskraften på tværs af organisationen, ligeledes har vi et øget fokus på at vores borgere og virksomheder oplever at modtage en værdig sagsbehandling. Se vores organisationsdiagram her.

I Borger og Arbejdsmarked har vi et godt arbejdsmiljø og arbejdsfællesskab, hvor medarbejderne har stor indflydelse og medbestemmelse inden for rammerne, gode udviklingsmuligheder og stor frihed i opgaveløsningen.

Vi uddyber gerne
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Lotte Svilling centerchef i Borger og Arbejdsmarked på
tlf.: 20 44 88 31.

Det praktiske
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.
Forventet start er den 01.03.2023 eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist
Den 20.01.2023

Samtaler
Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag den 25.01.2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vordingborg
  • Fredag den 20. januar 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder på Sydsjælland

    Vi søger en Administrationsekvilibrist med hjertet på rette stedNu får du muligheden for at være med til at styre den fælles administrative indsats som gavner kultur- og foreningslivet.Som koordina..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Sydsjælland

    Center for Børn og Unge søger en tidsbegrænset administrativ medarbejder til vores stab. Den tidsbegrænsede ansættelse er på 9 måneder fra startdato.Du kommer til at have samarbejde med mange f..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Sydsjælland

    Administrativ medarbejder søges til Socialpædagogisk Center Øst.Vil du være en del af en stor organisation? Hvor vi er få i ledelsen og administrationen, men alligevel lykkes med at servicere m..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) på Sydsjælland

    Vi søger en barselsvikar med en ansættelsesgrad på 80%, til et fantastisk team i vores administration. Du skal kunne lide at have mange bolde i luften, være fleksibel og trives i et hektisk miljø m..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 7
26. maj 2024 7
25. maj 2024 7
24. maj 2024 7
23. maj 2024 7
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 8
16. maj 2024 8