Dygtig og engageret efterforsker søges til Auditørkorpset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

En stilling som auditørfuldmægtig ved den militære anklagemyndighed er snart ledig og ønskes besat pr. 1. november 2023 eller efter nærmere aftale.

Om os

Forsvarsministeriets Auditørkorps er en uafhængig efterforsknings- og anklagemyndighed under Forsvarsministeriet, der primært efterforsker og behandler straffesager mod militært personel i ind- og udland.

Forsvarsministeriets Auditørkorps beskæftiger i alt ca. 25 medarbejdere (jurister, efterforskere og administrativt personale) fordelt mellem Generalauditoriatet i København og Auditørkontoret i Viborg samt et mindre afdelingskontor i Gentofte.

Den ledige stilling er placeret ved afdelingskontoret i Gentofte.

Forsvarsministeriets Auditørkorps behandler militære straffesager i Danmark samt sager vedrørende danske styrker i internationale militære operationer og dansk tjenstgørende personel i udlandet m.v. Auditøren møder i militære straffesager i byret og landsret.

Om stillingen

Auditørkontoret, herunder afdelingskontoret i Gentofte, ledes af en Auditør og består herudover af et antal jurister og administrative medarbejdere samt i alt 8 efterforskere, herunder en efterforskningschef og en viceefterforskningschef. 3 af efterforskerne er placeret ved afdelingskontoret i Gentofte.

Som auditørfuldmægtig skal du med reference til efterforskningschefen varetage efterforskning i militære straffesager m.v. samt varetage undervisningsopgaver i efterforskningslære m.v. på Forsvarets skoler.

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag og et uformelt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på at fastholde et godt kollegialt samarbejde med tæt sparring mellem de forskellige personalegrupper. Selvom vi ofte har travlt, så finder vi det væsentligt for trivslen, at der er en fornuftig balance mellem arbejde og fritid, og vi tilbyder bl.a. fleksibel arbejdstid og mulighed for i et vist omfang at arbejde hjemmefra. Det er endvidere af særdeles stor betydning, at alle vores medarbejdere er fagligt up to date, hvorfor vi anvender betydelige ressourcer på efter- og videreuddannelse.

Om dig

Du har en solid politimæssig uddannelse og har indgående erfaring med efterforskning af straffesager, ligesom du har engagement og gode evner for samarbejde i et tværfagligt miljø samt fokus på kvalitet.

Du er effektiv og omhyggelig og kan bidrage til kvalitets- og legalitetssikring og herunder være med til at sikre, at alle relevante efterforskningsskridt gennemføres under iagttagelse af straffeprocessuelle forskrifter.

Det vil endvidere være en fordel, hvis du har kendskab til Forsvaret og militære forhold i øvrigt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter Protokollat der omhandler officerer, beredskabsofficerer, auditørfuldmægtige, elever på grundlæggende officersuddannelse, elever på sprog- og reserveofficersuddannelserne samt officersaspiranter ved Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriet.

Hvis du allerede er tjenestemandsansat, kan du søge om at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da ansættes i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte auditørfuldmægtige i Auditørkorpset.

Lønnen for en tjenestemandsansat auditørfuldmægtig er pt. 37.909,56 kr. pr. måned incl. militær- og efterforskningstillæg. Der er mulighed for at forhandle evt. kvalifikationstillæg i forbindelse med ansættelsen.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner med tjeneste indtil videre i Forsvarsministeriets Auditørkorps, afdelingskontoret i Gentofte.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du er underlagt lov om forsvarets personel, og at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem hele dit ansættelsesforhold.

Auditørfuldmægtige er undergivet den militære beordringspligt med henblik på tjenesterejser til udlandet i forbindelse med udsendte danske styrker.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte efterforskningschef Hans Herluf Pedersen på tlf. 7281 1080.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du rette henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Pia Knudsen på tlf. 7281 9144.

Ansøgningsfristen er den 7. september 2023.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets Auditørkorps (FAUK)
Den militære anklagemyndighed er i hovedsagen opbygget som den civile anklagemyndighed. Påtale i militære straffesager tilkommer Generalauditøren og Auditøren, der i forhold til retsplejelovens regler træder i stedet for de civile offentlige anklagere, rigsadvokaten, statsadvokaterne og politidirektørerne. Reglerne, der regulerer den militære anklagemyndigheds virke, findes i den militære straffe- og retsplejeordning.

Forsvarsministeriets Auditørkorps varetager også en række andre opgaver, herunder sager om strafferetlige vurderinger af ansøgere til hjemmeværnet og hjemmeværnsmedlemmer. Læs mere om Forsvarsministeriets Auditørkorps på www.fauk.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Advokatsekretær", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Advokatsekretær
  • København Ø
  • Torsdag den 07. september 2023

Statistik over udbudte jobs som advokatsekretær i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte advokatsekretær i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal advokatsekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte advokatsekretær over tid

Dato Alle jobs som advokatsekretær
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0