Vil du lede et større dagtilbud i byen med adgang til naturen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Da dagtilbudslederen i Kaninbjerget har fået nyt job, søger vi en fagligt ambitiøs og relationel leder med lyst til at lære børn, medarbejdere og forældre godt at kende og til pædagogisk sparring og udvikling. Du har visioner for arbejdet med den pædagogiske læreplan, som vi er fordybet i og ønsker at arbejde videre med i fællesskab.

Børnehuset Kaninbjerget er et integreret børnehus med ca. 130 børn samt en minigruppe for børn med særlige behov. Vuggestuen og børnehaven er beliggende i hver sin ende af huset og har hver en dejligt stor legeplads, der primært er anlagt med naturmaterialer. Børnehuset ligger i Nykøbing Falsters nordlige del med kort til både Guldborgsund og skov.

Vi lægger vægt på, at du ønsker at være synlig og tilgængelig i begge afdelinger, og at du i et tæt samarbejde med afdelingslederne vil sætte retning og fortsat arbejde for en høj kvalitet for børn og familier i børnehuset. Du er lyttende, nysgerrig og dialogsøgende, og du er god til at bevare overblikket og kommunikere de beslutninger, der træffes i lederteamet og i huset. Du er venlig, åben og imødekommende og interesseret i at se tingene fra forskellige synspunkter.

Kaninbjerget er et af fire dagtilbud i Guldborgsund Kommune med en minigruppe. Minigruppen er et tilbud til børn fra vuggestuealder til skolestart, som i en kortere eller længere periode har behov for at være i et mindre lege- og læringsmiljø, der er tilrettelagt med social- og specialpædagogiske indsatser. Børn der visiteres til et minigruppetilbud, kan af forskellige årsager være i en udsat position. Det kan være børn med en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, børn med sociale, følelsesmæssige, sansemotoriske eller sproglige udfordringer. Det er derfor en fordel, at du har erfaring med eller er interesseret i arbejdet med børn i udsatte positioner.

I Guldborgsund Kommune arbejder vi med Guldborgsunds Samarbejdsmodel GUSA, der er et samtaleværktøj, der giver forældre mulighed for at være i dialog med relevante professionelle fagpersoner. Målet med en GUSA-dialog er at have fokus på de løsninger og handlinger, der skaber trivsel for børnene. Hvis du ikke allerede kender til GUSA, vil du naturligvis blive uddannet til at benytte værktøjet.

Vi tilbyder:

Kaninbjerget er et dejligt hus, der trods en relativt stor størrelse fremstår som roligt og rummeligt, bl.a. fordi rumfordelingen er god og legepladsen er stor. Ud over dig som leder har hver afdeling en afdelingsleder, og du får derfor et ledelsesteam, som du arbejder tæt sammen med. Desuden er der en administrativ medarbejder i huset.

De pædagogiske medarbejderne er fagligt dygtige, nysgerrige og engagerede i temaer som fx børnesyn og det forestående pædagogiske tilsyn. Der holdes sociale arrangementer, strikkeklub og biografture for de interesserede kolleger uden for arbejdstiden.

Der er en aktiv bestyrelse, der ud over bestyrelsesarbejdet bl.a. arrangerer, sommerfest, halloweenfest, foto-tagning, og der afholdes legepladsdag for interesserede forældre.

Som dagtilbudsleder i Guldborgsund Kommune bliver du en del af både et større og et mindre ledelsesfællesskab, som du kan dele refleksioner, viden og erfaringer med. Kommunens dagtilbudslederne har en høj grad af ansvar og kompetence og derfor et stort råderum. Vi lægger vægt på ledelse, der navigerer sikkert og loyalt i en politisk styret organisation.
Guldborgsund Kommunes kerneopgave "Vi skal styrke borgernes mulighed for at mestre egen tilværelse og, i samarbejde med borgerne, sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber" sætter retningen for alle vores indsatser.

Du bliver en del af en ledergruppe der består af 39 ledere i dagtilbud, skoler, landsbyordninger, UU, SSP, Ungdomsskole og forvaltning. Vi lægger vægt på at have et tæt og forpligtende samarbejde, da vi tror på, at vi sammen opnår den bedste kvalitet for børn og familier. Ledergruppen mødes jævnligt både fælles og i mindre områder, hvor lederne i et mindre område sparrer om drift og udvikling. Du vil få en lederkollega som mentor i de første måneder. Vi forventer, at du enten har en diplomuddannelse i ledelse eller har lyst til at tage en.

Du kan kontakte konstitueret leder Jannie Bruun Larsen på [email protected] eller 2518 2305, hvis du ønsker mere viden om Kaninbjerget, og hvis du evt. vil besøge børnehuset, hvilket vi anbefaler, at du gør.

Ønsker du yderligere oplysninger om at være leder i Guldborgsund Kommune – og en del af ledelsesteamet i Center for Børn & Læring, er du velkommen til at kontakte Centerchef Margit Mikkelsen på tlf. 25 18 28 00 eller mail [email protected]

Send din ansøgning digitalt, med CV og uddannelsesbeviser, senest den 6. marts 2023.
Kandidater kan senest fredag d. 10. marts forvente at modtage en invitation til samtale, der afholdes om formiddagen hhv. mandag 13. marts (runde 1) og fredag den 17. marts (runde 2).

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=06c80e1d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 06. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder (elev) i Nykøbing Falster

    Serviceleder Trainee til vores afdeling i Nykøbing FalsterLøser du til dagligt el tekniske serviceopgaver i industrien og kender du til følelsen af, at alting går for langsomt? Hvis du tit tænk..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Lolland og Falster

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed på Lolland og Falster
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nørre Alslev

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 i Nørre Alslev I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles..
    • Afdelingsleder
    • Nørre Alslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2