Er du vores nye leder af Sundhedsplejen og Børnetræningen i [xxxxx]?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Kan du tænke tværfagligt omkring skabelsen af forebyggende sundhedsindsatser? Har du flair for samarbejde og lyst til at lede fagligt dygtige medarbejdere?

Vi søger en leder for vores sundhedsplejersker, børnefysioterapeuter og børneergoterapeut. Du får det overordnede ledelsesmæssige ansvar for den strategiske, personalemæssige og økonomiske udvikling på området.

Om Sundhedsplejen og Børnetræningen
Sundhedsplejen og Børnetræningen består af 8 sundhedsplejersker, 4 børnefysioterapeuter og 1 børneergoterapeut. Sundhedsplejen og Børnetræningen har til huse på vores nye Rådhus Hjortespring sammen med Børne-,Unge- og Familierådgivningen og Det Udgående Ressourceteam/PPR. Børnetræningen har træningslokaler på det nærliggende Lærkegårdscenter, hvor der foregår individuel og gruppetræning af børn. Sundhedsplejen og Børnetræningen dækker alle børn 0-18 år, og alle sundhedsplejerskerne er også tilknyttet et antal dagtilbud, skoler og dagplejen.

Vi er et selvforvaltende team, hvor vores forskellige fagligheder og interesseområder spiller godt sammen, så faglighederne bliver udnyttet bedst muligt til glæde for familierne. Der er et godt samarbejde og sammenhæng mellem Sundhedsplejen og Børnetræningen, og der arbejdes kontinuerligt på at styrke forbindelserne mellem faglighederne. Vores nye leder skal være med til at understøtte denne fortsatte udvikling.

Vi har på store dele af børneområdet i en årrække arbejdet med tilgangen Åben Dialog, som er en netværksorienteret, helhedsorienteret tilgang, der inddrager relevante fagprofessionelle og private netværk i forhold til familiens situation. Vi arbejder således ud fra en anerkendende og inddragende tilgang til familierne med det formål at sætte deres egne ressourcer i spil for at finde de bedste løsninger i deres liv.

I Herlev er vi godt på vej med at styrke og kvalificere det forebyggende arbejde og den tidlige indsats. Det gør vi dels ved at sikre stærke fagligheder i Sundhedsplejen og Børnetræningen og ved at sætte disse fagligheder i spil i det tværprofessionelle samarbejde. Vores nye leder skal derfor kunne lede forskellige fagligheder, men lede i samme retning. Vi søger en leder, der kan sætte sig ind i de forskellige faggruppers kerneområder, og som er tydelig og viser vejen, men som samtidig giver plads til hver enkelt medarbejder. Vi har brug for, at du er udviklingsorienteret og idérig, og at du samtidig er lydhør over for idéer fra faggruppen.

I Herlev vægter vi åbenhed, refleksionsevne og tillidsbaseret ledelse. I en travl og spændende hverdag lægger vi vægt på, at du kan lede medarbejdere, der er meget ude af huset, og som arbejder meget selvstændigt. Det forudsætter, at du kan lede på afstand såvel som tæt på afhængig af situationen, medarbejdernes behov og den udvikling, som du står i spidsen for.

Der er igangsat en række spændende og vigtige udviklinger igennem det seneste års tid, som du vil skulle lede videre. De vigtigste nye initiativer i Sundhedsplejen og Børnetræningen er:
  • etablering af opstartssamtaler i overgangen fra hjem til dagtilbud.
  • ny indsats for børn og familier, der ønsker at tabe sig i regi af vores Børnesundhedscenter.
  • ibrugtagning af IT-systemet Børn og Ungeliv i skolerne.
  • udarbejdelse af ydelseskatalog for Børnetræningen.
  • nye samarbejder mellem udvalgte daginstitutioner og Børnetræningen.


Sundhedsplejen arbejder i journalsystemet Solteq Sund og er med i databasen Børns Sundhed. Børnetræningen arbejder i systemet SBSYS, men lige nu afprøver vi muligheden for, at Børnetræningen også kan arbejde i Solteq Sund for at styrke samarbejdet og lette de administrative arbejdsgange.

Udover opgaven som leder af Sundhedsplejen og Børnetræningen, vil du i Center for Børn, Unge og Familier blive inddraget tæt i ledelsesopgaver på tværs af afdelinger, og her sætte din solide sundhedsfaglige viden og erfaring i spil.

Du bliver en del af et stærkt tværfagligt lederteam. I centret arbejder vi tæt sammen med dagtilbud og skoler, fordi vi har fokus på at være tæt på børnenes hverdag og skabe de bedst tænkelige rammer og muligheder for, at børn kan blive en del af de almene fællesskaber. Det kræver en høj grad af tværfagligt samarbejde og koordinering, og du vil få rigtig gode muligheder for at påvirke de tidlige og forebyggende indsatser med et særligt fokus på kommunens sårbare børn, unge og familier.

Din profil
Din profil:
  • Du har en relevant sundhedsfaglig baggrund, som gerne er suppleret med en relevant lederuddannelse.
  • Du har stor erfaring med at arbejde forebyggende og sundhedsfremmende.
  • Du kan lede flere forskellige fagligheder og tilpasse din ledelse til forskellige behov.
  • Du er rammesættende, udviklingsorienteret og leder tillidsbaseret.
  • Du har erfaring med at arbejde vidensbaseret og kan formidle og omsætte sundhedsdata til konkrete tiltag og indsatser.
  • Du ser det som en spændende opgave at lede fagligt stærke medarbejdere i spændingsfeltet mellem udvikling og ’kernedrift’.
  • Du er samarbejdende, løsningsorienteret og befinder dig godt med en bred kontaktflade.
  • Du står godt på dine ben - også når det bliver svært.


Vælg os fordi
Du skal vælge os, fordi:
  • du gerne vil sætte dit præg på udviklingen af den tidlige og forebyggende indsats.
  • du gerne vil lede fagligt dygtige medarbejdere og gerne vil brede din ledelse ud på flere faggrupper.
  • du gerne vil bruge din sundhedsfaglighed i en tværfaglig kontekst og sætte den i spil med andre fagligheder.
  • du ønsker at være en del af en ambitiøs tværgående ledergruppe.


Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld til og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse pr. 1. juni 2023 eller snarest herefter.

Der indhentes straffe- og børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 12. april 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 18. april 2023 og 2. samtalerunde den 20. april 2023.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk, og du er meget velkommen til at kontakte centerchef i Center for Børn, Unge og Familier, Hannah Wilson, på 5183 8066.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Onsdag den 12. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of Nuuday Data Office – Copenhagen To a newly established role that is crucial in today’s data-driven business landscape, where Nuuday generates and handles a vast and ever-growing amount .
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 8
28. marts 2024 8