betterpeople A/S søger på vegne af Odense Bygningsservice A/S en Sektionschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

betterpeople A/S søger på vegne af Odense Bygningsservice A/S en sektionschef

Odense Bygningsservice
Odense Bygningsservice er et søsterselskab til H. Skjøde Knudsen A/S, som er en entreprenørvirksomhed, der specialiserer sig i projekt- og arealudvikling. Skjøde arbejder i tæt samarbejde med eksterne investorer og strategiske partnere, og har ligeledes en bred produktportefølje, der omfatter alt fra mindre erhvervsbyggerier og plejehjem til større areal- og konverteringsprojekter.

Odense Bygningsservice er en veletableret entreprise- og servicevirksomhed med egenproduktion inden for tømrer- og murerfaget samt en mindre murerafdeling, som er dedikeret til at levere høj kvalitet inden for fag-, og hovedentrepriser. Virksomheden forstår, at succes går hånd i hånd med kundetilfredshed, hvorfor Odense Bygningsservice er dedikeret til at operere med professionalisme, ordentlighed og rettighed. Disse værdier er drevet af et stærkt fagligt team, som i fællesskab løfter virksomheden og skaber værdi for kunderne fra tegnebræt til nøgleudlevering.

Sektionschef med fokus på professionalisme og faglighed
Som sektionschef hos Odense Bygningsservice bliver din vigtigste opgave at skabe struktur og sætte retningen, så virksomheden fortsat opretholder et højt professionelt og fagligt niveau. Din tekniske erfaring fra entreprisebranchen vil blive afgørende for at tænke innovative løsninger med henblik på at optimere arbejdsprocesser.

I denne nøglerolle vil du motivere og styre et engageret team, fremme samarbejdskulturen samt sikre trivsel og faglig udvikling. Ansvarsområder omfatter håndtering af budget- og salgsaktiviteter, herunder udformning og overvågning af budgetter for økonomisk bæredygtighed samt aktiv deltagelse i salgsaktiviteter og kontraktforvaltning. Dette for at sikre sammenhængen mellem kapacitet og opgaver samt budgetter, tidsplaner og arbejdsmiljømæssige krav.

Din rolle indebærer direkte reference til den administrerende direktør, hvorfor du forventes at deltage aktivt i konstruktiv og effektiv sparring omkring nye forretningsmuligheder samt strategiske partnerskaber.

Inspirerende leder
Det er essentielt, at du besidder erfaring fra entreprisebranchen, samt at du er en handlekraftig og initiativrig leder, der nyder at arbejde sammen med kolleger for at skabe resultater. Du har en struktureret tilgang og stor forretningsforståelse, samt erfaring med projektøkonomi for at sikre både budgetoverholdelse og kvalitet i projekter. Det er vigtigt, at du er en god kommunikator og har nemt ved at kommunikere effektivt med kunder, leverandører, entreprenører og kolleger på alle niveauer. Desuden har du en teknisk indsigt og arbejder målrettet i en hverdag med mangeartede arbejdsopgaver.

Vi ser gerne, at du er en dedikeret og erfaren produktionsmand, der besidder solide kompetencer inden for projektstyring og projektøkonomi i forskellige entrepriseformer, herunder fag-, hoved- og totalentrepriser. Din rolle vil være afgørende for at styrke virksomheden i en fase af intens udvikling og vækst. Som nøglemedarbejder vil du bidrage til en succesfuld transformation inden for projektstyring, især inden for hoved- og totalentrepriser.

Dine ledelsesfærdigheder og kommercielle tilgang spiller en central rolle i at facilitere virksomhedens overgang fra en serviceorienteret virksomhed til en mere omfattende entreprisevirksomhed. Dette indebærer evnen til at definere en klar retning og derefter motivere medarbejderne til at følge den.

Dynamisk arbejdsmiljø og socialt ansvarlig
Odense Bygningsservice er en virksomhed i udvikling, hvor hverdagen byder på et dynamisk arbejdsmiljø. Virksomheden tilbyder en samlet løsning på tværs af entreprise og serviceopgaver, så arbejdsopgaverne og projekterne har stor variation. Dertil har de en flad organisationsstruktur, som er præget af korte beslutningsveje, hvor der for alle medarbejdere er nem adgang til nærmeste leder og mulighed for medbestemmelse på daglig basis.

Odense Bygningsservice er en veletableret entreprise- og servicevirksomhed, der er engageret i den grønne omstilling. De søger en dedikeret person til at lede deres bæredygtighedsindsats og implementere ESG og CSRD i samarbejde med Skjøde og dennes bæredygtighedsleder. Du vil forme virksomhedens grønne omstilling og bidrage til at gøre en positiv forskel i både forretningen og samfundet.

Odense Bygningsservice er engageret i at opretholde høje standarder for sikkerhed, kvalitet, og bæredygtighed. Som del i dette har virksomheden derfor integreret miljøvenlige metoder og materialer i deres arbejde for at reducere det miljømæssige aftryk og derved bidrage positivt til samfundet.

Rekrutteringen varetages af betterpeople A/S     
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt venligst Sine Fæste på e-mail [email protected]. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.      

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.       

(C) betterpeople A/S  

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense SØ
  • Onsdag den 29. maj 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense

    Vil du være med til at lede en udviklingsorienteret skole, og kan du varetage det ledelsesmæssige ansvar for skolens BIR og it-funktion?Er du ambitiøs, tydelig og kan samtidig bevare overblikke..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du en erfaren og balanceret leder, der stortrives med at skabe mening og resultater i en foranderlig og travl hverdag; så er 23 engagerende medarbejdere samt 4 dedikerede lederkolleger klar til .
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du drevet af at gøre en forskel for unge med risikoadfærd eller misbrug? Forstår du vigtigheden af at udvikle høj faglighed og et trygt arbejdsmiljø? Er inddragelse, sparring og samarbejde din s..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2