Sagsbehandlere til personskadeerstatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi løser opgaver på et højt specialiseret niveau?
I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) i Vordingborg søger vi nye kolleger, som vil være en del af vores team af personskadesagsbehandlere.

Vi behandler sager efter anmodning fra advokater og forsikringsselskaber. Vores opgave er at komme med vejledende udtalelser om størrelsen på det varige mén eller tab af erhvervsevne efter en personskade. Det vil typisk være efter reglerne i erstatningsansvarsloven eller efter forsikringsbetingelserne på en ulykkesforsikring.

Konkret er vi på udkig efter dig, der:

  • vil være specialist på personskadeområdet og arbejde med en spændende kombination af lægefaglige og juridiske problemstillinger
  • er i stand til at kommunikere klart og tydeligt (både mundtligt og på skrift) i dialogen med advokater og forsikringsselskaber
  • vil følge hver enkelt sag tæt og tage ansvar for en effektiv sagsbehandling med fokus på den bedst mulige oplevelse for de borgere, der er i kontakt med os.

Vi tilbyder en grundig oplæring, som er tilpasset din baggrund og dine kompetencer.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Som sagsbehandler hos os kan du lave aftaler om hjemmearbejde og anden fleksibilitet med din leder.

Er du handlekraftig og god til at skabe overblik?
Du er sandsynligvis uddannet cand.jur. eller tilsvarende, men det er ikke afgørende. Du kan også have en anden uddannelsesbaggrund eller relevant sagsbehandlererfaring. Måske er du nyuddannet. Måske har du flere års erfaring. Det vigtigste er, at du:

  • vil arbejde med specialiseret sagsbehandling på højt fagligt niveau
  • kan skelne væsentligt fra uvæsentligt
  • vil bidrage til, at vi i fællesskab når gode resultater.

Du er en person, der arbejder struktureret og systematisk. Du er i stand til at overskue store mængder af oplysninger og vurdere, hvad der er tilstrækkeligt til, at vi kan afgive en juridisk korrekt udtalelse. En udtalelse, der skaber klarhed og er med til at afklare tvister til gavn for den enkelte, der er kommet til skade, og sagens øvrige parter.

Vil du have et job, der er køreturen værd?
Vi sikrer en uafhængig og objektiv vurdering, når en borger har været udsat for en ulykke, der har medført personskade. AES bliver også brugt som voldgift ved nogle ulykkesforsikringssager og ved igangværende retssager ved Domstolen.

Du opnår specialistkompetencer indenfor personskade omfattet af Erstatningsansvarsloven og private ulykkesforsikringer, hvor du skal navigere i spændingsfeltet mellem det juridiske og det medicinske aspekt i sagerne.

Vi vægter det faglige fællesskab højt, og du vil derfor blive en del af et kontor, hvor sparring og et godt arbejdsmiljø går hånd i hånd med høje faglige ambitioner.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores kontor, der ligger 5 minutters gang fra Vordingborg Station og er godt placeret ift. indfaldsveje.

Hvis du bor i eller lidt uden for København, så får du et job, der i forhold til kø og tæt trafik sender dig i den helt rigtige retning på motorvejen. Derudover får du plads i et solidt fagligt fællesskab og en hverdag med dygtige kolleger.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 8. oktober.

Vi håber på, at du kan starte hos os januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Gitte Hem på tlf. 5365 6636 eller på mail [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Vordingborg
  • Søndag den 08. oktober 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder på Sydsjælland

    Vi søger en Administrationsekvilibrist med hjertet på rette stedNu får du muligheden for at være med til at styre den fælles administrative indsats som gavner kultur- og foreningslivet.Som koordina..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Næstved

    PsykInfo søger en ny kollega til vores administrative team Kunne du tænke dig at være en del af et administrativt team med ansvar for at understøtte PsykInfos daglige arbejde? Falder service di..
    • Administrativ medarbejder
    • Næstved
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Faxe

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 4640 Faxe
    • Administrativ medarbejder
    • Faxe
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder på Sydsjælland

    Vi er 6 erfarne ydelsessagsbehandlere, som mangler en ny kollega – måske er det dig?Vi arbejder på ydelsesområdet, hvor vi behandler ansøgninger om sygedagpenge, ressourceforløbsydelse under joba..
    • Administrativ medarbejder
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6