Projektleder til strategiprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I en tid hvor forsyningsstrategiske emner er højt på dagsorden er det blevet endnu vigtigere at sætte retningen for vores fremtidige forsyninger. HOFOR har derfor etableret et direktørområde Forsyningsstrategi & Vind, som skal have fokus på de langsigtede strategier for vores syv forsyninger. Strategiske projekter og metoder er en sektion af dygtige projektledere som er ansvarlig for forsyningsstrategiske projekter, og vi har brug for flere projektledere.

Projektledelse af forsyningsstrategiske projekter
Som projektleder bliver det din opgave at holde styr på projektplaner, leverancer og interessenter i ofte komplekse projekter, således at projektets mål nås til tiden og inden for rammen af den aftalte økonomi. Ud over at sikre styring og leverancer i projekterne, indgår du i et godt og effektivt samarbejde med forsyningerne og øvrige interessenter inden og uden for projektorganisationen. Du er strategiske tænkende og har blik for værdiskabelsen i projektet og hvordan projektet indgår i en større sammenhæng.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter, at du:

  • Tager det overordnede ansvar for at planlægge og gennemføre forsyningsstrategiske projekter, herunder at rapportere til styregruppe
  • Kan håndtere og sparre med forsyningerne og øvrige interessenter så projektets leverancer møder de behov som projektet skal sikre
  • Identificerer, undersøger og håndterer risici på projekterne
  • Leder og motiverer interne og eksterne projektdeltagere

Dygtig projektleder med erfaring fra strategi og forsyning
Vi forventer at du har solid erfaring inden for projektledelse og kan træffe beslutninger for at udføre projekterne effektivt. Du har en relevant akademisk uddannelse og er certificeret i projektledelse og måske i forandringsledelse. Du skaber gode relationer, leder projektets interessenter effektivt og skaber et tillidsbaseret samarbejde.

Du har erfaring med forretningsudvikling og strategi. Du kan have erfaring fra forsyningsbranchen. Det er vigtigt at du er god til at skabe overblik og tryghed i processen for projektet, ligesom du i projekterne udnytter dine færdigheder inden for analyse, koordinering, planlægning, facilitering og kommunikation.

10 dygtige kolleger er klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af Strategiske projekter & metoder, som er et solidt og tværgående team, der er dybt dedikerede til opgaven. Vi har det sjovt, når vi går på arbejde, og bruger vores kræfter på at spille hinanden bedre og levere resultater. Du vil opleve, at der er plads til at være initiativrig. Du kommer både til at arbejde tæt sammen med os i teamet og med interne kunde og samarbejdspartnere. I sektionen er vi seks projektledere og har derudover ansvar for HOFORs projekt- og forandringsledelsesmodel. Du tilbydes et job med spændende og afvekslende opgaver, stor fleksibilitet og mulighed for at påvirke din arbejdsdag. Du vil referere til sektionslederen.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 1. august.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Susanne Kaa, sektionsleder, 2795 2193og/eller [email protected] din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Torsdag den 27. juli 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. april 2024 21
25. april 2024 22
24. april 2024 24
23. april 2024 23
22. april 2024 25
21. april 2024 25
20. april 2024 24
19. april 2024 24
18. april 2024 23
17. april 2024 20
16. april 2024 19
15. april 2024 20
14. april 2024 18
13. april 2024 18
12. april 2024 16
11. april 2024 18
10. april 2024 15
9. april 2024 15
8. april 2024 14
7. april 2024 14
6. april 2024 14
5. april 2024 15
4. april 2024 15
3. april 2024 15
2. april 2024 14
1. april 2024 15
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14
29. marts 2024 16
28. marts 2024 17
27. marts 2024 16