Kontorchef til Byggeri- og Boliglovgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kontorchef til Byggeri- og Boliglovgivning

Vil du stå i spidsen for et kontor, som arbejder med velfunderede og langsigtede forbedringer på bygge- og boligområdet? Er du dygtig til at omsætte din faglige indsigt til praktisk brugbare løsninger, der kan realiseres i en politisk kontekst? Og er du en god personaleleder? Så er du måske vores nye kontorchef.

Når ministeren ønsker et problem løst for lejere eller udlejere, andelshavere eller ejere af en ejerlejlighed, er det i kontoret Byggeri- og Boliglovgivning vi fortolker eller gentænker lovgivningen, så den kan blive endnu bedre og til gavn for dem, der skal anvende den. Vi bidrager til, at vores minister får de bedst mulige betingelser for at føre sin politik ud i livet, så vi kan få gennemført forbedringer på bygge- og boligområdet. Til at understøtte dette arbejde søger vi en analytisk, strategisk og faglig stærk kontorchef.

Om os
Du bliver kontorchef for kontoret Byggeri- og Boliglovgivning i Boligafdelingen, som også består af kontoret for Almene Boliger. Som kontorchef får du det overordnede ansvar for kontoret, herunder 8 dedikerede medarbejdere. I kontoret lægger vi vægt på et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor, grin og en god diskussion. I Byggeri- og Boliglovgivning arbejder vi med lejelovgivningen, lovgivningen vedr. andelsboliger og ejerlejligheder, byggeri samt byfornyelse.

Kontoret har en bred opgaveportefølje, der bl.a. omfatter politikudvikling, lovforslag, ministerbetjening og presse- og borgerhenvendelser. I afdelingen gør vi meget ud af at styrke det kollegiale sammenhold, og der holdes derfor med jævne mellemrum sociale arrangementer, såsom kontor- og afdelingsdage og lignende.

Om dig
Du er en engageret leder med fokus på faglighed og kvalitet. Du har en akademisk uddannelse i bagagen (gerne cand. jur. el. lign.) og er i stand til at gå forrest og skabe et godt arbejdsmiljø samt lede, inspirere og udvikle dygtige medarbejdere. Du skal have blik for og erfaring med at skabe og vedligeholde gode og tillidsbaserede samarbejdsrelationer inden for såvel som uden for departementet. Du er resultatorienteret og har gerne relevant erfaring med de områder, der ligger inden for kontorets opgaveportefølje. Har du erfaring fra et departement eller anden politisk styret organisation, vil det være en fordel.

Vi lægger vægt på, at du har:

  • Forståelse for og gerne erfaring med rollen som leder.
  • Øje for at udarbejde praktiske løsninger på komplekse problemstillinger, ofte med korte deadlines.
  • Stærke analytiske og strategiske kompetencer, herunder kan omsætte strategier til konkrete og anvendelige initiativer.
  • Dømme- og beslutningskraft, så du med sikker hånd kan styre processer og prioritere opgaver i en travl hverdag.
  • Stærke kommunikative evner, stor gennemslagskraft og erfaring med servicering af minister/topledelse.


Departementet
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, bolig- og ældreområdet samt det familieretlige område. Heri indgår blandt andet ansvaret for regler og rammer for kommunernes indsatser for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed. Ydermere dækker ministeriets ansvarsområde over regler og rammer for det samlede byggeri- og boligområde.

Løn- og ansættelse
Stillingen ønskes besat snarest og senest den 1. august 2023. Stillingen er på fuldtid.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes som udgangspunkt efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen besættes på åremål og er indplaceret i lønramme 37/løngruppe 1.

Hvis du er tjenestemand, skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du bliver sikkerhedsgodkendt og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Vil du vide mere
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Mikkel Sune Smith på mail [email protected] eller telefon 22 27 30 27.

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 1. juni 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 og uge 24.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we're not just paving the way in shipping and logistics; we're dedicated to simplifying trade and fostering global connections. With a strong commitment to innovation and s..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0