Afdelingsleder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

POLARIS Center Herning


I POLARIS center Herning tager vi vare om mennesker, der for en stund har mistet navigationsevnen i dele af deres liv. Vi hjælper disse liv på vej og hjælper dem med at finde de bærende ønsker og håb for fremtiden. I samarbejdet med borgerne finder vi de mål, de gerne vil navigere efter. Disse bliver ledestjernen for recovery-rejsen og et selvstændigt liv udenfor den kommunale psykiatri på sigt - og hermed defineres vores kerneopgave.

Som en del af balanceplanen som nyligt er politisk godkendt skal vi samle en stor del af Bostøtten i en enhed, det er denne opgave vi søger en afdelingsleder til. Så har du lyst til at præge fremtidens psykiatri på Bostøtte området så er denne stilling måske noget for dig.

POLARIS Center Herning består af forebyggende tilbud, akuttilbud, bostøtte, dagtilbud, botilbud samt VISO-leverance til andre kommuner. Vi samarbejder med den øvrige del af den kommunale psykiatri, som befinder sig i børn og familieafdelingen, Sundhed og ældre og i Social og Beskæftigelse. I POLARIS center Herning arbejder vi med udgangspunkt i de bærende principper for recovery.

Om jobbet


Du bliver leder for 16 medarbejdere, der arbejder med en høj grad af selvstændighed, faglighed og initiativ. Her hjælper man hinanden og har det godt sammen. Bostøtte medarbejderne kommer fra 2 afdelinger der nu slås sammen i en 1. marts 2023. Du kommer til at stå i spidsen for at etablere de nye rammer for arbejdspraksis i Bostøtten, hvor der er stor fokus på at få borgerne over i den gruppebaserede støtteform samt give borgerne mulighed for at møde en PEER (borger med erfaringsviden) på deres recovery rejse. Du får et tæt samarbejde med de øvrige 4 afdelingsledere og centerleder i POLARIS.

Bostøtten leverer socialpædagogiske støtteindsatser til ca. 200 borgere i eget hjem. Bostøttens opgave er at støtte borgeren i deres individuelle og målrettede udviklingsplan, som skal give borgeren størst mulig magt til at håndtere deres hverdag selvstændigt – empowerment. Derfor er der fokus på, at borgeren, gennem den individuelle støtte, bliver bedre i stand til at få hverdagen til at fungere på egne betingelser og dermed opnår størst mulig indflydelse på egen tilværelse.

Vi sætter pris på at udbygge og nytænke tilbud til borgerne, således vi hele tiden kan følge med den samfundsmæssige udvikling på området – derfor bliver dine ideer og faglige perspektiver hilst velkomne. Vi har fokus på at lykkedes med opgaveløsningen også når det betyder at vi skal gå andre veje for at nå et godt resultat. Gode resultater giver bedre liv for borgerne og trivsel til vores medarbejdere.

Du får lederansvaret for driften af Bostøtten. Den primære funktion er daglig drift herunder styring af økonomirammen for afdelingen, personaleledelse og ledelse ift. indsatsen til borgerne. Afdelingslederen har ligeledes ansvaret ift. afdelingens udvikling og fremdrift.

Du har det faglige ansvar for afdelingens ydelser til borgerne. At ressourcer og opgaver hænger sammen og vi samlet set understøtter borgerne i deres recovery proces. Du skal derfor have fokus på, at borgeren, gennem den individuelle støtte, bliver bedre i stand til at få hverdagen til at fungere på egne betingelser og dermed opnår størst mulig indflydelse på egen tilværelse. Alle borgere har mål de arbejder med, ligesom der arbejdes målrettet med at højne trivsel hos udsatte borgere via low arousal metoden (LA2), åben dialog og recovery star, blot for at nævne nogle af de metoder vi anvender.

Vi vægter at afdelingslederen har faglig viden, er venlig og imødekommende i tilgangen til borgerne og evner at motivere dem til at indgå i samarbejdet med medarbejderne omkring deres recovery proces. Vi søger en afdelingsleder der er løsnings- og samarbejdsorienteret og via faglig vejledning og ledelsesstøtte til medarbejderne kan understøtte deres arbejde i front hos borgerne.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor vi arbejder med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hvor man hjælper hinanden og har det godt sammen. Kommunikationen er uformel og åben. Vi sætter stor pris på det gode arbejdsmiljø, at vi finder gode løsninger og har rettidig omhu når vi arbejder med mennesket, fagligheden og økonomien. I forbindelse med din introduktion og start i jobbet vil du blive understøttet af en mentor (lederkollega)

Vi arbejder strategisk og praktisk med det gode arbejdsmiljø, den faglige indsats og som afdelingsleder får du ansvaret for at understøtte trivsel, sikkerhed og arbejdsglæde i hverdagen.

Om dig


  • Du har en lederuddannelse på diplom- eller master niveau
  • Du har erfaring med ledelse af tilbud i en kommunal kontekst med udsatte borgergrupper
  • Du har recovery og rehabilitering som et naturligt afsæt for dit mindset.
  • Du kan kommunikere overordnede visioner og mål for det pædagogiske og sundhedsfaglige arbejde omkring borgerne.
  • Du kan bedrive nærværende og synlig ledelse i en travl hverdag.
  • Du kan varetage den fælles opgave omkring bagvagts funktionen i weekender og helligdage
  • Du kan understøtte faglig sparring og løbende kompetenceudvikling af medarbejderne.
  • Du kan arbejde indenfor en økonomisk ramme og formår optimal styring af ressourcer.
  • Du har overblik, arbejder strategisk og struktureret og er skarp til at prioritere tid og opgaver i en travl hverdag, hvor du skal navigere i et samspil med mange forskellige samarbejdspartnere
  • Du er en teamplayer i ledergruppen, hvor du ikke er bange for at bringe dig selv og din mening i spil.
  • Du kan lede forandrings- og udviklings tiltag for afdelingen.

Mere information


om stillingen kan også fås ved henvendelse til centerleder Dorte Påskesen på telefon 40 71 43 16 efter kl. 16.00 eller på mail [email protected]

Ansøgningsfrist


16. februar kl. 9.00.

Ansættelsessamtaler afvikles den 20. februar og i ugen efter om nødvendigt

Ansættelse


1. april eller snarest derefter.

Du ansættes på lederoverenskomsten, som vil sige uden øvre arbejdstid, men i gennemsnit 37 timer pr. uge.

Ansøgning vedlagt CV og evt. udtalelser, samt dokumentation for uddannelse, SKAL sendes elektronisk via Herning Kommunes hjemmeside.

Vores Hjemmeside er under ombygning – men ring endelig hvis du vil høre mere.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for opbyggelse af en strategisk og compliant indkøbsfunktion, der skal..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 9
17. april 2024 12
16. april 2024 11
15. april 2024 11
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 14
11. april 2024 14
10. april 2024 12
9. april 2024 16
8. april 2024 16
7. april 2024 16
6. april 2024 16
5. april 2024 16
4. april 2024 16
3. april 2024 15
2. april 2024 15
1. april 2024 14
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14
29. marts 2024 13