Sektionsleder til ny ledningsdata sektion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR har vi netop justeret vores organisation og har blandt andet sat fokus på den digitale udvikling, ved at etablere et nyt digitaliseringsområde. De overordnede rammer er på plads og inden for Data Management har vi brug for en engageret leder, som vil være med på rejsen af vores udvikling og samtidig sikre fokus på den daglige drift.

Ledelse og udvikling af ny sektion
Som sektionsleder for Ledningsdata får du en central rolle i udviklingen af sektionen. Sektionen er en sammenlægning af to tidligere enheder og et væsentligt fokusområde for dig, vil være at skabe en fælles retning og prioritering, samt at finde og udnytte de nye synergier.

Dine opgaver som sektionsleder bliver blandt andet, at varetage den daglige ledelse af sektionen, samt prioritere opgaver og indsatser i samarbejde med forretningen.

Herudover bliver dine primære opgaver som sektionsleder at:

  • Kommunikere om sektionens mål og indsatser
  • Sikre de rette færdigheder og ressourcer til opgaven
  • Udvikle anvendelsen af digitale løsninger i optimeringen af det daglige arbejde
  • Sikre faglig og forretningsmæssig udvikling af sektionen
  • Sikre gode relationer til vores interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Sikre et godt arbejdsmiljø og trivsel

Du vil få ansvaret for 25 dedikerede medarbejdere, primært bestående af tekniske designere og GIS-specialister, som ser frem til at byde dig velkommen.

Anerkendende tilgang til ledelse
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men vi forventer, at du har solid ledelseserfaring og gerne en formel lederuddannelse. Har du kendskab til geografiske data eller forsyningsbranchen bredt, vil det være en fordel.

Vi forventer derudover at du:

  • Har en anerkendende tilgang til det at lede medarbejdere
  • Er lyttende og uddelegerer opgaver med afsæt i tillid
  • Har sans for optimering af arbejdsgange og processer
  • Har god forretningsforståelse
  • Har erfaring med teamudvikling og forandringsledelse

Du står for ordentlighed i dine ledelsesmæssige beslutninger og har erfaring med at sætte klare mål og retning i en kompleks virksomhed. Du har stor beslutningsevne og formår til at følge beslutningen til dørs, samt evaluere og justere, når det er nødvendigt.

Du bliver en del af Data Management
Sektionen er en del af afdelingen Data Management, hvor vi har fokus på at sikre, at vores kolleger har de rette data og de rette værktøjer, således at de kan lykkes i deres arbejde inden for ledningsdata, anlægsdata og dokumenthåndtering. Herudover sætter vi rammer og retningslinjer for master data management og GDPR.

Sektionen registrerer, kvalitetssikrer og formidler information om HOFORs omfattende ledningsnet på alle forsyninger. Vi har stor viden om både data og de GIS-systemer, som vi anvender til at formidle data til både interne og eksterne samarbejdspartnere. Der er fokus på den rette datakvalitet og ansvaret for blandt andet LER-besvarelser, kravspecifikationer, GIS-værktøjskassen og udveksling af data med eksterne ligger også i sektionen.

Vi er i daglig kontakt med vores samarbejdspartnere i hele forretningen og medarbejderne indgår i tværgående projekter, som relaterer sig til vores ledningsdata.

Du bliver en del af ledergruppen i Data Management, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige ledere. Du indgår ligeledes i samarbejde med andre ledere og medarbejdere på tværs af organisationen. Herunder ledergruppen i Digitalisering, der sammen er ansvarlige for HOFORs digitale transformation

I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel højt, og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde, efter aftale med din nærmeste leder.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 2. april 2023.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef John Pind, på telefon 2795 4463.Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi forventer at holde løbende samtaler.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 02. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 21
25. april 2024 22
24. april 2024 24
23. april 2024 23
22. april 2024 25
21. april 2024 25
20. april 2024 24
19. april 2024 24
18. april 2024 23
17. april 2024 20
16. april 2024 19
15. april 2024 20
14. april 2024 18
13. april 2024 18
12. april 2024 16
11. april 2024 18
10. april 2024 15
9. april 2024 15
8. april 2024 14
7. april 2024 14
6. april 2024 14
5. april 2024 15
4. april 2024 15
3. april 2024 15
2. april 2024 14
1. april 2024 15
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14
29. marts 2024 16
28. marts 2024 17
27. marts 2024 16