Afdelingsleder til Strategi & Samarbejde i Center for Trivsel & Social Indsats

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Kom og vær med i vores team af systemnørder, dedikerede koordinatorer, inspirerede akademiske hjerner og samarbejdsfokuserede udviklingsagenter i hjertet af Center for Trivsel & Social Indsats i Guldborgsund Kommune.

Super skarp forstærkning til Strategi & SamarbejdeSom vores nye afdelingsleder skal du lede det alsidige, tværgående og tværfaglige konsulentteam, der understøtter det samlede Center for Trivsel & Social Indsats.

Din opgave bliver at koordinere, udvikle og indgå i det strategiske arbejde og understøtte teamet, ledelsen og kolleger både centralt, men også decentralt i det samlede center.

Ambitionerne er høje og fokus er på at få udviklet et konsulentteam, der både er et vigtigt bindeled og en rød tråd i centeret ift. strategi og udvikling.

En typisk dag på jobDu har glædet dig til at skulle på arbejde i dag. Der er nemlig nogle virkeligt spændende opgaver på programmet. Du møder Sebastian, da du kommer op ad vindeltrappen. Han kommer gående med årets superfine nye handicappris, der er blevet lavet af borgere på vores Keramikværksted. Netop som du rammer dit kontor ringer Trine, der har et par afklarende spørgsmål til de nye sundhedsfaglige instrukser på botilbudsområdet.

Lidt efter kommer Mia til jeres planlagte møde, hvor hun skal opdatere dig på, hvor langt I er kommet med de seneste organisationsprocesser. Fra kl.10 til 12 mødes du med arbejdsgruppen for implementeringen af den nye Hovedlov, hvor bl.a. centerchefen, Bodil, og din egen leder, Rikke, deltager. Det er et møde, hvor der er fart på ideer og fokus på sammenhængskraft.

Frokosten spiser du sammen med flere fra teamet i kantinen, hvor du kan mærke den gode energi, der er blandt medarbejderne i de mange forskellige afdelinger. I griner og har det sjovt, da der bliver fortalt historier fra sidste års sommerfest.

Efter frokost er det tid til at kaste dit fokus på Nexus og ’Projekt meningsfuld dokumentation’ sammen med teamets dedikerede projektleder og systemadministratorer.

Da blodsukkeret er lavt hen på eftermiddagen – er det godt, at det er kage-torsdag. Heidi har bagt - og man skulle tro, at man er landet i ’Den store Bagedyst’.

På vej hjem i bilen ringer din leder, Rikke, for at spørge om du har mulighed for at rykke et af dine møder i morgen, så du kan deltage i et Teamsmøde angående forberedelsen af workshoppen for Socialudvalget. Er du frisk på det?

Fire gode grunde til, at du skal være vores nye afdelingsleder:
  • Du bliver en del af et superengageret og ambitiøst hold, hvor alle inddrages i dialog og udvikling af kerneopgaven og vores fælles center
  • Du får mulighed for at udvikle dig fagligt i et tæt samspil med ledelsen
  • Du får mulighed for at understøtte og sikre, at vores fælles strategier, udviklingspotentialer og gode ideer vokser og bliver til virkelighed i samspil med vores samlede center.
  • Du kommer til at stå i spidsen for verdens bedste team, der favner bredt menneskeligt og fagligt.

Vi forventer, at du:
  • Har en akademisk uddannelse eller lignende sammensat uddannelsesbaggrund
  • Har erfaring med ledelse
  • Har erfaring med udviklingsprojekter, sekretariatsopgaver, politiske processer og betjening
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og kan navigere heri
  • Har kendskab til det specialiserede børne og voksensocialområde
  • Har fokus på både at løfte de enkelte fagligheder, og samtidig lægge vægt på vigtigheden af det tværfaglige samarbejde
  • Prioriterer tilstedeværelse, og er bevist om at være kulturbærer for det gode arbejdsmiljø
  • Har kørekort til personbil.

Vi tilbyder dig:
  • At blive en del af et stærkt fællesskab i et center, hvor der er højt til loftet og hvor de sociale hjerter banker i takt med kollegaer, som alle brænder for kerneopgaven
  • En unik mulighed for at gøre en forskel på et område, som betyder meget for mennesker i sårbare livssituationer
  • Gode muligheder for faglig udvikling
  • Gode muligheder for at præge de opgavemæssige rammer
  • Fleksible arbejdsdage/arbejdstilrettelæggelse og en høj grad af tillidskultur.

Social Service, Strategi & Samarbejde i Center for Trivsel & Social IndsatsVi er en nyoprettet enhed på omkring 12 kollegaer, herunder:

  • Systemadministratorer, der varetager drift og udvikling af Nexus
  • Koordinatorer, der sikrer kvalitetsudvikling og koordinering – borgerrettet og tilbudsrettet
  • Udviklings-, ledelses-, special- og chefkonsulenter, der blandt andet har ansvar for den politiske betjening sammen med centerchefen, de tværgående og decentrale organisationsudviklingsprojekter, den løbende centerledelsesbetjening og Center MED.

Vi vægter dialog, samarbejde og realisering af potentialer højt. Vi understøtter og udvikler vores fælles kerneopgave, så alle medborgere kan mestre egen tilværelse bedst muligt og have mulighed for at indgå i relevante fællesskaber.

Det samlede center dækker blandt andet Tandplejen, Sundhedsplejen, Pædagogisk forebyggende indsatser, PPR, børnemyndighed og det specialiserede voksensocialområde indenfor handicap, udsatte, misbrug og socialpsykiatri i Guldborgsund Kommune.

Er du interesseret?Hvis du vil høre mere om stillingen er du meget velkommen til at ringe til Leder for Social Service, Strategi & Samarbejde Rikke Bumbech Frederiksen på tlf. 25182721.

Løn- og ansættelsesforholdLøn og ansættelse sker efter gældende overenskomst. Stillingen er på fuldtid og du har mulighed for at tilrettelægge din arbejdsdag, så du får en god balance mellem arbejde og fritid.

Ved ansættelse indhentes straffeattest og børneattest.

Hvis du kommer i betragtning til stillingen, vil vi indhente referencer efter forudgående aftale med dig.

Er du klar til at sende en ansøgning?Send din ansøgning ved at klikke på "Ansøg" og vedhæft din ansøgning og dit CV senest torsdag d. 23. marts 2023. 1. samtaler afholdes mandag d.27. marts 2023. 2. samtaler afholdes torsdag d.30. marts, hvor der også vil indgå en case-opgave. Mellem samtalerne vil du blive bedt om at gennemføre en DISC-adfærdsanalyse. Vi vil rigtigt gerne have, at du kan starte hos os senest d.1. maj 2023.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4c495868)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder (elev) i Nykøbing Falster

    Serviceleder Trainee til vores afdeling i Nykøbing FalsterLøser du til dagligt el tekniske serviceopgaver i industrien og kender du til følelsen af, at alting går for langsomt? Hvis du tit tænk..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Lolland og Falster

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed på Lolland og Falster
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nørre Alslev

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 i Nørre Alslev I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles..
    • Afdelingsleder
    • Nørre Alslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2