Projektleder til stort miljøprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR deler vi en fælles vision. Vi vil gøre byerne mere bæredygtige. Vi har derfor flere udviklingsprojekter i gang, og du har nu muligheden for at blive viceprojektleder på et stort miljøprojekt, der har til formål at sikre en god økologisk tilstand i Harrestrup Å. I Vanløse, Brønshøj og Rødovre skal vi etablere fire store underjordiske bassiner, nogle i størrelsesordenen med Rundetårn.

Sæt dine solide projektlederkompetencer i spil
Du vil sammen med projektlederen træffe de bedste og mest bæredygtige valg for projektet.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Være en del af projektledelsen, herunder deltage i styregruppemøder, indgå i tidsplanlægning og -styring, være en del af risikohåndteringen, både under projektering og udførelse, og sikre den gode kommunikation på og omkring projektet
  • Deltage i den daglige koordinering og vidensdeling i projektgruppen, bestående af interne projektdeltagere, rådgivere og entreprenører
  • Lede og tage ansvar for projektets interessenthåndtering, herunder planlægge og deltage i møder med interessenter, naboer til projektområdet og myndigheder, og håndtere al henvendelse herfra
  • Indgå i kommunikationsgruppen på projektet, hvor du sikrer overblik og vidensdeling, samt rettidig håndtering og kvalitet
  • Stå for afholdelse af arrangementer i forbindelse med fejring af større milepæle, fx ”Åben byggeplads” for naboer til projektområdet
  • Sikre indhentning af miljøtilladelser i rette tid i samarbejde med miljøsektionen, der vil være de udførende på miljøopgaverne

Erfaring med planlægning og udførsel af større anlægsprojekter
Vi forventer, at du er en dygtig og agil projektleder med min. 5 års erfaring med projektstyring, gerne fra projekter med høj kompleksitet. Hvis du ikke allerede er IPMA certificeret inden for projektledelse, skal du have interesse i at blive det.

Du vil passe godt ind, hvis du:

  • Har erfaring med projektledelse inden for forsyningsbranchen. Det kan både være som bygherre, rådgiver eller entreprenør.
  • Er dygtig til planlægning og udførelse af omfattende og alsidig interessenthåndtering og tilhørende kommunikationsopgaver
  • Har kendskab til politiske organisationer og erfaring med myndighedssamarbejde
  • Har indsigt i eller interesse for afløbsteknik
  • Ser ledelse, som en vigtig del af projektledelsen og er dygtig til at finde den gode løsning, hvis samarbejdet til tider bliver svært
  • Vægter et sikkert og godt arbejdsmiljø højt

Som vores viceprojektleder arbejder du struktureret og målrettet, trives med flere forskellige opgaver og kan prioritere din tid. Du tænker tværgående, gennemskuer komplekse problemstillinger og er løsningsorienteret.

Det er vigtigt, at du har gode samarbejds- og kommunikative evner, og forstår vigtigheden af klar kommunikation, da du vil have en bred samarbejdsflade. Du er initiativrig og konstruktiv i samarbejdet med andre, og du fordrer et godt arbejdsmiljø.

22 dygtige kolleger er klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af Tunnel & Teknik, som består af 22 fagligt dygtige specialister og projektledere, der alle arbejder med tunnelprojekter og store tekniske spildevandsprojekter. Vi er bedre sammen end hver for sig, og vi vægter derfor tid med hinanden, god sparring og vidensdeling højt. Vi arbejder fra flere lokationer for at være tæt på vores projekter, og vi har gode rammer for hjemmearbejde, som vi oplever, bidrager til en endnu bedre balance mellem arbejde og fritid.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 17. april 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Projektchef, Torben Kildegaard, på telefon 27954177 eller Sektionsleder, Birgitte Staudorf-Falensteen, på telefon 27954613.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Ansøgning modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Søg stillingen ved at sende dit CV og din ansøgning.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 21
25. april 2024 22
24. april 2024 24
23. april 2024 23
22. april 2024 25
21. april 2024 25
20. april 2024 24
19. april 2024 24
18. april 2024 23
17. april 2024 20
16. april 2024 19
15. april 2024 20
14. april 2024 18
13. april 2024 18
12. april 2024 16
11. april 2024 18
10. april 2024 15
9. april 2024 15
8. april 2024 14
7. april 2024 14
6. april 2024 14
5. april 2024 15
4. april 2024 15
3. april 2024 15
2. april 2024 14
1. april 2024 15
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14
29. marts 2024 16
28. marts 2024 17
27. marts 2024 16