Chef for data og avanceret analyse i Forsvarets Efterretningstjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at arbejde for Danmarks sikkerhed? Og kan du lede og motivere en afdeling af højtuddannede specialister gennem et team af ledere? Så kan du blive vores nye kollega.

Vi søger lige nu en kontorchef for Data og avanceret analyse, som vil blive ansvarlig for at udvikle områdets strategi og eksekvering, herunder sikre at de rette data er tilgængelige, rettidige og i relevant format.

Om os

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at benytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden, og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister, og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Om stillingen

Dit ansvarsområde vil være at lede området, der modtager, processerer, organiserer, styrer og bidrager med analyse af data på tværs af organisationen. I rollen vil du få en bred eksponering til stakeholders, og det er vigtigt, at du kan samarbejde og sætte dig ind i forskellige dataproblemstillinger, og hvordan de sættes i spil gennem avancerede analytiske metoder.

Som chef for området forventer vi, at du sætter retning og koordinerer indsatsen, så resultater nås til aftalt tid. Du har erfaring med ledelse af ledere og sikrer forretningsmæssig udvikling af afdelingens services, leverancer og produkter.

Du træder ind i en veletableret ledelsesgruppe og en organisation i udvikling. Kulturen i FE er præget af diversitet og høj faglighed, en fleksibel og uformel omgangstone samt en vilje til at hjælpe og finde løsninger. Vi ser faglig og personlig udvikling som et centralt bidrag, for at FE kan løse sin opgave i dag og i morgen.

FE har fire ledelsesværdier:
• Vi arbejder som ét FE.
• Vi udfordrer og udvikler os.
• Vi tager ansvar og eksekverer.
• Vi transformerer FE.

Vi har netop udrullet et fælles ledelsesgrundlag med tilhørende rolle- og kompetencebeskrivelser.
Ledelsesgrundlaget retter sig mod alle ledelsesniveauer i organisationen. Det adresserer balancer i ledelse: strategisk ledelse vs driftsledelse, relationel ledelse vs faglig ledelse og tværgående ledelse vs linjeledelse.

Dine ansvarsområder som chef bliver bl.a.:
• Udvikling og implementering af datastrategi, der understøtter organisationens overordnede strategi.
• Kommunikere strategi og initiativer effektivt til senior stakeholders og medarbejdere.
• Lede, motivere og styre en afdeling af højtuddannede specialister gennem et team af ledere.
• Du har det overordnede ansvar for at skabe et godt psykisk arbejdsmiljø for såvel chefer som medarbejdere.
• Sikre en effektiv og rettidig processering, håndtering, kvalitetssikring og beskyttelse af data.
• Implementere tekniske løsninger og policy krav, som sikrer overholdelse af lovgivninger og retningslinjer for brug og opbevaring af data.
• Strømline og cost-optimere området, så det løbende udnytter ressourcerne effektivt.
• Indgå i kvalificerede faglige diskussioner om data applikationer, datainfrastruktur, dataprodukter og analytiske modeller.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau eller højere.

Du har ledelseserfaring på strategisk niveau samt projektledelseserfaring inden for data, arkitektur og IT-projekter. Du forstår at uddelegere ansvar, men du har samtidig en god fornemmelse for, hvornår opgaverne kræver din opmærksomhed.

Du er analytisk velfunderet og kan forstå og nedbryde tekniske problemstillinger indenfor dit område. Du har erfaringen med big data management, data science samt IT og arkitektur.

Din ledelsesstil er motiverende og engagerende, og du har erfaring med forandringsledelse. Du har med stor succes og gode resultater ledet it-funktioner, hvor du bl.a. har udviklet dit forretningsområde, udfærdiget og implementeret visioner og strategier og haft ansvar for økonomi, overordnet ansvar for projekt- og ressourcestyring, samt kommunikation til hele organisationen om det, der sker på dit område.

Du arbejder helhedsorienteret, er imødekommende og serviceminded, har en stærk eksekveringsevne og erfaring med at skabe en gode kundeoplevelse. Du er omstillingsparat og evner at håndtere krydspres i en politisk styret organisation.

Du er en stærk netværker, der mestrer interessenthåndtering og har veludviklede kommunikative og relationelle kompetencer. Din tilgang er proaktiv og nytænkende i udvikling af løsninger og processer, og du udfordrer gerne velkendte forretningsgange og måder at gøre tingene på.

I en travl hverdag prioriterer du at udfordre og udvikle dine underlagte chefer, og du udviser tillid, anerkender og motiverer i feedback og handling.

Du er i stand til at skabe en god arbejdskultur og har blik for den enkelte medarbejders viden, kompetencer, udviklingspotentiale og trivsel.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37.

Ansøgningen skal stiles til Dronningen, med mindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige arbejdssted vil indledningsvis være med udgangspunkt i Dragør, og vil på sigt blive flyttet til Østerbro.

Som ansat i Forsvarsministeriets ministerområde er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.
Du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den lokale HR-partner ved FE på [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Marie Veedfald, på tlf. 3266 5597

Ansøgningsfristen er 11. juni 2023.
Samtaler forventes afholdt i uge 26 & 27.

Forud for en evt. 2. samtale kan du forvente, at skulle gennemføre en personlighedstest.

Vi stiler efter en ansættelse pr. 1. september 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om FE på https://fe-ddis.dk, hvor du blandt andet kan få et mere detaljeret indblik i FE’s opgaver og værdier samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4